Tam kapanma, ortada kalma, parasızlık

Tam kapanma uzar mı ?

• Uzar

OY: 21 18,4%
  • Uzamaz

OY: 93 81,6%

• Ankete Katılan
    114
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaç zaten yaz sezonunu acmak yalandan kapandik yalandan vakalar düşecek falan kışa kaldıgımız yerden dewamke :KK53:
Terahviye gidenleri biliyorum :KK66:
Ben de bizim mahallede öğlen saatlerinde ellerindeki poşetlere sarılarak yürüyen kadınlar görüyorum. Büyük ihtimalle Kuran ellerindeki. Yine toplanıp okuyorlar bir yerlerde ama sadece geçtiklerini görüyorum. Ah çıktıkları bir binayı fark etsem hemen şikayet edeceğim ama yok. Karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorlar😂

Bence uzar diyorum ama MEB çalışanları uzamayacağını söylüyor şimdiden planlar yapılmış bayram sonrası için nöbet ek ders vs
Canım okul müdürleri 3 aydır "her duruma göre ders planı" yapıyorlardı. Adamların önünde 8 ler yüz yüze ,tüm kademeler yüz yüze ,tüm kademeler uzaktan diye 3 ayrı ders planı var :)

Çalışanlarda sorun yok da patronda sorun

Çünkü çıkan belge çalışan için patron imzalayacak

Tüm gruplar kendi kendimize belge imzalayacak halimiz yok ki diyor

O nedenle başka sektörü merak ettim
Tekstil en rezil en pis sektor. Hemen hemen herkes almis izni. Cevremde kapatan hic olmadi. Organize sanayi ful calisiyor,kucuk esnafin oldugu Visne caddesi grubu da calisiyor.

yani ölen ölsün demeyelim de bu kapanma isine ben de karsıyım cunku bir ise yaramıyor, insanların zaten psikolojisi bozuk aksam 7de eve gidiyor herkes tıklım tıklım, bu mu önlem bu mu tedbir, ayrıca kafe restoranların kapanması gercekten cok kötü oldu, hadi aksam 8de kapat mekanları tamam, kapattıktan sonra gece yasak koysan nolur koymasan nolur bazen arabayla cıkıp turluyorduk falan iyi geliyordu, simdi o da yok, hani acık olsa nolur ki, zaten gidecek yer yok yani.. arkadasına akrabasına giden zaten gidiyor. iki insan yuzu gormek arkadaslarımızla yemek yemek sohbet etmek bunlar ruh saglıgımız ıcın akıl saglıgımız icin birer ihtiyac, bir bucuk senedir evde bakımsız esofmanlı karısından kocasından anne babasından baska kimseyi gormemis insanlar ne kadar saglıklı olabilir. insanlar da artık saldı yani.. bu ulkede verilen kararlarda mantık aramamak lazım, esnafı aylarca aclıga mahkum edip tam gaz kongrelerin mitinglerin yapılmasından belli. sanki ekonomimiz cok iyiymis gibi normal ülkeler gibi kısın aylarca kapandık martta acıldık ne oldu 2 haftada vaka sayıları ucusa gecti. aylarca sabır ve cile, sonra acılıs hop bir haftada geri donuyoruz. hep aynı seyı yapıyoruz ve sonuc aynı, anlamıyorlar mı bu iste bir yanlıslık var diye !! bu is kapanmayla falan gececek gibi degil, bosuna milletin ekmegine mani oluyorlar, seri ve hızlı asılama yapılması lazım bol bol. baska turlu bu is bitmez. simdi de kimseye test yapmıyorlar test sayısı dussun de vaka sayıları dusuk gorunsun diye. saka gibi bir ulkede yasıyoruz. alzheimer çipine karsı imam hatiplilerin organik hoşafının bilimsel buluş olarak seçildiği bir ülkeyiz neticede, bilim ne arar. biz anca kapanalım, asıları da araplara ona buna dagıtalım.
Asi olunca duzelseydi keske.asimolanlar yine korona

Bence bu insanlara tatil oldu ben mi yanlış düşünüyorum ? Zaten çalışan kesim evden işe işten eveydi yasak saatine zor yetisiyorduk. Şimdi İstanbul Ankara hep bosaldı. Herkes köyünde memleketinde burada bile her gün bu konuları okuyoruz. Küçük yerlerde hele herkes ailece birbirine gidip geliyor. Sadece adı yasak.

Ben de anlamıyorum o insanlar çalışmıyor mu? Herkes mi evden çalışıyor?

Mesela içki satışıda yasak biri bana neden bunu aciklasın öyle içende bir insan değilim ama mantığını öğrenmek istiyorum virüsle ne alakası var ha biraz öncede manavgattan otellerde hınca hınç partiliyenleri iZledim söyleyeceklerim bu kadar

Aile içi şiddeti önlemek içinmiş 🤷🏻‍♀️
Millet evde patlayıp içip içip eşlerini dövmesin diye. İçmeye gerek yok ki şiddet için. Milletin kafası hep güzel.

Ya herkese izin çıkıyor nasıl bir şey anlamadım bankalar bile açık ama bankaya gitmek isteyenlere yasak var. Yani dalga geçer gibi oldu biraz cuma kapanmayı başlatacağız Perşembe istediginiz yere gidebilirsiniz. Mahallelerde ne zabıta ne polis ne bekçi var

Ben dün doktora gittim. İstanbul anadolu yakasından avrupa yakasına. 50km falan bir mesafe. Mecbur gitmem gerekiyordu kronik bir hastalığım için. Dolayısıyla eşimle birlikte izinli olmuş olduk. Bu 50kmlik güzergahta otobana girdik d100e girdik. Merkezlere girdik çıktık. Köprüye girdik. Hiçbir polis çevirmesi olmadı. Zaten tam kapanma olmadığı için polis durdurup kontrol etse trafik kitlenir.
Geçen sene bu zamanlar herkes gerçekten evdeydi. Ben işe gidiyordum. İşe gidene kadar mutlaka en az 2 çevirmeye giriyordum.

Aile içi şiddeti önlemek içinmiş 🤷🏻‍♀️
Millet evde patlayıp içip içip eşlerini dövmesin diye. İçmeye gerek yok ki şiddet için. Milletin kafası hep güzel.
Borcu olup ödeyemeyip eşini çocuklarını kendini öldüren cinnet geçiren insanlar için de önerileri olsaydı keşke. Alkolün tadını bilmem, benim yaşam tarzım alkol olan ortama girmem ama yasaklanmasını aşırı saçma buldum. Yasak denildiği gün satışlarda patlama yaşandı, normalde o kadar içmeyecek insanlar bile stok yaptı. Bir saçmalık daha

Ben de anlamıyorum o insanlar çalışmıyor mu? Herkes mi evden çalışıyor?
bazı insanların ömür boyu çalışmasa yetecek parası var.

bazılarının da ömür boyu dayak atsan kfası basmıyor, kredi çekip tatile giden de var.
bazıların da burada evi var (bura = muğla) kapanma olunca izin mizin uğraşmayalım diye çoluk çocuk toplanıp geldiler.

Borcu olup ödeyemeyip eşini çocuklarını kendini öldüren cinnet geçiren insanlar için de önerileri olsaydı keşke. Alkolün tadını bilmem, benim yaşam tarzım alkol olan ortama girmem ama yasaklanmasını aşırı saçma buldum. Yasak denildiği gün satışlarda patlama yaşandı, normalde o kadar içmeyecek insanlar bile stok yaptı. Bir saçmalık daha

Tabi canım ben hamile olduğum için alkol eşimin de benim de hayatımızdan bir süre çıktı. Zaten bir yere gidemiyoruz. Evde de tadı olmuyor. İçmiyordu eşim de. Yasağı duyunca bi kasa bira almış. Normalde içmezsin ki bu kadar dedim. Panik oldum dedi. 😳

Tabi canım ben hamile olduğum için alkol eşimin de benim de hayatımızdan bir süre çıktı. Zaten bir yere gidemiyoruz. Evde de tadı olmuyor. İçmiyordu eşim de. Yasağı duyunca bi kasa bira almış. Normalde içmezsin ki bu kadar dedim. Panik oldum dedi. 😳
Çoğu insan böyle yaptı işte, resmen insanların akıl sağlığı ile oynamaktır bu. Bebişinizi hayırla kucağınıza alın daha çok keyif yapacağınız günler olacaktır 💜

1 senedir bir ben tam kapanıyorum bu kapanmalarda
Dışarısı bugün çoluk çocuk ergen doluydu.
Arabalar vızır vızırdı.
Kaç aydır millet fit fit gezerken içerde kalmaktan bunaldım.
Olan çalışan çalışmak zorunda kalanlara oluyor. Başka kimseye olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X