• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tam Yatar Baston Puset Kullanan Var mı?

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Merhaba güzel anneler. :)
2 buçuk aylık kızım malum oturamıyor henüz. O yüzden ona uygun ve uzun süre kullanabileceği bebek arabası almak istedim. Ancak bebek arabalarının ağırlığını düşününce baston puset kullanabilir mi diye düşündüm. Kullanan var mı? Tavsiye bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Ben oglumda ilk tam yatar baston alsim cok rahat ettim 45 gunluktu pusetine koyup gezmistik..simdi bir de kizim var abisinin pusetinde keyifle geziyor..cok agir ve fonksiyonlu bebek arabalarina bosuna para verme canim...benimkinin modeli chicco ct 05 ama tam yatar baston bircok markanin modeli var..arastirip kendin icin en uygununu sec bence cok rahat edersin...

kraft aurayı önermişlerdi hakkaten aldık süper içi geniş 4 farklı yatış konumu var ve tam yatıyor minderi yumuşacık çift yönlü kemeri 5 noktalı önde tepsisi var.ve sepeti de güzel .incelemeni öneririm.biz mercedes diyoruz ona.kızımızı gezdirirken bacaklarını tepsiye koyuyo gel keyfim gel.allah bozmasın.rüzgar esince çeviriyorum yönünü bize doğru mis gibi

Chicco lite way kullanıyoruz yatışı için aldık zaten çok rahat ve güzel uyku tulumuza var kısın hiç battaniye kullanmadık o kadar sıcak tutuyor yani

kraft aurayı önermişlerdi hakkaten aldık süper içi geniş 4 farklı yatış konumu var ve tam yatıyor minderi yumuşacık çift yönlü kemeri 5 noktalı önde tepsisi var.ve sepeti de güzel .incelemeni öneririm.biz mercedes diyoruz ona.kızımızı gezdirirken bacaklarını tepsiye koyuyo gel keyfim gel.allah bozmasın.rüzgar esince çeviriyorum yönünü bize doğru mis gibi

Valla ne güzel anlatıların arkadasım yeminle canım çekti bende gezmek istedim gercekten

ben de baston puset almak istiyorum ama oğluşum 25 aylık ve 16 kg. netten baktım. çok kaliteli markaların bile taşıma kapasitesi 15- 20 kg arası değişiyor. aldığımda elimde patlamasın istiyorum haliyle. ne önerirsiniz arkadaşlar?

ben hauck. minnie sport aldim sahane hafif saglam ustunde monnie mause var hem kullanisli hem cok guzel heerkez soruyo nerden aldiniz diye benim gibi surekli disarda olan birine bile dayandi tas gibi:))tavsiye ederimm

ben hauck. minnie sport aldim sahane hafif saglam ustunde monnie mause var hem kullanisli hem cok guzel heerkez soruyo nerden aldiniz diye benim gibi surekli disarda olan birine bile dayandi tas gibi:))tavsiye ederimm

ya travel vr da ben baston olarak istiyorum. kapanması vs kolay olsun diye. tavsiye var mı ? bi kç güne almam lazım da.

canim benim kizda 16 kilo bakma yazilanlara arkadaiyla cikiyo ama sen karar vermissin iyi ginlerde kullan

canım çok teşekkür ederim cevpların için. bu taşıma kapasitesi olayı çok kafamı karıştırdı. ama senin dediğin puset de çok hoşuma gitti. en iyisi gidip yerinde görmek. yarın oğlumla gidip deneyip alırım inş.:emir_bebek:

Back