• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
32
Kızlar iki ay kaset tipi testlerle takip ettim. Hiçbir zaman o söylenen t nin c kadar ya da daha koyu olduğu günü yakalayamadım. Hep biraz daha açık kalıyor. Bu ay da strip testlere geçtim . Takip ediyorum iki gün koyuluk oldu ama c den daha koyu ya da c kadar değil .
Sorum şu : neden o koyuluk olmuyor? Çatlamıyor mu acaba ? Bu şekilde olup hamile kalan var mı?
20191231_205716.jpg

Benim de tam koyulasmiyor 3 aydir kullaniyorum. Aklimda ayni suphe vardi ama gecen ay dr a gittim proesteronum 14 cikti dr yumurtan var dedi. Herkeste ayni olmuyor galiba.

Benim de tam koyulasmiyor 3 aydir kullaniyorum. Aklimda ayni suphe vardi ama gecen ay dr a gittim proesteronum 14 cikti dr yumurtan var dedi. Herkeste ayni olmuyor galiba.
Teşekkür ederim içimi bir nebze de olsa rahatladı. C life macun kullanıyorum ovülasyon gününden sonra bırakmak gerekiyor bu ovülasyon oluyor mu peki ? Bırakmalı mıyım?aldığım yer tam koyuluk olana kadar kullanabilirsin dedi ama olmayacak daha önce hiç olmadı çünkü o koyuluk.

Bende aynı dertten muzadaribim kızçeler pcos um öncelikle öyle bi bela başımda birde 1.5 ay önce düşük yaptım zaten adetlerim düzensizdi ilk kez bu ay takip edeyim dedim hep silik bir çizgi korkuyorum açıkçası yumurtam çatlamayacak diye

Teşekkür ederim içimi bir nebze de olsa rahatladı. C life macun kullanıyorum ovülasyon gününden sonra bırakmak gerekiyor bu ovülasyon oluyor mu peki ? Bırakmalı mıyım?aldığım yer tam koyuluk olana kadar kullanabilirsin dedi ama olmayacak daha önce hiç olmadı çünkü o koyuluk.
Benim bu ay 10. Gun koyulasmaya basladi o gun degerlendirmeye basladik. 12. Gun gunduz ikinci cizgim esitlendi gibi ama asla ayni ya da daha koyu olmadi. Aksamina da siliklesti tekrar. Kisacasi biz koyulasma baslayinca yabi 10 11 12. Gunleri degerlendirdik. Kesin olsun diye 13. Gun de birliktelik oldu. Endiselenmeyin hic. Burada iki cizgisi ayni koyulukta olmayan cok kisinin mesajini okudum. Doktora gitmesem ben de yumurtam gelismiyor falan diye dusunurdum.

Bende de pcos var. acaba onun etkisi var mı asla o tam koyuluğu yakalamıyorum . Daha önce uygulamaya güvendim 3 aydır da test yapıyorum yok olmadı gitti. Doktorum sorun yok olur diyor aşırı rahat. Ama ben bu testler yüzünden yumurtlamasa sorun olduğunu düşünmeye başladım.
Bende aynı dertten muzadaribim kızçeler pcos um öncelikle öyle bi bela başımda birde 1.5 ay önce düşük yaptım zaten adetlerim düzensizdi ilk kez bu ay takip edeyim dedim hep silik bir çizgi korkuyorum açıkçası yumurtam çatlamayacak diye

Bir de pco nuz varmis yumurtlamaniz farkli gunlerde olabilir o yuzden ikinci cizgi koyulasana kadar devam edin. Gunasiri iliskiyi de atlamayin her ihtimale karsi.

Benim bu ay 10. Gun koyulasmaya basladi o gun degerlendirmeye basladik. 12. Gun gunduz ikinci cizgim esitlendi gibi ama asla ayni ya da daha koyu olmadi. Aksamina da siliklesti tekrar. Kisacasi biz koyulasma baslayinca yabi 10 11 12. Gunleri degerlendirdik. Kesin olsun diye 13. Gun de birliktelik oldu. Endiselenmeyin hic. Burada iki cizgisi ayni koyulukta olmayan cok kisinin mesajini okudum. Doktora gitmesem ben de yumurtam gelismiyor falan diye dusunurdum.
Ben de o en koyu olanları değerlendirdim iki gün daha devam edeceğim. İnşallh olur. Peki böyle kıyılamadan hamile kalan var mı?

20191218_144953.jpg
kizlar endişe etmeyin her ay ayni gun yumurtlamiyormusuz mesela ben bir kac kez daha denemistim ovulasyon testi hep 14. Gune denk geliyordu. Ama bu ay yaptigim da 17 gunde aniden T cizgisi C cizgisinden koyu oldu son gune kadar devam edin testlere bazen son gunler bile pik olabiliyor stres yapmayin🤗

Ben de o en koyu olanları değerlendirdim iki gün daha devam edeceğim. İnşallh olur. Peki böyle kıyılamadan hamile kalan var mı?
Oldugunu okumustum. Soyle dusunun benim de koyulasma net olmuyor. Ama dr adetin 21. Gunu progesteronuma baktirdi. O da 14 cikti. Ve normal yumurtan var dedi.

Bir de pco nuz varmis yumurtlamaniz farkli gunlerde olabilir o yuzden ikinci cizgi koyulasana kadar devam edin. Gunasiri iliskiyi de atlamayin her ihtimale karsi.
Öyle yapıyorum hergun olmasa bile 1 gün bekletip birgün deniyoruz Rabbim hayırlısını versin Inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun yüzünü güldürsün inşallah

Eki Görüntüle 2571284 kizlar endişe etmeyin her ay ayni gun yumurtlamiyormusuz mesela ben bir kac kez daha denemistim ovulasyon testi hep 14. Gune denk geliyordu. Ama bu ay yaptigim da 17 gunde aniden T cizgisi C cizgisinden koyu oldu son gune kadar devam edin testlere bazen son gunler bile pik olabiliyor stres yapmayin🤗
Sizinki bariz olmuş. Ben üç aydır hiç bu kadar koyuluk görmedim. İnşallah biz de görürüz canım🙏

Ahh ahh keşke canım. Ben çok stres yapıyorum eşim çok kızıyor. Hayatımı etkiliyor rahat olabilsem biraz keşke 🙏🙏
Elden gelen bisey degil o strs olma demek keske hersey denildigi kadar basit olsaydi 😔 ama nasipten ote yol yok maalesef ne gelirse Allahtan 😍🤗

Back