En sevdiğimSağ gösterip sol vuruyo kendileri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdiğimSağ gösterip sol vuruyo kendileri![]()
Karnabahar köftesi çok lezzetliPırasa
Ispanaklı yumurta
Karnabahar köftesi
Karnabahar kısırı
Portakallı kereviz![]()
Küçük saatler hemsom ,uğrarım mutlaka bu saatlerdeHemsosu sen bu saatte gelir miydin![]()
Bebe baktın mıKüçük saatler hemsom ,uğrarım mutlaka bu saatlerde![]()
Kategori hakkında güveneceğin en son kişi benimHiç öyle bilmezdim![]()
Aynen bende yaparımKarnabahar köftesi çok lezzetli![]()
Ben şimdi hangisi en çok oy alır onun kafasındayım nevoş, başka birşey düşünemiyorumAynen bende yaparım![]()
Bu dediğim kategori bu şekilde hiç yapılmadı.1 kez kış sebzeleri yaptık.O dönem herkes istediğini yapıyordu.Karnıyarık 1.olduBen şimdi hangisi en çok oy alır onun kafasındayım nevoş, başka birşey düşünemiyorum![]()
HahaajaBu dediğim kategori bu şekilde hiç yapılmadı.1 kez kış sebzeleri yaptık.O dönem herkes istediğini yapıyordu.Karnıyarık 1.oldu![]()
Aynen öyleHahaajayaz sebzeleri olmasın nevoş, kabak patlıcan
Bak gene heyecanlandımAynen öyleOndan bu şekilde yapsak güzel olabilir
![]()
Hem zor olmazBak gene heyecanlandımsakin olmalıyım sakin olmalıyım
![]()
Evet nevoş,şu şartlar da çok iyi olurHem zor olmaz
Pahalıda olmaz![]()
O zaman 1.belli olurEvet nevoş,şu şartlar da çok iyi olursarma dolmada olmasın rahat edelim
![]()
Amin cok sagol anneme yakin sayilirim kaynanam gile daha yakinimAllah kolaylık versin
O zaman aile ilişkileriniz artmıştırAnnene yakınsın
![]()
Memnunsan iyi olmuşAmin cok sagol anneme yakin sayilirim kaynanam gile daha yakinim
Cok sukur memnunum diyelim yok calismiyorumMemnunsan iyi olmuşÇalışıyordun galiba yardımcı olurlar
![]()