• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAM BİR BELİRSİZLİK

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
merhaba arkadaslar 23 yasındayım ve büyük bir derdim var 5 yıl önce evlendim eşimin 2 evliliği 3 ttane çoçuğu var onlar amerikada yaşıyorlar 3 yıl önce hamile kaldım cok aşerdiğim için eşim ben istemediğim halde annelerini eve getirdi anneleride normal değil sürekli kavga kıyamet neyse güya ben doğum yapınca gideceklerdi ama olmadı gitmediler kavgalarıda bitmedi evi terkettim ama eşim göndermedi onları neyse daha sonra eşimin byük hasta oğlu var annesi onu bize gönderdi zekadan hasta yani geldiğinden beri evde kırmadık yer kalmadı ev de kavgabitmiyor bu yaz eşimle kavga ettim be evi terk ettrim 1 ayrı kaldık sonra babamım tehttitleriyle mecbur geri döndüm şimdi kayınvalide diyoki yazın okullar kapanınca çocuk bizde kalıcak onlar evlerine gidiceklermiş bide benim 20 aylık oğlum var ben nasıl bakarım onlara oda 10 yaşında ne yapcam bilmiyorum.ayrılmayıda düşünüyorum siz olsaydınız nenyapardınız

Allah yardımcın olsun. Kocan tam işe yaramaz

Siz olsanız ne yapardınız demişsin 18 yaşında 3 çocuklu adamla evlenmezdim.

Ben herkes kendi dengiyle evlensin diye düşünenlerdenim.
Eşin kime nasıl yetişsin olan sana olacak.

bu arada anneleri derken,eşinizin kaç annesi var,kimle kavga ediyorlar??
hikayeniz çok garip geldi bana,üstelik duygudan yoksun öylesine....bilemedim..:KK51:
anneleri derken annesi be babası birbirleriyle kavga ediyor telefondan yazınca böyle oluyor kısaca anlattrım çok detay var aslında ama

anneleri derken annesi be babası birbirleriyle kavga ediyor telefondan yazınca böyle oluyor kısaca anlattrım çok detay var aslında ama
peki eşiniz ne durumda? yani önemli olan eşinizle ilişkiniz onun tutumu,davranışları,evlilğininz nasıl olduğu???18 yaşında neden kocaman 3 çocuklu adamla evlendiniz?
çcuğu getirdi ama neden? zeka özrülü demişsiniz ama hastalığı nedir,tedavi oluyor mu? eşiniz ne diyor bu konuda?

1
Siz olsanız ne yapardınız demişsin 18 yaşında 3 çocuklu adamla evlenmezdim.

Ben herkes kendi dengiyle evlensin diye düşünenlerdenim.
Eşin kime nasıl yetişsin olan sana olacak.
18 yaşinda o kafada değildim malesef hipnoz olmuş gibiydim bu olanları olabilecekleri düşünemedim

valla bu durumda cocugun sorumlulugunu alamam dıyorsan ve kv kp evınıze yerlesmıs durumda ıseler bu da esınle sorun yaratıyorsa yapacagın sey cok basıt..
1-kv kp evden yollayacaksın
2- enegllı cocugun sorumlulugunu tek basına ustlenemeyecegını, kendı evladınla ancak ılgılenebıldıgını acıkca dıle getıreceksın
3- eger kı evlılık oncesı ılk esten olan cocuklar annelerı ıle kalacak dıye bırsey konusuldu ıse bunu esıne hatırlatacaksın
4-esın senın yanında olursa bırlıkte bunları çözersınız
5-esın senın yanında degılse boşan al çocugunu da yanına , kendı yagında kavrul derım.

Sorması ayıp niye evlendiniz ?
Bilmiyor muydunuz 3 çocuğu olduğunu,adamın sorumluluğu var atamaz ki ,mezara kadar gidecek sorumluluk yani.
Sormuşsunuz ya siz ne yapardınız diye Ben olsam allaha büyük varmasın ama zaten başta evlenmezdim !!
Şimdi sizdede seçenek yok ya bu diyardan gideceksiniz ya bu devayi güdeceksiniz
Allahım yardımcınız olsun.

peki eşiniz ne durumda? yani önemli olan eşinizle ilişkiniz onun tutumu,davranışları,evlilğininz nasıl olduğu???18 yaşında neden kocaman 3 çocuklu adamla evlendiniz?
çcuğu getirdi ama neden? zeka özrülü demişsiniz ama hastalığı nedir,tedavi oluyor mu? eşiniz ne diyor bu konuda?
eşim allahı katıyor allah sanda verirdi bak sağlıklı çocugun var diyo hep duygu sömürüsü yapıyor merhametli olduğumu bildiği için kandırıyor beni epilepsi hastası annesi bakmamış hastaneye atmış kafayı yedirtmiş çocuğa tedavisi oluyor

Sorması ayıp niye evlendiniz ?
Bilmiyor muydunuz 3 çocuğu olduğunu,adamın sorumluluğu var atamaz ki ,mezara kadar gidecek sorumluluk yani.
Sormuşsunuz ya siz ne yapardınız diye Ben olsam allaha büyük varmasın ama zaten başta evlenmezdim !!
Şimdi sizdede seçenek yok ya bu diyardan gideceksiniz ya bu devayi güdeceksiniz
Allahım yardımcınız olsun.
biliyordum ama eşim insanı öyle bi ikna ederdi siyahı beyaz beyazı siyah olarak görüürsünüz zaten 18 yaşındada kandırlmaya meyilli oluyor insan bide kaynanam çok garanti verdi evlenmeden çocuklar helirse benbakıcam diye ama fosss

eşim allahı katıyor allah sanda verirdi bak sağlıklı çocugun var diyo hep duygu sömürüsü yapıyor merhametli olduğumu bildiği için kandırıyor beni epilepsi hastası annesi bakmamış hastaneye atmış kafayı yedirtmiş çocuğa tedavisi oluyor
epilepsi hastalığı bildiğim kadarıyla zeka ile ilgili değil.yani çocuk yıllarca hastanede yalnız kaldıysa psikolojik olarak sorunları olmuş olabilir.onun haricinde epilepsi ilaçlarla kontrol altına alınan bir hastalık..
eşiniz doğru söylüyor aslında..ama siz de o kadar küçüksünüz ki..başka bir çocuğa yoğun ilgi sevgi şevkat gösterebilecek bir durum görmedim sizde..
eşiniz destek oluyor mu peki size?

Bende erken evlendım ama kendı dengımle .s
18 yaşında 3çocuklu bırıyle evlencek kadar ne sorunun vardı ?

2 evlilik ve 3 çocuk hatta sizinkiyle birlikte 4 çocuk...bu film baştan belliymiş..

valla bu durumda cocugun sorumlulugunu alamam dıyorsan ve kv kp evınıze yerlesmıs durumda ıseler bu da esınle sorun yaratıyorsa yapacagın sey cok basıt..
1-kv kp evden yollayacaksın
2- enegllı cocugun sorumlulugunu tek basına ustlenemeyecegını, kendı evladınla ancak ılgılenebıldıgını acıkca dıle getıreceksın
3- eger kı evlılık oncesı ılk esten olan cocuklar annelerı ıle kalacak dıye bırsey konusuldu ıse bunu esıne hatırlatacaksın
4-esın senın yanında olursa bırlıkte bunları çözersınız
5-esın senın yanında degılse boşan al çocugunu da yanına , kendı yagında kavrul derım.
zaten gidecekler ama onlar rahat edecek ben 2 çocukla evde kalcam eşim çok kıskanç bir yere yollamıyor düşün whatsap bile açtırmıyor her yere anasını babasını katıyor yakında wc ye bile onlarla gidicez

biliyordum ama eşim insanı öyle bi ikna ederdi siyahı beyaz beyazı siyah olarak görüürsünüz zaten 18 yaşındada kandırlmaya meyilli oluyor insan bide kaynanam çok garanti verdi evlenmeden çocuklar helirse benbakıcam diye ama fosss

ALLAH aşkına hiç inanılır mı bu duruma!! kv inandırdı garantisini verdi ,
Ama işte sizi 18 yaşında sağlıklı bir karar vermenizi beklemiyorum zaten !!

Back