- Konu Sahibi Badeligunler
Arkadaşlar herkese merhaba.. Bir senedir bu forumdaki topikleri sürekli okudum ama çok nadir yazdım. Her hamile haberindeki belirtileri okuyup kendimde bulmaya çalıştım. Çok şükür hiçbir zaman yalancı belirtiler olmadı ve ben hiç bir ay büyük umutlar beslemeden regl oldum. He üzülmedim mi üzüldüm elbet ama belli etmemeye çalıştım eşim dair hiç kimseye. İlginçtir bu ayda bi belirti yaşamadım hatta 22. Gün yaptığım progesteron ve prolaktin testinin sonucunu aldığımda dedim ki olmamış bu ayda. Gerçi progesteron bu ay yumurtladığımı gösteriyordu amma velakin prolaktin denen illet hormon ise bu ayda olmaz hiç ümitlenme diyordu. Progesteronum 17.3 çıkmıştı prolaktinim ise 100!!! Nasıl olur dedim kendi kendime hani prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engellediği için hamile kalınamıyordu. Ozaman nasıl yumurtladım :26: düşündüm durdum bir haftadır. Sonra dedim ki ya yumurtladıktan sonra döllendiyse ve hamile kaldığım için bu kadar yükselmişse??? O günden sonra bi şüphe düştü işte içime. Ama inanın kendimi deli gibi dinlemesem hiç ama hiç belirtim olmazdı. Ben regl dönemlerinde hiç kasık ağrısı yaşamam hep merak ederdim acaba hamile kalırsamda mı ağrımayacak diye. Öylede oldu. Yani çok çok hafif sızılar vardı sanki ama tekrar söylüyorum sürekli kendimi dinlemesem hayatta anlaşılmazdı. Ki beni tatmin eden belirtilerde değildi o ufacık sızlamalar. Sadece bi kere o da dün bi sancı girdi rahmime o kadar o da 5 saniye filan. Onun dışında göğüslerim regl öncesi olduğu gibiydi çok fazla ağrı değişik bi acı hissetmedim hiç. Göğüs uçlarım normal.
Gelgelelim neler yaptığıma; bu ay yine ovulasyon testimi kullandım. 14. Gün çift çizgiyi yakaladım 12, 13,15,16,18. Günler ilişki oldu. Çift çizgiden bi önceki gün ilişki olduğu için o gün yapmadık 15. Gün sabah ilişki oldu. Hep kahveyi okurdum yararlı diye ilk kez kahve yaptım eşime ilişkiden yarım saat önce. Ve ilişki sırasında preseed jeli kullandım. Sanırım sadece 15 ve 16. Günlerde kullandım jeli. E sonra da tabiki hemen kalkmama ve popo altına yastık koyma fasılları tüm bunlar vesile tabiki ama en azından paylaşmak istedim sizlerle. Her ay olduğu gibi bu ayda umudum yoktu, bundan sonrasında da nasıl devam eder hamileliğim sağlıklı mı olur sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ama az önce çift çizgiyi görünce paylaşmalıyım sizlerle diye düşündüm. Allah'ım inşallahhh isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda versin bebişini, bu şansı yakalayanlarada sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlat versin inşallahhh..Aminnnn...
Gelgelelim neler yaptığıma; bu ay yine ovulasyon testimi kullandım. 14. Gün çift çizgiyi yakaladım 12, 13,15,16,18. Günler ilişki oldu. Çift çizgiden bi önceki gün ilişki olduğu için o gün yapmadık 15. Gün sabah ilişki oldu. Hep kahveyi okurdum yararlı diye ilk kez kahve yaptım eşime ilişkiden yarım saat önce. Ve ilişki sırasında preseed jeli kullandım. Sanırım sadece 15 ve 16. Günlerde kullandım jeli. E sonra da tabiki hemen kalkmama ve popo altına yastık koyma fasılları tüm bunlar vesile tabiki ama en azından paylaşmak istedim sizlerle. Her ay olduğu gibi bu ayda umudum yoktu, bundan sonrasında da nasıl devam eder hamileliğim sağlıklı mı olur sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ama az önce çift çizgiyi görünce paylaşmalıyım sizlerle diye düşündüm. Allah'ım inşallahhh isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda versin bebişini, bu şansı yakalayanlarada sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlat versin inşallahhh..Aminnnn...