meraba arkadaşlar yeni geldim aranıza a.s. yazın yaklaştığı günlerde benim de sorunum kılla tüyle.ben epilasyon yapıyorum makineyle ancak özellikle koltuk altında o kıvrımlı yerlerde mutlaka kalanlar oluyo ve bu konuya bi çözüm bulamıyorum.zaten hassas oluyo üstüne ağda uygulanmıyo.jilet de vurmak istemiyorum.bi öneriniz var mı acaba?
bende kkonuyuu görünce jilet dicektim ama olmaz demişsinn..bence epilatör yerine en başta ağda yapsan daha iyi olmaz mı acaba?hem tüyleirn hepsi gelir hemde yumuşak gelir..bunun dışına aklıma pek bişiy gelmiyor canım
bnde ağda yapıorm bi gün makineyla koltuk altımı aliim dedm nası oluo. ay dokundurmamla makinayı elimden fırlatmam bir oldu. hem makina tek tek alıo. ağdayı sürdüüün bölge cart die gelio.2 3 sürmeyle tertemiz oluo. bnce ağda dene.ama adet gününden sora olsun o zaman daha az acıo
canım bende epilasyon aletiyle alıyorum koltuk altlarımı. bende çok fazla çıkmaz zaten, çıkanları epilasyon aletini döndüre döndüre çıkış yönlerine göre alıyorum. eğer kalan olursada cımbız kullanıyorum . malum hepsi aynı boyda olmuyor:))
epilatör nedense bana hiç acı vermiyo.alışmışlıkla ilgili heralde.kimileri acısından bi hafta kollarını kapatamıyomuş ama ben hissetmiyorum bile.ağdaya dönemem acırsa diye o yüzden :) cımbız denemek aklıma gelmemişti açıkçası.en iyi yol o gibi gözüküyor.teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
epilatör nedense bana hiç acı vermiyo.alışmışlıkla ilgili heralde.kimileri acısından bi hafta kollarını kapatamıyomuş ama ben hissetmiyorum bile.ağdaya dönemem acırsa diye o yüzden :) cımbız denemek aklıma gelmemişti açıkçası.en iyi yol o gibi gözüküyor.teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
ananem de gençken hep sakızla alırmış.öyle söylerdi.artık hangisi çözüm getirirse,hepsini denemekte fayda var :) çok teşekkür ederim cevap veren herkese.
ananem de gençken hep sakızla alırmış.öyle söylerdi.artık hangisi çözüm getirirse,hepsini denemekte fayda var :) çok teşekkür ederim cevap veren herkese.