Meslektaşım merhaba, rehabilitasyon da 6. Yılı doldurdum, 6 yıla yakını aynı okulda geçti, Mart'ta kapanınca korktum ara verdim Haziran'da açılınca işe dönmedim. O dönem kçö aldım, Haziran'da kesildi, Ağustos da baktım ki herkes işinde gücünde vakalar da azaldı (meğer vaka sayısı değil hasta sayısı açıklanıyormuş) o zamandan beri de başka okuldayım bana da kçö çıkmadı, nakdi ücret desteği için başvuru yaptı müdürüm bakalım haber bekliyorum. Ben sürecin uzayacağını düşünüyorum hoca hanım çünkü herkes tatil bölgelerine köylerine akın etti kalanlar da evlerinde değil parkta bahçede dip dibe birbirinde. Daha dün bir doktor yazısı okudum, 2 ay sonraya vakalar patlamış durumda olacaktır diye düşünüyorum dedi. Korku vermeye çalışıyor olduğunu varsayalım yine de imkanlar dahilinde çünkü bu olayın adı sadece tam kapanma, uygulaması fazla fazla açılma oldu maalesef. 3 4 gün vakalar azalıyor gibi görünse de sonrasında artacak korkum odur.. süreç uzayacak zannımca, 19 Mayıs ın olduğu haftayı da kapatacaktır. Sonrası nasıl olur bilmiyorum. İlçe milli eğitim şube müdürü ile görüştük Perşembe günü son iş günü, açılması belli değil maalesef uzun bir süre kapalı olacaksınız hazırlıklı olun dedi. Sağlıkla meleklerime kavuşmak istiyorum..