• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Bir Minnoş Olan Küçük Prens, Obama'yı Pijamalarıyla Karşıladı!

Ahahahaha benim kiz da bir ara öyleydi etegin altina pantolon falan giyiyordu. Bigun babasiyla parka gidecekler yine oyle deli kizin ceyizi gibi giyinmisti. Bana diyo ki karanfil sen de gel ama yolda sizi tanimam bu kilikla haberiniz olsun:KK53:
Hahahahaha. Al bendende o kadar. Karışmayayım diyorum ama yok böyle birşey ya. Yukarıda yazdığıma ek olarak açık pembe yağmur çizmeleri vardı birde ayağında :-) Ben alışkınım da eşim henüz alışamadı :KK53: Tanımıyor bizi adam sokakta

Kraliçe geçtiğimiz günlerde 140 yaşına girdi kadın ölemedi bi türlü açamadı prensin önünü. Saçlar o yüzden dökülmüş stresten :-)

Kraliçe geçtiğimiz günlerde 140 yaşına girdi kadın ölemedi bi türlü açamadı prensin önünü. Saçlar o yüzden dökülmüş stresten :-)

ya da kendisi yolmuştur :27: ölmez o kadın ben diyeyim, kraliçelik gibi bir makam bırakılır da ölünür mü yaw :27:

Vay be. George cidden tatlı bir çocuk bir o kadar karizmatik bir havası var bu yaşta, yaşantısından dolayı.
Ben onu bunu geçtim de Kate gerçekten yakışıyor şu ortamlara.

Çamurda tepinme ve ayıcıklı pijama olmasa da olur bence bu hali 10 numara. Dünya da cenneti yaşıyorlar işte.

Benim kucuk sipa gibi sari pisi yaaa masallah ne tatli

kate tam prenses ya durusundan belli kendini prenses sanan kızlarımız ornek alsın:KK53:

En çok beğendiğim yönü de prenses ama aynı kıyafetleri defalarca giyebiliyor basın önünde.

ahah nokta atışı olmuş.. bizim bir giydiğini bir daha giymeyen ünlülerimizin çocuklarına kapak olsun :28:

Back
X