Tamam mı devam mı

antigone11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
1
0
1
35
Merhaba, uzun zamandır buradan bilgi be görüş alıyorum şimdi de kendim yazmak istedim.
Öncelikle 3 aylık evliyim eşimle hiç bir konuda anlaşamıyoruz bu nişanlılık döneminde de böyleydi bitirmek benim elimdeydi ama kendimde o gücü bulamadım. Balayına abisigille gittik. Her kavgada benimle küsüyor 5 gün aynı ecin içinde yabancı oluyoruz rahatsız ettiğini çok söylememe rağmen gene de devam ettiriyor en ufak şeyde beni tersliyor sürekli laf sokuyor ilgisiz rahatsız ettiğini söylediğim her şeyde çözüm odaklı değil kavga odaklı davranıyor. En son geme küstü kapıyı açık unuttuğum için ben illalah etti ve annemlere gittim bu sefer gittiğim için ben suçlu oldum. Bu evlliği idame ettirmek çok zorlaştı napmam gerek sizinle fikir paylaşımı yapmak isterim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba, uzun zamandır buradan bilgi be görüş alıyorum şimdi de kendim yazmak istedim.
Öncelikle 3 aylık evliyim eşimle hiç bir konuda anlaşamıyoruz bu nişanlılık döneminde de böyleydi bitirmek benim elimdeydi ama kendimde o gücü bulamadım. Balayına abisigille gittik. Her kavgada benimle küsüyor 5 gün aynı ecin içinde yabancı oluyoruz rahatsız ettiğini çok söylememe rağmen gene de devam ettiriyor en ufak şeyde beni tersliyor sürekli laf sokuyor ilgisiz rahatsız ettiğini söylediğim her şeyde çözüm odaklı değil kavga odaklı davranıyor. En son geme küstü kapıyı açık unuttuğum için ben illalah etti ve annemlere gittim bu sefer gittiğim için ben suçlu oldum. Bu evlliği idame ettirmek çok zorlaştı napmam gerek sizinle fikir paylaşımı yapmak
Oturup konustunuzmu karsılıklı neden böyle yapıyormus… neden böyle bi adamla evlendin madem böyleydi bastan belli

Back