• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tam temizlenmeyen tüyler

fakeangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
9
0
0
İstanbul
meraba arkadaşlar yeni geldim aranıza a.s. yazın yaklaştığı günlerde benim de sorunum kılla tüyle.ben epilasyon yapıyorum makineyle ancak özellikle koltuk altında o kıvrımlı yerlerde mutlaka kalanlar oluyo :( ve bu konuya bi çözüm bulamıyorum.zaten hassas oluyo üstüne ağda uygulanmıyo.jilet de vurmak istemiyorum.bi öneriniz var mı acaba?

bende kkonuyuu görünce jilet dicektim ama olmaz demişsinn..bence epilatör yerine en başta ağda yapsan daha iyi olmaz mı acaba?hem tüyleirn hepsi gelir hemde yumuşak gelir..bunun dışına aklıma pek bişiy gelmiyor canım

ağdadan korkuyorum açıkçası :( epilatörle yapıp tam temizleyen yoksa eğer onu denemek zorundayım sanırım.teşekkür ederim cevap için :)

bnde ağda yapıorm bi gün makineyla koltuk altımı aliim dedm nası oluo. ay dokundurmamla makinayı elimden fırlatmam bir oldu. hem makina tek tek alıo. ağdayı sürdüüün bölge cart die gelio.2 3 sürmeyle tertemiz oluo. bnce ağda dene.ama adet gününden sora olsun o zaman daha az acıo

ben korkarım koltukaltıma ağda yapmaya ya elimde kalcak gibi gelir:/ epilatör kullanıyorum ben kalmıyor genelde ama kalırsada cımbız

canım bende epilasyon aletiyle alıyorum koltuk altlarımı. bende çok fazla çıkmaz zaten, çıkanları epilasyon aletini döndüre döndüre çıkış yönlerine göre alıyorum. eğer kalan olursada cımbız kullanıyorum . malum hepsi aynı boyda olmuyor:))

epilatör nedense bana hiç acı vermiyo.alışmışlıkla ilgili heralde.kimileri acısından bi hafta kollarını kapatamıyomuş ama ben hissetmiyorum bile.ağdaya dönemem acırsa diye o yüzden :) cımbız denemek aklıma gelmemişti açıkçası.en iyi yol o gibi gözüküyor.teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

epilatör nedense bana hiç acı vermiyo.alışmışlıkla ilgili heralde.kimileri acısından bi hafta kollarını kapatamıyomuş ama ben hissetmiyorum bile.ağdaya dönemem acırsa diye o yüzden :) cımbız denemek aklıma gelmemişti açıkçası.en iyi yol o gibi gözüküyor.teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

Arkadaşım kalan ufak tüyleri cımbızla çekersen simsiyah kalın ve daha fazla çıkar,

Ve her yere yayılır tüylerin,

Sana tavsiyem SAKIZ,

Arkadaşım şu adreste tüm sorularınıza yanıt var,inceleyin isterseniz,

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...46lgesini-evde-nas305l-al305yorsunuz-212.html

Ben bacak ve kollarıma Depilissima kartuş ağda kullanıyorum,makinası farklı ama ağda

depiliisma,çünkü en kaliteli bu hem tahriş de yapmıyo,

Makinamın markasını hatırlamıyorum üç yıl oluyo alalı,o zaman böyle ucuz değildi makinalar,setler falan yoktu onu almıştım,

Ama depilissimanın makinaları gerçekten kaliteli görünüyo,Vivolün makinasını kullanıp

memnun olan arkadaşlarım da var,

Bence en önemlisi ağda,makina hangi marka olursa olsun,kaliteli olduktan sonra,

Ben bıyık ve kol altı için de konserve ağda kullanıyorum depilissima yine,

Bikini için ise ben sakız kulanıyorum,üç yıldır sakızla alıyorum ve sakızın tamammen kılları bitirdiğine şahidim,

Ablam on yıldır kullanıyo ve şu an üç beş tane çıkıyo hem de ince ince,

Burdaki benzer konulara hep yazdım sakız diye,reklam falan diye yazan arkadaşlar sakızın reklamını yaptığımı söylemezler inş.

Bikini bölgesinin en azından iç alt taraflarını sakızla alın derim,acısız,pratik,ekonomik,evde kimseye açmadan kendiniz yaparsınız,

bakimliolmak.com adresinde ayrıca mini başlıklı kartuş ağdalar var bikini için,

Denemek isteyen orayı da incelesin,ağda makinaları kartuş makinalrı hepsi var,

Tüysüz günler kızlar......

demek sakız diyosun azul.. bi deneyim bakayım ben eldivenle alıyordum kalanları

şşu zazahan la ilgili sanki bana laf atmışşınn gibi geldide..şaka yaptım kız salla gittsinolumunekankayizsmile

demek sakız diyosun azul.. bi deneyim bakayım ben eldivenle alıyordum kalanları

Evet Celnurcum,tecrübeyle sabit,

Bu bölümün nerdeyse her konusuna yazdım bunu,

Tecrübe edip gördüğüm için tavsiye ediyorum,

Yardımcı olursam ne mutlu bana...

opuyorumnanaktan

ananem de gençken hep sakızla alırmış.öyle söylerdi.artık hangisi çözüm getirirse,hepsini denemekte fayda var :) çok teşekkür ederim cevap veren herkese.

Back