tam koca adayi derken..

Sana benim evlilik için temel kriterlerimi söyleyeyim

1- Gönül sevecek , sevmeden olmaz.
2- Hayata bakışlar uyumlu olacak.
3- Aile yapıları birbirine benzer olacak.
4- Sohbet edebileceksin.

Sevmediğin , aynı pencereden bakmadığın, biri ile hayat yürümez.

Evde kalmak nedir ya?Herşey nasip kısmet.Evlenmek için yada millet sussun diye evlenilmez aşk varsa evlilik çekilir

bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.

Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
1. kendini zaten şartlandırmışsın "buna aşık olacağım" diye.. madem şartlandın kesin olacaksın..
2. dini olarak tam paralel olmasanız da en azından düşüncelerin uyumlu olması gerektiği kaanatindeyim. Birbirinize saygı duysanız dahi doğacak çocuk çelişkide kalacaktır. Benim bakış açım bu.
3. SAna yarın evlenelim falan mı dedi de kaçırmakla kaçırmamak arasındasın.
4. yaşın kaç ki evde kalmış sendromu yaşıyorsun?

bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.

Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
pinti olduğunu nerden anladın?

ayrıca işi iyi demişsin ne iş yapıyo?

tipi zaten senı cekmedıyse o iş olmaz ..bırak işi gücü ..ayrıca kaç yaşındasın ki evde kalıcaksın :)
erkeğin pintisinden bi yol olmaz aman ha :KK70:

bir fotoğrafla ve ilk buluşmada beynimde paradoks olusturan muhtesem tespitlerde bulunmuşsunuz, bu başarınızın sırrını öğrenebilir miyim?
sevilmeyen adamla evlenilmez ama bir buluşmada da kimse tanınmaz ve sevilemez
ben mantık savunucularındanım; eğer aklınıza yatıyorsa kestirip atmadan bir kez daha görüşün yüz yüze derim..
ve bu ''evde kalma'' mevzuları hep toplum baskısı. güldüysem de size hak verdim

X