işte sabah iie gidiyor akşam geliyor bu saateler içinde yardım ediyor çocukla ttop faln oynuyor bu yani yardımı yok psikolojısi bozulmuş ama inanın benimde psikolojim bozuldu ona sevgi gösteremiyorum artık kendi oğlumada bağırıp duruyorum.eşim çok titiz ütüsü yemeği hep tam olcak olmadımı sorun çıkarıyor öyle bunaltıyor ki.kolay sanıyor beniö yaşımda birinin 2 çocuğa annelik yapıp herkeze katlanması akşam işten geliyor yatana kadar çocuk ilgi bekliyor ben ilgisiz kalıyorum haliyle dert 1 değil binepilepsi hastalığı bildiğim kadarıyla zeka ile ilgili değil.yani çocuk yıllarca hastanede yalnız kaldıysa psikolojik olarak sorunları olmuş olabilir.onun haricinde epilepsi ilaçlarla kontrol altına alınan bir hastalık..
eşiniz doğru söylüyor aslında..ama siz de o kadar küçüksünüz ki..başka bir çocuğa yoğun ilgi sevgi şevkat gösterebilecek bir durum görmedim sizde..
eşiniz destek oluyor mu peki size?
"Yemeği ütüsü tam olacak. yoksa sorun çıkıyor" kadar bencilce bir şey var mı? eşleri evde hizmetli görüyorlar resmen. çok nefret edilesiişte sabah iie gidiyor akşam geliyor bu saateler içinde yardım ediyor çocukla ttop faln oynuyor bu yani yardımı yok psikolojısi bozulmuş ama inanın benimde psikolojim bozuldu ona sevgi gösteremiyorum artık kendi oğlumada bağırıp duruyorum.eşim çok titiz ütüsü yemeği hep tam olcak olmadımı sorun çıkarıyor öyle bunaltıyor ki.kolay sanıyor beniö yaşımda birinin 2 çocuğa annelik yapıp herkeze katlanması akşam işten geliyor yatana kadar çocuk ilgi bekliyor ben ilgisiz kalıyorum haliyle dert 1 değil bin
valla benım esımınde ıkıncı evlılıgı, bır evladı var haftanın bellı gunlerı gelıyor bıze ama sureklı bızımle kalsa sorun olurdu dıye dusunuyorum, o zaman annelıkte yapmak zorunda kalıyorsun, benım su an oyle bır vasfım yok, tabıkı burada cocugun bır sucu yok ama sızde onun bakımını ustlenmek mecburıyetınde degılsınız...zaten gidecekler ama onlar rahat edecek ben 2 çocukla evde kalcam eşim çok kıskanç bir yere yollamıyor düşün whatsap bile açtırmıyor her yere anasını babasını katıyor yakında wc ye bile onlarla gidicez
biliyordum ama eşim insanı öyle bi ikna ederdi siyahı beyaz beyazı siyah olarak görüürsünüz zaten 18 yaşındada kandırlmaya meyilli oluyor insan bide kaynanam çok garanti verdi evlenmeden çocuklar helirse benbakıcam diye ama fosss
kayınvalidem diyoki ben ona bakamam benim sözümü dinlemiyor sizi dinliyor.evi dağılsın eşyaları kırılsın istemiyor her yeri kırıp döküyordavalla benım esımınde ıkıncı evlılıgı, bır evladı var haftanın bellı gunlerı gelıyor bıze ama sureklı bızımle kalsa sorun olurdu dıye dusunuyorum, o zaman annelıkte yapmak zorunda kalıyorsun, benım su an oyle bır vasfım yok, tabıkı burada cocugun bır sucu yok ama sızde onun bakımını ustlenmek mecburıyetınde degılsınız...
bır de esınızın guven problemı var sanırım. asırı kıskanclıgın baska acıklaması olamaz..
ıstersenız torunlarına kv denızın bakmasını da teklıf edebılırsınız..
orası dahadda karışık bu başka bir konu zatem boşverinhadi yaşın küçüktü sen hipnoz oldun evlendin,ailen nasıl razı oldu bu evliliğe.
tam olarak ozru ne bılmıyorum ama ozel okullar oluyor oraya yollasanız bırde pedagog destegı alsa cocuk belkı kırması dokmesı azalır, hırcınlıgının sebebı kendını anlatamaması da olabılır, bırde esınız cocuk bakımı konusunda sıze detsek oluyor mu ? herseyı sıze mı yıkmaya calısıyor ? bu cok onemlı ...kayınvalidem diyoki ben ona bakamam benim sözümü dinlemiyor sizi dinliyor.evi dağılsın eşyaları kırılsın istemiyor her yeri kırıp döküyorda
18 yşında evlenerek ney yaptın sanki evde mi kaldın birde 2 evlilik yapmış 3 çocuklu adama .bile bile lades demek senin ki güzelim.haaa olursun 40 yaşında ehhh dersin 18 yaşında 3 çocukla adama varmakkkkk ne içtin o ara sen çok dokunmuş sana...allah yardım etsin işin zormerhaba arkadaslar 23 yasındayım ve büyük bir derdim var 5 yıl önce evlendim eşimin 2 evliliği 3 ttane çoçuğu var onlar amerikada yaşıyorlar 3 yıl önce hamile kaldım cok aşerdiğim için eşim ben istemediğim halde annelerini eve getirdi anneleride normal değil sürekli kavga kıyamet neyse güya ben doğum yapınca gideceklerdi ama olmadı gitmediler kavgalarıda bitmedi evi terkettim ama eşim göndermedi onları neyse daha sonra eşimin byük hasta oğlu var annesi onu bize gönderdi zekadan hasta yani geldiğinden beri evde kırmadık yer kalmadı ev de kavgabitmiyor bu yaz eşimle kavga ettim be evi terk ettrim 1 ayrı kaldık sonra babamım tehttitleriyle mecbur geri döndüm şimdi kayınvalide diyoki yazın okullar kapanınca çocuk bizde kalıcak onlar evlerine gidiceklermiş bide benim 20 aylık oğlum var ben nasıl bakarım onlara oda 10 yaşında ne yapcam bilmiyorum.ayrılmayıda düşünüyorum siz olsaydınız nenyapardınız
epilepsi hastası ama annesi onu hastaneye atmıs orda psikolojisi bozulmuş gerçi çocul küçükkende hastaymış ama eşim beni kandırdı hayır normal bi çocuk diye kv de hastra degil dedi çocuk bi geldiki hasta agresif miş meğer küçükkende akrabalarından öğrendim sonradan.okulada gidiyor ama herkez gidince ben ne yapıcam komşuya bile oturmaya giderken ne yapıcam çocuğutam olarak ozru ne bılmıyorum ama ozel okullar oluyor oraya yollasanız bırde pedagog destegı alsa cocuk belkı kırması dokmesı azalır, hırcınlıgının sebebı kendını anlatamaması da olabılır, bırde esınız cocuk bakımı konusunda sıze detsek oluyor mu ? herseyı sıze mı yıkmaya calısıyor ? bu cok onemlı ...
beni eleştirin diye yazmadım hayatıö şuan çokyaş 18, 3 çocuklu adamla evlilik.. yaş 20 hamile kalma.. yaş 22 baba evine dönüş baba tehditleri ile geri dönüş..
korku filmi gibi.. nasıl bir karar verememe becerisidir bu..
anne baba akılsız olunca çocuklara yazık oluyor bu çocuk hasta madem ne doğruyorsun be kadın bide yetmesi gitti başka adamda doğurdu nasıl olsa ben saf eşimde buldu benim gibi salagı yüklendiler üstüme yok babamın borcu var burda kalcaklar yok babam kumar oynamış burda kalcaklar annesi oğluna bakmaz ben çekerim heeşeyin faturasını ben ödemek zorumda mıyım çocuğun babanesi olmasa yemin ederim bakarım günah diye ama o varken bana mı kaldı ev tutsunlar yakında gidip gelsin babasıylada görüşsün ama ben onun annesi nasıl olayım bide kayınvalidemin dır dırları beni çileden çıkarıyor bana sormadan eşyalarımı atıyorçocuğa çok üzüldüm yavrum daha bebekken çekmeye başlamış bu dünyanın çilesini.
inş hepiniz için hayırlısı olur.
38Eşin kaç yaşında?
sevgi meselesi değil eşim beni hep kandırmiş şimsi görebildim halada kandırıyor beni hep işine geldiği gibi kullanıyor o hayatta kendinden başka kimseyi sevmiyor benim sevgimide haketmiyorKocanızı sevıyorsanız bakarsınız
spor merkezi bayanlara özel teyzemlerle gidiyorum ve oğluyla gidiyorum onu okula bıraktığım zaman yakın komşuya izin veriyor eskiden de vermiyordu şimdi bu olanlardan sonra vermeye başladı hem açığımımı arıyorsunuz allah aşkınaeşim çok kıskanç wc ye bile ailesiyle gidicem nerdeyse yazmışsın sonra spora başladım komşuya nasıl gidicem o çocukla diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?