Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallahaksesuarlarına kadar tamamlamışsın. çeyize ne zaman başlamıştın :26:
teşekkürler canım :) çeyiz işine 3 yıl önce başladım canım. düğünümde hayırlısıyla haziran sonunda :)
teşekkürler canım :) çeyiz işine 3 yıl önce başladım canım. düğünümde hayırlısıyla haziran sonunda :)
79- Avanos misafir kanası ne oluyor tam olarak? Google amcaya sordum ama o da bilmiyormuş.![]()
Maşallah yok yok yani :)) Güle güle kullan canım, mutlulukla..
Öncelikle hepsini güzel günlerde kullan. İnsan bekarken çok özeniyor bol bol alıyor. İmkanlarına göre en iyisini en güzelini almaya çalışıyor.
Evlenince bunlardan o kadar çabuk bıkacak, gözün o kadar çabuk alışacak ki şaşıracaksın. Değiştirmek isteyeceksin bir çok şeyi. Bir de koyacak yer bulamayınca neden bu kadar çok şey almışım, keşke bunlara bu kadar vereceğime para biriktirseydim diyeceksin. Tecrübeyle sabit![]()
maşallahbende tez zamanda listemi tamamlarım inşallah :) tek tek okudum hepsini bunlar nasıl alınır nasıl biter okurken yoruluyor insan. Güle güle kullanmayı nasip etsin allah