Gebeliğe Hazırlık Tamamlayıcı sağlık sigortası doğum paketi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyazmelek11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
1.075
881
73
33
Arkadaşlar konu başlığı ile ilgili bilgili arkadaşların bilgisine ihtiyacım var 14 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay 24.11.2020 tarihinde Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum teminatlı,buarada 26.11.2020 tarihinde yumurtlama oldu 28’inde çatlama oldu bu aydan çok umutluyum tutarsa 10 aralıkta gebe olduğumu öğrenebilirim şimdi ben doktora gidersem adet tarihini baz alıp gebelik haftalığını belirliyorlar..adet tarihim poliçeyi yaptırdığım tarihden önce şimdi ne yapmam gerekiyor verdiğim para boşa mı gidecek kafam çok karışık

Anadolu sigortada sigorta başlangıç tarihinden sonra 1 kez regl olman gerekiyor. Regl baslangic tarihin zaten ayni zamanda hamilelik baslangic tarihi kabul edilir. Bu nedenle bu ay hamileysen sigortadan faydalanamazsin.

Anadolu sigortada sigorta başlangıç tarihinden sonra 1 kez regl olman gerekiyor. Regl baslangic tarihin zaten ayni zamanda hamilelik baslangic tarihi kabul edilir. Bu nedenle bu ay hamileysen sigortadan faydalanamazsin.
Bu ay hamile değilim sadece regl başlangıç tarihim sigorta yaptırdığım tarihten 10 gün önce..
10 günle param yanacak o zamn

Bu ay hamile değilim sadece regl başlangıç tarihim sigorta yaptırdığım tarihten 10 gün önce..
10 günle param yanacak o zamn
Canim ne yaptın. Ayni konuyla bende simdi soru sordum.aslinda doktorlar a söyleyip.adet tarihi ileri tarih yaptirabilirmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…