Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin görüşürüz inşallah cancağızımNişandaydım cancağzım
1 saattirde bahçeden eve girebilmek için cebelleşiyoruz, anca girdik
Çok tatlı ya
Evet ,fındık kız Cuma sevinci olunca aklıma sen geldinÇok tatlı ya
Cıma günleri bizEvet ,fındık kız Cuma sevinci olunca aklıma sen geldin
Cıma günleri biz
Yok burdan soylemiyoruz ama özelde ne fındıklar kırıyoruzYeni dustum buralara kimse ne yapacagini soylemiyor birbirine dimi
Yaaa ne guzel :) findik cok severim kuruyemisli pilav mi yapsam.Yok burdan soylemiyoruz ama özelde ne fındıklar kırıyoruz
Evet bence gayet güzel olabilirYaaa ne guzel :) findik cok severim kuruyemisli pilav mi yapsam.
Neden birbirimizle paylaşmadığımızı anlamıyorsunuzNevos burdamiydin şey diyordum bende fındık pek severim iyi gider
Nedenkine valla saftirigim azNeden birbirimizle paylaşmadığımızı anlamıyorsunuz
Abla yeter be daha ne pilavi 4 oy istiyoruz1 pilav daha verdim
Şimdi ben senin yaptığın şeyi bilince beklentim büyük olabiliyor.Ama bilmezsen gelince vaavvv deme ihtimalim var.Öbür türlü ya bu böyle olmazdı bu yapamamış diyoruzNedenkine valla saftirigim az
Ama kimse bilmiyor bizim tayfadan busefer valla bak
Bak o çok doğru demeyecem bidaha kimse sormasınsormucam bendeŞimdi ben senin yaptığın şeyi bilince beklentim büyük olabiliyor.Ama bilmezsen gelince vaavvv deme ihtimalim var.Öbür türlü ya bu böyle olmazdı bu yapamamış diyoruz
Pilavını biliyorum.Senden bunu bekliyorum:)Bak o çok doğru demeyecem bidaha kimse sormasınsormucam bende
Tamam arkadasim dikkate alacagim :) Blue peri ic ses : aha elendi saftirik :)Evet bence gayet güzel olabilir