- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
- 683
- Konu Sahibi etacarinea
-
Evet onları da araştırıyorum. Ama tek hastaneye bağlı kalmamış olurum sigorta olunca diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim.Özel hastanelerin Doğum paketi uygulamaları var ( kontroller, tetkikler, Doğum v.s) onları araştırabilirsin
tamamlayıcı sağlık sigortası daha mantıklı başka hastalıklardan da gidersiniz doktora o zaman. hem de seçenekli hastanelere.Evet onları da araştırıyorum. Ama tek hastaneye bağlı kalmamış olurum sigorta olunca diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Evet bu yönden de bakınca tss mantıklı geliyor. Ama şartlar her firmada farklılık gösteriyor. Özellikle doğum paketi almak gerekiyor gebelik öncesi. 12 Ay boyunca hamile kalmama şartı olan var ki bu inanılmaz mantıksız. Tabii hamile kaldiktan sonra alınanlar da var ben ikisi arasında da kararsızım açıkçası. Belki hemen gebe kalamayacağım boşa gidebilir sonuçta.tamamlayıcı sağlık sigortası daha mantıklı başka hastalıklardan da gidersiniz doktora o zaman. hem de seçenekli hastanelere.
Demir hayat, hangi hastanelerde geçerli? Memorial acıbademde de geçiyor mu? Ya da medipol medikalpark?Ben gebeliğini öğrenir öğrenmez yaptırmıştım. Benim bildiğim kadarıyla hamile iken yapılan sadece demir hayat 2 can sigortası. Ben çok memnun kaldım. Hastanenin sadece doğum için söylediği fiyata tahliller, randevular, doğum, nst hepsini halletmiş oldum. Sadece detaylı ultrasonu karşılamadı. Zaten sistem SGK nın karşıladığı şeyleri karşılama üzerine. Yani tercih doğrultusunda yapılan özel şeyleri kapsamıyor. Hastaneye her gittiğimde 15 TL katkı payı ödedim o da devlete ödenmiş oluyor zaten. Çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım. İşin matematiğin yapınca baya bi mantıklı gelmişti.
Doğum sonrası da halk sigortadan hem anne hem bebeği kapsayacak şekilde tss yaptırdım. Gerçekten mantıklı buluyorum tss işini.
ben yıllardır kullanıyorum tamamlayıcı sağlık sigortası ama şartlarını ödediğimiz miktarı hiç bilmiyorum eşim ilgilendi hep.fakat cidden büyük rahatlık kronik hastalar ve önemli sağlık sorunları olanlar için.böyle sorunlarınız yoksa doğum paketi alın gitsin hamile kalıncaEvet bu yönden de bakınca tss mantıklı geliyor. Ama şartlar her firmada farklılık gösteriyor. Özellikle doğum paketi almak gerekiyor gebelik öncesi. 12 Ay boyunca hamile kalmama şartı olan var ki bu inanılmaz mantıksız. Tabii hamile kaldiktan sonra alınanlar da var ben ikisi arasında da kararsızım açıkçası. Belki hemen gebe kalamayacağım boşa gidebilir sonuçta.
Aklıma yatan en mantıklı şirket Demir sigorta oldu benim de. Bir de hamilelik öncesi yapılan sigortada bebeği kapsamıyor, hamilelik ogrenildikten sonra yapılanda bebek kapsama giriyor gibi bir ayrım var galiba orada.Ben gebeliğini öğrenir öğrenmez yaptırmıştım. Benim bildiğim kadarıyla hamile iken yapılan sadece demir hayat 2 can sigortası. Ben çok memnun kaldım. Hastanenin sadece doğum için söylediği fiyata tahliller, randevular, doğum, nst hepsini halletmiş oldum. Sadece detaylı ultrasonu karşılamadı. Zaten sistem SGK nın karşıladığı şeyleri karşılama üzerine. Yani tercih doğrultusunda yapılan özel şeyleri kapsamıyor. Hastaneye her gittiğimde 15 TL katkı payı ödedim o da devlete ödenmiş oluyor zaten. Çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım. İşin matematiğin yapınca baya bi mantıklı gelmişti.
Doğum sonrası da halk sigortadan hem anne hem bebeği kapsayacak şekilde tss yaptırdım. Gerçekten mantıklı buluyorum tss işini.
Memorial ve acıbademde her sigorta geçmiyor diye biliyorum. Diğerleri çoğunda var. Demirhayat için medicalparktan eminim.Demir hayat, hangi hastanelerde geçerli? Memorial acıbademde de geçiyor mu? Ya da medipol medikalpark?
Valla orasını siz araştırın, bilemiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 3 sınıflandırma vardı. Seçtiğiniz hastane hangi sınıfta ise ona göre paket sunabiliyorlar. O paketi seçince de o sınıftaki istediğiniz hastaneye gidiyorsunuz. Sigorta firmasıyla irtibata geçin. İstediğiniz hastane/hastanelere göre size teklif sunarlar.Demir hayat, hangi hastanelerde geçerli? Memorial acıbademde de geçiyor mu? Ya da medipol medikalpark?
Bildiğim kadarıyla bebeği hiç biri kapsamıyor. Hatta çoğu sigorta firması bebeklere sigorta yapmakiçin doğumdan sonra 14 gün bekleme süresi şartı koyuyor, doğuştan gelen hastalıkları kapsamamak için. Demir hayat da doğum gerçekleştiği gibi bitiyor. Yani 1 sene falan değil diğer tss Ler gibi.Aklıma yatan en mantıklı şirket Demir sigorta oldu benim de. Bir de hamilelik öncesi yapılan sigortada bebeği kapsamıyor, hamilelik ogrenildikten sonra yapılanda bebek kapsama giriyor gibi bir ayrım var galiba orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?