Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyilik Teşekkür ederim Senden naberSampiyon naber
Gerçekten mi140₺ kilosu bence içme
Yaaa bi ben kaçırdımbdv çuklat kavgası var biraz katılıp geliyorum
Iyiyim şükür canim benim bekliyoruz saatiİyilik Teşekkür ederim Senden naber
Evet gerçekGerçekten mi
Kahvede lüks artikEvet gerçek
Tamam sen burada bekleBayılana gazoz veririm
Benim bi tahminim var,doğru çıkacak mı aşırı merak ediyorum nevoş du bakalım aptala malûm oluyor muymuşTamam sen burada bekle
Aşkom her şeyi bilirNasıl yaniii
Ne acabaBenim bi tahminim var,doğru çıkacak mı aşırı merak ediyorum nevoş du bakalım aptala malûm oluyor muymuş
Lodos varken ne kadar sıcaktı, korktum hemşoKahve ısıtır hemso acayip soğuk
Aşkom her şeyi bilir
Tahminleri alalimBenim bi tahminim var,doğru çıkacak mı aşırı merak ediyorum nevoş du bakalım aptala malûm oluyor muymuş
Yeni topik açılınca soyliyim bende bakalım doğru mu olacak nevoş gerçi benim aklımda yemek yok ki bodoslama atliycamNe acaba
Evet o sıcaktan eser kalmadı hemsom,kırağı var sanki bayağı soğukLodos varken ne kadar sıcaktı, korktum hemşo
Ben öneririmYeni topik açılınca soyliyim bende bakalım doğru mu olacak nevoş gerçi benim aklımda yemek yok ki bodoslama atliycam
Bizim bir ilçeye bugün kar yağmışEvet o sıcaktan eser kalmadı hemsom,kırağı var sanki bayağı soğuk
Evet evet, ciddi ,kuru soğuk E zamana artıkEvet o sıcaktan eser kalmadı hemsom,kırağı var sanki bayağı soğuk