- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
En sevdiğimSağ gösterip sol vuruyo kendileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğimSağ gösterip sol vuruyo kendileri
DeeediiiyyyyyJennaaaaa
Karnabahar köftesi çok lezzetliPırasa
Ispanaklı yumurta
Karnabahar köftesi
Karnabahar kısırı
Portakallı kereviz
Ama çok tatlıEn sevdiğim
Küçük saatler hemsom ,uğrarım mutlaka bu saatlerdeHemsosu sen bu saatte gelir miydin
Bebe baktın mıKüçük saatler hemsom ,uğrarım mutlaka bu saatlerde
Kategori hakkında güveneceğin en son kişi benim Alzheimer olmayın diye yapıyorumHiç öyle bilmezdim
Aynen bende yaparımKarnabahar köftesi çok lezzetli
Ben şimdi hangisi en çok oy alır onun kafasındayım nevoş, başka birşey düşünemiyorumAynen bende yaparım
Bu dediğim kategori bu şekilde hiç yapılmadı.1 kez kış sebzeleri yaptık.O dönem herkes istediğini yapıyordu.Karnıyarık 1.olduBen şimdi hangisi en çok oy alır onun kafasındayım nevoş, başka birşey düşünemiyorum
Hahaaja yaz sebzeleri olmasın nevoş, kabak patlıcanBu dediğim kategori bu şekilde hiç yapılmadı.1 kez kış sebzeleri yaptık.O dönem herkes istediğini yapıyordu.Karnıyarık 1.oldu
Aynen öyleOndan bu şekilde yapsak güzel olabilirHahaaja yaz sebzeleri olmasın nevoş, kabak patlıcan
Bak gene heyecanlandım sakin olmalıyım sakin olmalıyımAynen öyleOndan bu şekilde yapsak güzel olabilir
Hem zor olmazBak gene heyecanlandım sakin olmalıyım sakin olmalıyım
Evet nevoş,şu şartlar da çok iyi olur sarma dolmada olmasın rahat edelimHem zor olmaz
Pahalıda olmaz
O zaman 1.belli olurEvet nevoş,şu şartlar da çok iyi olur sarma dolmada olmasın rahat edelim
Amin cok sagol anneme yakin sayilirim kaynanam gile daha yakinimAllah kolaylık versin
O zaman aile ilişkileriniz artmıştırAnnene yakınsın
Memnunsan iyi olmuşÇalışıyordun galiba yardımcı olurlarAmin cok sagol anneme yakin sayilirim kaynanam gile daha yakinim
Aynen nevoşumO zaman 1.belli olur
Cok sukur memnunum diyelim yok calismiyorumMemnunsan iyi olmuşÇalışıyordun galiba yardımcı olurlar