• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Bir Minnoş Olan Küçük Prens, Obama'yı Pijamalarıyla Karşıladı!

Bana göre eleri kirli elbisesi eski gözleri merhamet isteyen hiçbir çocuk gibide tatlı değil
İyi niyetlerini yolluyorum o kadar

cocuk degilmi iste ya nese kaynakları cok da tatlı

yalnız bu bebenin ropdöşambırı ile dalga geçen arkadaşları çok cesaretli gördüm.
ha ha, biz peştemalden havluya geçmemişken arkadaşın ailesi muhtemelen ropdöşambır kullanıyordu :KK70:

yalnız bu bebenin ropdöşambırı ile dalga geçen arkadaşları çok cesaretli gördüm.
ha ha, biz peştemalden havluya geçmemişken arkadaşın ailesi muhtemelen ropdöşambır kullanıyordu :KK70:

onlar banyoyu bizden öğrendi unutma :KK53:
ha biz pek kullanmıyoruz ama olsun

Yorumlara çok güldüm :KK70: Eşimin de var röbdoşambırı ama getirmedi baba evinde kaldı. Adamı Kadıköy'den Haramidere' ye getirdim kültür farkı olduydu haliyle :KK70:Neyseki geri döndük çizgili pijamadan röbdöşambıra dönebilir:KK53:

Pirems de çok tatlı tam İngiliz bebesi tipi var yirim.

Kate ne kadar asil oğlu da çok tatlı.

Çocuktaki güzelliğe bak.
E ana güzel baba yakışıklı ne oalcaktı ki?:KK53::KK53:

Ne kadar sevimli olsada,pijamasi bile adam adam. İnsan çocuk ne tatlı,bir mıncırayım şunu diyemez,çekinir Birde benim kızı görsünler canı ne isterse bir giyiyor,bu aralar,bildiğin toplama bilgisayar gibi oluyor ,hepsi farklı renk :-) En son kırmızı püsküllü etek altına neon turuncu tayt giydi ve parka gittik,eşim tanımamazlıktan geldi çocuğu,bu ne kılık kıyafet diye :-)

Ne kadar sevimli olsada,pijamasi bile adam adam. İnsan çocuk ne tatlı,bir mıncırayım şunu diyemez,çekinir Birde benim kızı görsünler canı ne isterse bir giyiyor,bu aralar,bildiğin toplama bilgisayar gibi oluyor ,hepsi farklı renk :-) En son kırmızı püsküllü etek altına neon turuncu tayt giydi ve parka gittik,eşim tanımamazlıktan geldi çocuğu,bu ne kılık kıyafet diye :-)
Ahahahaha benim kiz da bir ara öyleydi etegin altina pantolon falan giyiyordu. Bigun babasiyla parka gidecekler yine oyle deli kizin ceyizi gibi giyinmisti. Bana diyo ki karanfil sen de gel ama yolda sizi tanimam bu kilikla haberiniz olsun:KK53:

Back
X