• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAM BİR BELİRSİZLİK

1

18 yaşinda o kafada değildim malesef hipnoz olmuş gibiydim bu olanları olabilecekleri düşünemedim
18 yasında 3 cocuklu adamla mı evlenır ben bunu 15 yasındakı aklıma bıle yapmazdım. annen baban nasıl ızın verıd bunda

sevgi meselesi değil eşim beni hep kandırmiş şimsi görebildim halada kandırıyor beni hep işine geldiği gibi kullanıyor o hayatta kendinden başka kimseyi sevmiyor benim sevgimide haketmiyor
ozaman boşancaksın kac yasında eşin?

spor merkezi bayanlara özel teyzemlerle gidiyorum ve oğluyla gidiyorum onu okula bıraktığım zaman yakın komşuya izin veriyor eskiden de vermiyordu şimdi bu olanlardan sonra vermeye başladı hem açığımımı arıyorsunuz allah aşkına
açık aramak için sormadım belki bu konularda fikri değişebiliyorsa -kıskançlık çok sıkıntılı bir durum çünkü -başka konularda da konuşarak anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

kendı sucun 20 yas buyuk bır adamla ustelık cocuk cıcugu var . bır 23 yasındakı ınsanla 38 yasında ınsan aynı degıl. kafandan bıle uyusmaz. aklın varsa boşan

beni eleştirin diye yazmadım hayatıö şuan çok

anne baba akılsız olunca çocuklara yazık oluyor bu çocuk hasta madem ne doğruyorsun be kadın bide yetmesi gitti başka adamda doğurdu nasıl olsa ben saf eşimde buldu benim gibi salagı yüklendiler üstüme yok babamın borcu var burda kalcaklar yok babam kumar oynamış burda kalcaklar annesi oğluna bakmaz ben çekerim heeşeyin faturasını ben ödemek zorumda mıyım çocuğun babanesi olmasa yemin ederim bakarım günah diye ama o varken bana mı kaldı ev tutsunlar yakında gidip gelsin babasıylada görüşsün ama ben onun annesi nasıl olayım bide kayınvalidemin dır dırları beni çileden çıkarıyor bana sormadan eşyalarımı atıyor

çocugun babaanneden önce babası var ve bakmak zorunda mıllete akılsız derken kendı tercıhlerınıze de bı göz atın

çocugun babaanneden önce babası var ve bakmak zorunda mıllete akılsız derken z atın
baksın tabiki bakmasın diyen mi oldu insan hata yapabilir yanlış evlilikte yapabilir ama çocuk hasta onu hastaneye atıp neden yeni bir bebek yapar ne diyeyim akıllı onlar bi ben bi salağım diyim

epilepsi hastası ama annesi onu hastaneye atmıs orda psikolojisi bozulmuş gerçi çocul küçükkende hastaymış ama eşim beni kandırdı hayır normal bi çocuk diye kv de hastra degil dedi çocuk bi geldiki hasta agresif miş meğer küçükkende akrabalarından öğrendim sonradan.okulada gidiyor ama herkez gidince ben ne yapıcam komşuya bile oturmaya giderken ne yapıcam çocuğu
hastalık yanı Allah vergısı yapacak bırsey yok ama epilepsi ilaçla tedavısı olan bir hastalık . psikolojik bozukluk ıcınde tedavı olması sart, bellıkı oz annesınden gereken ozenı gorememıs babada pek ılgılı degıl sanırım..
ee sızınde kendı evladınız var , o daha bebek denecek yasta onunla ılgılenmenız lazım, ister istemez önceliğiniz o olacak...
zor bır durum valla...

beni eleştirin diye yazmadım hayatıö şuan çok

anne baba akılsız olunca çocuklara yazık oluyor bu çocuk hasta madem ne doğruyorsun be kadın bide yetmesi gitti başka adamda doğurdu nasıl olsa ben saf eşimde buldu benim gibi salagı yüklendiler üstüme yok babamın borcu var burda kalcaklar yok babam kumar oynamış burda kalcaklar annesi oğluna bakmaz ben çekerim heeşeyin faturasını ben ödemek zorumda mıyım çocuğun babanesi olmasa yemin ederim bakarım günah diye ama o varken bana mı kaldı ev tutsunlar yakında gidip gelsin babasıylada görüşsün ama ben onun annesi nasıl olayım bide kayınvalidemin dır dırları beni çileden çıkarıyor bana sormadan eşyalarımı atıyor

O o zamanki anne-babanın kararı hasta çocuğu doğurmak
Siz 3 çocuklu adamla evlenirken düşünecektiniz ileride neler olabilir diye
Kadın çocuğu babasına arada gönderebilir zamanında tek başına yapmadı ya onları
Oldu da o kadın bu yaşında öldü kim bakacak çocuklara babası bakacak neden babannesi baksın?
Allah korusun boşansam eşimle çocuğu göndersem ona biraz baksın diye, o da yeni karısı istemiyor diye babaannesine gönderse kıyameti koparırım.

merhaba arkadaslar 23 yasındayım ve büyük bir derdim var 5 yıl önce evlendim eşimin 2 evliliği 3 ttane çoçuğu var onlar amerikada yaşıyorlar 3 yıl önce hamile kaldım cok aşerdiğim için eşim ben istemediğim halde annelerini eve getirdi anneleride normal değil sürekli kavga kıyamet neyse güya ben doğum yapınca gideceklerdi ama olmadı gitmediler kavgalarıda bitmedi evi terkettim ama eşim göndermedi onları neyse daha sonra eşimin byük hasta oğlu var annesi onu bize gönderdi zekadan hasta yani geldiğinden beri evde kırmadık yer kalmadı ev de kavgabitmiyor bu yaz eşimle kavga ettim be evi terk ettrim 1 ayrı kaldık sonra babamım tehttitleriyle mecbur geri döndüm şimdi kayınvalide diyoki yazın okullar kapanınca çocuk bizde kalıcak onlar evlerine gidiceklermiş bide benim 20 aylık oğlum var ben nasıl bakarım onlara oda 10 yaşında ne yapcam bilmiyorum.ayrılmayıda düşünüyorum siz olsaydınız nenyapardınız
Ne yani anneleri derken eski esimi kaldi sizinle ayni evde:110:yanlismi anladim?ahh be guzelil daha genceciksin ne isin vardi elin cocuklu bosanmis adamiyla o_Oyasida epey vardir simdi iki evlilik 3 cocuk,ailen sahip cikmazmi sana ayrilsan?

merhaba arkadaslar 23 yasındayım ve büyük bir derdim var 5 yıl önce evlendim eşimin 2 evliliği 3 ttane çoçuğu var onlar amerikada yaşıyorlar 3 yıl önce hamile kaldım cok aşerdiğim için eşim ben istemediğim halde annelerini eve getirdi anneleride normal değil sürekli kavga kıyamet neyse güya ben doğum yapınca gideceklerdi ama olmadı gitmediler kavgalarıda bitmedi evi terkettim ama eşim göndermedi onları neyse daha sonra eşimin byük hasta oğlu var annesi onu bize gönderdi zekadan hasta yani geldiğinden beri evde kırmadık yer kalmadı ev de kavgabitmiyor bu yaz eşimle kavga ettim be evi terk ettrim 1 ayrı kaldık sonra babamım tehttitleriyle mecbur geri döndüm şimdi kayınvalide diyoki yazın okullar kapanınca çocuk bizde kalıcak onlar evlerine gidiceklermiş bide benim 20 aylık oğlum var ben nasıl bakarım onlara oda 10 yaşında ne yapcam bilmiyorum.ayrılmayıda düşünüyorum siz olsaydınız nenyapardınız
Canım âllah yardımcın olsun sana tek soyluyeceyim sey güçlü durmaya çalış kendini üzme inşallah esinde pişman olur yaptiklarindan

O o zamanki anne-babanın kararı hasta çocuğu doğurmak
Siz 3 çocuklu adamla evlenirken düşünecektiniz ileride neler olabilir diye
Kadın çocuğu babasına arada gönderebilir zamanında tek başına yapmadı ya onları
Oldu da o kadın bu yaşında öldü kim bakacak çocuklara babası bakacak neden babannesi baksın?
Allah korusun boşansam eşimle çocuğu göndersem ona biraz baksın diye, o da yeni karısı istemiyor diye babaannesine gönderse kıyameti koparırım.

bakın yanlış anladınız sanırım bu çoçuk hastanedeyken yani çoçuğu hasta ben hamileyim gidip başkasıyla çocuk yaptı sen çoçupun hastayken gidip 4 çocuk yapar mısın çoxuk bir yıldan beri bizimle zaten o şimdi rahat yeni çocuk yaptı bende burda uğraşıyorum

bakın yanlış anladınız sanırım bu çoçuk hastanedeyken yani çoçuğu hasta ben hamileyim gidip başkasıyla çocuk yaptı sen çoçupun hastayken gidip 4 çocuk yapar mısın çoxuk bir yıldan beri bizimle zaten o şimdi rahat yeni çocuk yaptı bende burda uğraşıyorum

Yahu tamam da bu kadının kararı kaç çocuk yapacağı..
Senin kocanda hasta oğlu varken ve ayrıca 3 çocuğu varken bir de senden çocuk yapmış aynı şey
O annesi ise senin kocanda babası.. Siz de yapmasaydınız çocuk.
9 sene annesi bakmış 1 sene de babası baksın yaparken ortak da bakarken iş babaya gelince neden sorun çıkıyor.

Yahu tamam da bu kadının kararı kaç çocuk yapacağı..
Senin kocanda hasta oğlu varken ve ayrıca 3 çocuğu varken bir de senden çocuk yapmış aynı şey
O annesi ise senin kocanda babası.. Siz de yapmasaydınız çocuk.
9 sene annesi bakmış 1 sene de babası baksın yaparken ortak da bakarken iş babaya gelince neden sorun çıkıyor.

[/QUOTE]baksın tabi bakmasın mı dedik çocuk zarar veriyo saldırıyo sinirlenimce kırıyo döküyo ben zaten bilmiyordum normal bir çocuk olsa gene sıkıntı değil yani benim ve oğlumun günahı ne yani eşim kandırdı beni diğer çocuklar gelip 2 hafta kalıyor seve seve bakıyorum ama bu ayrı yanii

sizin oğlunuz 20 aylık sanırım eşinizin eski eşinin yeni bebeği ise daha da küçük
e şimdi siz benim günahım ne diyorsunuz, belki kadının yeni eşi de benim günahım ne, benim çocuğumun günahı ne, ben evde istemiyorum sorunlu çocuk diyordur?
kadına hasta çocuğu varken neden başka çocuk yaptı diyorsunuz eee sizin kocanız neden yaptı? yaani siz neden yaptınız?
kusura bakmayın ama siz neyseniz başkası da o.
en baştan evlenmeyecektiniz, yok çekemiyorsanız o zaman boşanın
o annesi ise eşiniz de babası, dedikleriniz içinde mantıklı bişey yok, tabiki bakacak, mecbur bakacak.

sizin oğlunuz 20 aylık sanırım eşinizin eski eşinin yeni bebeği ise daha da küçük
e şimdi siz benim günahım ne diyorsunuz, belki kadının yeni eşi de benim günahım ne, benim çocuğumun günahı ne, ben evde istemiyorum sorunlu çocuk diyordur?
kadına hasta çocuğu varken neden başka çocuk yaptı diyorsunuz eee sizin kocanız neden yaptı? yaani siz neden yaptınız?
kusura bakmayın ama siz neyseniz başkası da o.
en baştan evlenmeyecektiniz, yok çekemiyorsanız o zaman boşanın
o annesi ise eşiniz de babası, dedikleriniz içinde mantıklı bişey yok, tabiki bakacak, mecbur bakacak.
malesef kadın o adamdanda ayrıldı zaten annesi bakmıyordu hastane bakıyordu çocuğa ben bilseydim zaten evlenmezdim.diyorum ki çocuk normal olsa tabi bakayım ama baş edemiyorum ne yapayım öleyim mi yani

canım sen 18 yaşında 3 çocuklu bir adam ile evlenmişsin. adam ile evlenirken, adamın çocukları olduğunu biliyordun. çocuk engelli olsun veya olmasın, o yavrucakların kapı gibi babaları varken, babaannesinde kalması imkansız bunu kafana sok. evlenirken düşünmedin mi bunları...

elbette gelecekler babalarının evine. sen tut 3 çocuklu bir adam ile evlen, sonra ''adamın çocuğu engelli'' diye ''bakamam'' de. bunu en başında düşünecektin. yok öyle ''beni kandırdı'' safsatası...

üvey anne olarak çocuklarla babalarının arasına girme canım. gün gelir, o çocuklar büyür senin yaptıklarını unutmazlar.

allahım ne vicdansız üvey anneler var. sen yetim çocukları böyle cahil üvey annelerden esirge yarabbi.

canım sen 18 yaşında 3 çocuklu bir adam ile evlenmişsin. adam ile evlenirken, adamın çocukları olduğunu biliyordun. çocuk engelli olsun veya olmasın, o yavrucakların kapı gibi babaları varken, babaannesinde kalması imkansız bunu kafana sok. evlenirken düşünmedin mi bunları...

elbette gelecekler babalarının evine. sen tut 3 çocuklu bir adam ile evlen, sonra ''adamın çocuğu engelli'' diye ''bakamam'' de. bunu en başında düşünecektin. yok öyle ''beni kandırdı'' safsatası...

üvey anne olarak çocuklarla babalarının arasına girme canım. gün gelir, o çocuklar büyür senin yaptıklarını unutmazlar.

allahım ne vicdansız üvey anneler var. sen yetim çocukları böyle cahil üvey annelerden esirge yarabbi.

Back