- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
gercek hayattada tam tahmin ettigi gibi guzel ve iyi biri oldugumu soyleyip, tekrar bulusma planlari yapmaya calisti.
bana sordu benim hakkimda ne dusunuyorsun diye, bende kaldim oyle, daha cok tanimam gerek sanirim dedim..
bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.
Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
aman bee bosver herseyin hayirlisi. bak neler okuyoruz. onemli olan o deprem aninda elinden tutup seni cikarmadan birakip kacmayacak adami bulabilmek. yaşin, zamanin ne onemi var ki:)oda doğru ama deprem olduğun da kocan elinde tutsane kadan da güzel olur du ah ahhhhhhh hayaller hayaller
aman bee bosver herseyin hayirlisi. bak neler okuyoruz. onemli olan o deprem aninda elinden tutup seni cikarmadan birakip kacmayacak adami bulabilmek. yaşin, zamanin ne onemi var ki:)
tum bekarlar adina amin diyorum:)hayırlısı vicdanlı sevgi dolu insanlar karşılaşalım
pislik çok aman uzak dursun allahım hayırlısını versin herkese
ınsanları dını goruslerıne gore yargılamak bence cok ıtıcı sonucta her koyun kendı bacagından demısler ,bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.
Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
Pinti olduğunu nerden anladın ilk buluşmada.?bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.