Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası tam gün 0-6 yaş cocuk bakım ücretlendirilmesi hakkında bilgi alabilirmiyim?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
arkadaşlar bir bakıcı ortalama bir cocuk bakımından ne kadar almalı sizce..bir de tam gün bakıyor fakat ev işleri,ütü,camasır v.s yok..sadece cocuk bakımı ücretı sizce ne kadar olmalı aylık?
600-1500 arası fiyatlar veriyor arkadaslar,fakat tutturabildiğine mi acaba?
kendi evinde bakan bir bakıcı ile baktıgı cocugun evine gitmesi arasında da fiyat farkı vardır sanırım degil mi?
şimdiden teşekkürler..

Ben İstanbul'dayım, fiyatlar illere göre değişkenlik gösteriyor ama benim çevremde ve kendi aramalarımda gördğüm kadarıyla şöyle,
Kadın kendi evinde daha uyguna bakıyor, 500-600 tl ancak oluyor.
Yok benim evime gelsin dersen fiyat 800-1100 arası değişiyor, sadece çocuk bakımı ve hafif ev işleri çocuk uyurken yada vakit oldukça şeklinde.
Ben gönlüme göre birini bulamadım, görüştüklerim ya çok gençti, güvenemedim yada çok yaşlıydı benim oğlum çok hareketli, onun temposuna yetişeceğine inanamadım.
Ya bide insan görüşürken karşısındakine çok dikkat ediyor, neticede en kıymetlini emanet edeceksin. Kimi pasaklı, kimi çok genç, kimi çok hantal oturduğu yerden kalkmaz cinsten, kimisinin yüz hatları bile çok sert, şefkat göremiyorsun..
Fiyat çok arka planda kalıyor.
Umarım aradığın gibi birini bulursun, kolaylıklar..

arkadaşlar ben de bakıcıyım tam gün çalıştığım zaman en son işimde 1500 tl alıyordum ,sadece bebek bakımı ile ilgileniyordum,temizlik vs işleri için ayrıca eleman vardı,bakıcı fiyatları ,eğitim,tecrübe ,referans ve semte göre değişiyor,ben bahçeşehir de çalışıyordum ,ben de lise mezunu ve bakıcı eğitimi veren özel bir kurumdan eğitim aldım,oldukça saygın ailelerden de referansım var,çocuk gelişimci evde bakıcı olarak çalışan arkadaşlarım da var onların ücreti 2000_3000tl arası, ayrıca fiyattan önemlisi de karşılıklı içinize de sinmesi tabiki ,sevgiler.

Back