tamamladığım çeyiz listem, belki birilerine yardımcı olur :))

maşallah maşallah :nazar: aksesuarlarına kadar tamamlamışsın. çeyize ne zaman başlamıştın :26: ben 3 aydan beri alıyorum senin listeni görürünce bi de tamamladım diyince bi tuhaf oldum :44: daha çok işim var benim yaaa offf off :ssz:

Son düzenleme:
79- Avanos misafir kanası ne oluyor tam olarak? Google amcaya sordum ama o da bilmiyormuş.:31:

kalp krizi geçiricem sandım biran :52: çeyizini tamamlamışsın hemde herşeyden bol bol almışsın ne güzel çok özendim acaba bi gün bende tamamladım diyebilecekmiyim şuan çok uzak o günler:35: güzel mutlu aşk dolu günlerde kullan canım çeyizlerini:16:

Öncelikle hepsini güzel günlerde kullan. İnsan bekarken çok özeniyor bol bol alıyor. İmkanlarına göre en iyisini en güzelini almaya çalışıyor.

Evlenince bunlardan o kadar çabuk bıkacak, gözün o kadar çabuk alışacak ki şaşıracaksın. Değiştirmek isteyeceksin bir çok şeyi. Bir de koyacak yer bulamayınca neden bu kadar çok şey almışım, keşke bunlara bu kadar vereceğime para biriktirseydim diyeceksin. Tecrübeyle sabit :12:

Öncelikle hepsini güzel günlerde kullan. İnsan bekarken çok özeniyor bol bol alıyor. İmkanlarına göre en iyisini en güzelini almaya çalışıyor.

Evlenince bunlardan o kadar çabuk bıkacak, gözün o kadar çabuk alışacak ki şaşıracaksın. Değiştirmek isteyeceksin bir çok şeyi. Bir de koyacak yer bulamayınca neden bu kadar çok şey almışım, keşke bunlara bu kadar vereceğime para biriktirseydim diyeceksin. Tecrübeyle sabit :12:

:)) canım benden önce evlenen arkadaşlarıma bakınca benimkiler elime alacak kadar. sadece nevresim, pike vs fazla farkındayım. o da gurbette olacağım ve ikimizin ailesi de kalabalık olduğu için canım. bakalım yaşayıp görücez. bir an önce kullanmak için sabırsızlanıyorum :)

Soley Vals bornoz,Soley Rumba bornoz takımı, Soley Salsa bornoz,Soley Dora Beyaz bornoz takımları ve
Soley Karen Krem aile bornoz setleri ile Soley hamam takımının yeni adresi "HomeStilHome" yine
en ucuz bornoz fiyatlarıyla karşınızda. Türkiyenin ev tekstil vitrini "HomeStilHome" sizlerle."HomeStilHome"/Soley

Elart Milano Saten , Elart İspanyol, Elart Melek yatak örtüsü, Elart Matmazel çift kişlik yatak örtüsü,
Leydi yatak örtüleri ve Daınty Home nakışlı Anjella Grey pamuklu çift kişilik yatak örtü, Daınty Jade yatak örtüleri,
Kuğulu Haley Krem-Altın Saten pullu çift kişilk yatak örtüsü son olarak Casandra Bonita, Desenli Blair, Benito çift ve tek
kişilik yatak örtülerini sizde görünce tepkisiz kalamayacaksınız.Hemen sizde ziyaret edin sitemizi kolay ve rahat alış verişin tadını
çıkarın "HomeStilHome"."HomeStilHome"/Elart-Casandra yatak örtüleri

Taç Saten Delux La Scala çift kişilik uyku seti, Saten poem v4 uyku setleri, Taç Ranforce Morisol uyku seti, Sare Kaos uyku setleri,
Sarev v2 çift kişilk uyku setleri ve Storway Ranforce çift ve tek kişilik uyku setleri.En uygun uyku setleri fiyatları'nı bulabileceğiniz ucuzcuların adresi

www.homestilhome.com Sizde % 70 varan indirimlerden faydalana bilirisiniz.

maşallah :nazar: bende tez zamanda listemi tamamlarım inşallah :) tek tek okudum hepsini bunlar nasıl alınır nasıl biter okurken yoruluyor insan. Güle güle kullanmayı nasip etsin allah

maşallah :nazar: bende tez zamanda listemi tamamlarım inşallah :) tek tek okudum hepsini bunlar nasıl alınır nasıl biter okurken yoruluyor insan. Güle güle kullanmayı nasip etsin allah

amin canım çok teşekkür ederim. hepimiz çeyizlerimizi iyi günlerde mutlu mutlu kullanalım inşallah :) başlayınca bitiyorMUŞ :))

sağol canım ya abone oluyorum konuna Maşallah ne güzel düzmüşsün bizlere faydalı olur herhalde baya. İnşallah Allah bize de nasip eder tamamlamayı. güle güle kullan İnşallah.....

mutlulukla kullanın hepsini inşallah.. :nazar: darısı başıma , senin listeyi gördükten sonra benimkiler pek az kaldı yanında... al al bitmiyo bu çeyizlerde yahuu :1:

Back
X