Ropdesambir herhalde o. Okundugu gibi yazdim yazilisini bile bilmiyorumPijamanın üstüne bornoz mu giyilir la
Nasıl fikirsek ne olduğunu bile anlamadık. Sen bizden Bir üst sınıftansın belli ki.Ropdesambir herhalde o. Okundugu gibi yazdim yazilisini bile bilmiyorum
Cok sevimli bir cocuk ama o pijama takimiyla da bi acayip geldi
şu ropdöşambır şeysi ipekli-satenli olmuyor muydu bu bildiğin bornozRopdesambir herhalde o. Okundugu gibi yazdim yazilisini bile bilmiyorum
Cok sevimli bir cocuk ama o pijama takimiyla da bi acayip geldi
Yok ben de ceyiz alisverisinde kocama pijama takimi alirken ogrenmistimNasıl fikirsek ne olduğunu bile anlamadık. Sen bizden Bir üst sınıftansın belli ki.Küçük burjuva seni.
Oyle de koskoca kuccuk prense bornoz giydirmemislerdir herhalde diye seetirdimşu ropdöşambır şeysi ipekli-satenli olmuyor muydu bu bildiğin bornozyalnız çocuk gerçekten çok tatlı çizgi film karakteri gibi maşallah aklıma richie rich geldi sayesinde
Akşam oğlumun köpekli pijamasının üstüne ayıcıklı bornozunu giydireyim de bi fotoğraf çektireyim havamız olur ropdolu pijamamız var diyeOyle de koskoca kuccuk prense bornoz giydirmemislerdir herhalde diye seetirdim
Simdi benim de minnos prensim oldugu icin direkt tarza takildimay arkadaşlar, minnoş prens diye konu açıyorum siz tarz değil diyosunuz
Allah yüzüne bakmışta dedesi Charles'a benzememişacayip sevimli ya, zaten kate den çikin bir çocuk olması beklenemezdi
Aynı şeyi düşünmüştümAllah yüzüne bakmışta dedesi Charles'a benzememiş
Aynı şeyi düşünmüştüm
koskoca amerikan başkanının karşısına pijamayla mı çıkılır, rezalet, skandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?