• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam kan sayimi hamilelikte neu yuksek.cikmasi yardimci olurmusunuz

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
27 haftalik hamilelyim kan tahlilinde neu yuksek.doktora gostermedim yoktu doktorum bugun acaba onemli bisymi ayni olan varmi

27 haftalik hamilelyim kan tahlilinde neu yuksek.doktora gostermedim yoktu doktorum bugun acaba onemli bisymi ayni olan varmi
Önemli bi şey değil hgb hct wbc plt önemli onlar ileri derecede kan hastaliklarinda takip edilir..

Yakın zamanda enfeksiyon geçirdiyseniz ondan yükselmiş olabilir. Çok ciddi bir artış mı var?

Cok

Neu 7.38 neu % 75.9 normal de biri 71 biride en yuksek 6.13
Bu fark çok ciddi değil boş yere panik yapmayın. Hafif bir soğuk algınlığı falan geçirdiyseniz ondan artmıştır muhtemelen. Ciddi bir sorun olsa diğer değerleri de etkilerdi tek başına artmazdı rahat olun

Bu fark çok ciddi değil boş yere panik yapmayın. Hafif bir soğuk algınlığı falan geçirdiyseniz ondan artmıştır muhtemelen. Ciddi bir sorun olsa diğer değerleri de etkilerdi tek başına artmazdı rahat olun
Saolun icim rahatladi

Back
X