- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Ben bunların içinde büyüdüğüm için bana marketten almam çok daha kolay geliyor. Yetiştirmem toplamak çok zor. Dediğiniz gibi zaten almak pahalı. Halimiz harapBu zamanda doğal bulmak çok çok çok zor size doğal köy domatesi dense bile ilaçlı domatestir yoksa ürünler telef oluyor... Diğer meyve sebzeler de dahil
Maddi açıdan da zor ve organik bulmakta
neresidir ki acaba buralar? 6 harfli bir market iyi tarım politikası uyguluyor ama tabi ne kadar güvenilir, ne kadar iyi? üstelik lezzetli de değilPestisist analizli yerler var ben her zaman olmasa da arada alıyorum, maddiyat yerindeyse gayet organik beslenilir
Benim babam da kendi bahçesinde meyve ağaçları domates vs vs birşeyler ekiyor ama topraktan mıdır havadan mıdır nedir ilaçsız olan hicbirşey olmuyor diyor. Ya ağaçlar hastalanıyor ya böcekleniyor illa ki ilaçlamak gerekiyor ağaçları gübreyi vs diyor. Eskisi gibi değil hiçbir şey malesef. En azından olabildiğince lezzetli olan ata tohumları bulup ekmeye calısıyorValla bende yazin kendim ekiyorum sebzeleri, bocekler yiyor saglikli görunmuyor derken ilacliyorsun mecbur.
Tam organik degil hic birsey
Aynen valla.Benim babam da kendi bahçesinde meyve ağaçları domates vs vs birşeyler ekiyor ama topraktan mıdır havadan mıdır nedir ilaçsız olan hicbirşey olmuyor diyor. Ya ağaçlar hastalanıyor ya böcekleniyor illa ki ilaçlamak gerekiyor ağaçları gübreyi vs diyor. Eskisi gibi değil hiçbir şey malesef. En azından olabildiğince lezzetli olan ata tohumları bulup ekmeye calısıyor
Çiftlikler var pestisist analizi yapıyorlar ve atatohum kullaniyorlar. Benim takip ettiğim bir kaç yer var. Reklam olurmu bilmiyorum ama ferikoglu çiftliği var Yalova'da. Demirci çiftliği var Manisa'da. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasindan da faydalanıyorum ben. Her ayın 20 sınde indirim paylaşıyorlar çoğu markanın indirimi oluyorneresidir ki acaba buralar? 6 harfli bir market iyi tarım politikası uyguluyor ama tabi ne kadar güvenilir, ne kadar iyi? üstelik lezzetli de değil
teşekkür ederim yanıtınız için, göz atacağım sayfalara :)Çiftlikler var pestisist analizi yapıyorlar ve atatohum kullaniyorlar. Benim takip ettiğim bir kaç yer var. Reklam olurmu bilmiyorum ama ferikoglu çiftliği var Yalova'da. Demirci çiftliği var Manisa'da. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasindan da faydalanıyorum ben. Her ayın 20 sınde indirim paylaşıyorlar çoğu markanın indirimi oluyor
Canım ben paketli gıdalardan uzak duruyorum.. Yersem ayda bir tane çikolata yada bikez yemeğe gidersem o yani. Ama baya paketli ürünleri bıraktım. Bu zamanda en uygun yapacağın şey bu doğal beslenme açısından bir de mesela mandıralar yani açık peynir,yağ satan yerler çoğaldı nerde yasıyosun bilmiyorum ama ben Ankaradayım mesela burda çok genelde buralardan alşveris yapıyorum peynir,zeytin, turşu alıyorum el yapımı recel fln yoğurdu zaten kendim yapıyorum sonra kuruyemişcilerden bakliyat alıyorum mesela patlamış mısıra bayılırımmArkadaşlar öncelikle iyi günler. Şu sıralar organik beslenmeye dikkat ediyorum. Örneğin salça, yoğurt, ayran vs gibi şeyleri olabildiğince doğal tüketmeye çalışıyorum. Bayadır da fast food ve cips gibi yiyecekleri yememeye gayret ediyorum her ne kadar zor da olsa. Zaten günümüzde doğal şeylere ulaşmak zor ve maliyetli. Ama yine de tam olarak sağlıklı beslenemiyoruz örneğin tavuk hindi gibi gıdaları marketten alıyoruz köy tavuğu bulmak oldukça zor olduğu için. Çoğu şey artık hormonlu. Tamamen doğal beslenmek istiyorum ama şu zamanda pek mümkün görünmüyor köyde yaşamadığımız takdirde. Sizler doğal beslenmeye çalışırken neyi nasıl yapıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?