Tam karın germe, kol,bacak,sırt,karın liposuction olacağım

Merhaba bende 8 aralıkta liposuction ve karın germe oldum. Ama ödem var hala ağrılarım var ve sanki öncekinden daha fazla kilo aldım sizde de öyle oldumu. Şu ana kadar bir memnuniyetlik göremedim
Akşamları patlayacağım sanıyorum ödemden. Heryerim de mor tabi onların acısı var. Dayak yemişim gibi :) sizle aynı gün olmuşuz o zaman. Dikişleriniz ne durumda?

Ah ne güzel, siz ne zaman olmuştunuz ameliyatı?

Nasılsınız şuan, benim daha 12 günüm oldu. Mor olan yerlerim acıyor arada. Dik yürümeye siz ne zaman başladınız acaba?
Çok geçmiş olsun, daha çok yeni 27. gün falan tamamıyla diklestim diyebilirim. Yavaş yavaş açılıyor insan. Ben suan çok iyiyim sadece 6 aya kadar karin kaslarımı zorlamamam gerekiyor.

Çok geçmiş olsun, daha çok yeni 27. gün falan tamamıyla diklestim diyebilirim. Yavaş yavaş açılıyor insan. Ben suan çok iyiyim sadece 6 aya kadar karin kaslarımı zorlamamam gerekiyor.
Ah ne güzelll Ben izin verilse yürürüm şuan dik, hatta 2 gündür rüyamda tüm vücudum geriniyoo sonra uyanıyorum. Siz nasil yatiyodunuz ve oturma şekliniz nasildı acaba

Ah ne güzelll Ben izin verilse yürürüm şuan dik, hatta 2 gündür rüyamda tüm vücudum geriniyoo sonra uyanıyorum. Siz nasil yatiyodunuz ve oturma şekliniz nasildı acaba
Yani yaklaşık 20 gün salonda l koltuk var onun köşesinde oturur vaziyette yattım. Dizlerimin altına yastık koyup biraz yüksek tuttum. Otururken sirtimi diklestiriyordum o sekilde biraz rahat ediyordum. Hatta tam diklesince 1 hafta inanılmaz sirt agrilarim oldu 1 ay kambur durunca dik hale geldiginde agri oluyor. Dikislerin gerilmemesi icin hemen diklesmemekte fayda var. Bugün 3 ay kontrolüme gittim. Hala karin kaslarimi aktif kullanmamamı istedi doktor. 6 aya kadar ic diskislerin iyileşme süresi devam ediyormuş. Bol bol dinlenin nasılsa tekrar kosturacaginiz günler gelecek

Merhaba doktorunuz kim acaba

Merhaba doktorunuz kim acaba şuan memnun musunuz

Selamlar tekrar, şuan nasilsiniz

Merhaba kaslarınız da dikildi mi

Merhaba arkadaşlar 29 kasımda lipo karon germe+meme peotez oldum.2 ayım bitti 3e doğru gidiyorum ama moralim çok bozuk çünkü ameliyata 67 kilo ile girdim, 73 ile çıktım ve hala 73üm günden güne 72 71 faan oluyor ama genel olarak 73 ve moralim çok bozuk hiçbir pantolonum olmuyor. Ayrıca ön tarafta resmen bir göbeğim var. Üstten bakışında dikişimi göremiyorum o seviyede. Yanlar iyi ama dikiş hattının ortası göbek deliği altı bir 8 cm kadar şiş yaşayan var mı bunu

Merhaba benim de öyle valla resmen göbeğim var aynı dönemdeyiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…