- Konu Sahibi xx_perfectgirl_xx
-
resimdeki senmisin miniş çok güselsin boşver napıcan memişleri
bu her kadında aynı değil . üzmek istemem ama benim yengem gelinliğnin içine pamuk doldurdu 75 bden içine hemde..hamile kaldı 90 taktı snra 85... oğlu 2 yaşına kdr ble emmedi. şimdi kuzenm 5 yaşnda yengem 75 takıyor... hemde yengem sadece süt ile besledi kuznmi ve sütü öyle yaradıki 9 aylıkken 12 kilo olmuştu.. şmdi nrml kilosunda 5 yaşnda kuznm
kızlar benim teyzemin de genç kızken gögüsleri çok küçüktü çoğu zaman sutyen bile takmazdı şimdi 40 yaşında 2 çocuk annesi gögüsleri 85 90 arası hamilelik ve emzirme döneminde büyüdüler ve öylede kaldılar dimdik hiç sarkma falan yok.
bende büyümesini istiyorum ama geri küçülürlersede hiç üzülmem demekki bana layık olan bu mevlam neylerse güzel eyler.
kızlar benim teyzemin de genç kızken gögüsleri çok küçüktü çoğu zaman sutyen bile takmazdı şimdi 40 yaşında 2 çocuk annesi gögüsleri 85 90 arası hamilelik ve emzirme döneminde büyüdüler ve öylede kaldılar dimdik hiç sarkma falan yok.
bende büyümesini istiyorum ama geri küçülürlersede hiç üzülmem demekki bana layık olan bu mevlam neylerse güzel eyler.
benimkiler soldakiler kadar küçükmü sizce normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?