• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tam anlamıyla gerçek bir bakır rengi isteyenler, buyrun...

zgztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
41
0
36
Ankara
uzun araştırmalarım sonucu tek renk tüpüyle bakırı tutturdum.igoranın 60 ml 7.77 rengiyle ve 30luk yani &9luk 60 ml oksidan kremiyle aşağıdaki renk tuttu.boyayı ankara ilkiz sokaktaki kuaför malzemesi satan yerlerden birinden aldım.bana aslında 20lik oksidan verdiler ama ben çok koyu olsun istemediğim için 30luk aldım, tercih meselesi daha koyu isteyenler öyle kullanabilir.saçımın eski rengi de açık kumraldı.tek seferde çok güzel tuttu.yalnız ilk boyadığımda bundan daha kırmızıydı ancak ikinci yıkamada böyle gayet turunculu oldu.bu gün ışığında çekilmiş resimler plduğu için olduğundan daha açık durmuşlar gerçek rengi resimlerden birkaç ton daha koyu., özellikle ışıklı mekanlarda harika duruyor.igora da çok kaliteli bir boya ben renkten de markadan da çok memnun kaldım tavsiye ederim.

$Fotoğraf0355.jpg $Fotoğraf0357.jpg $Fotoğraf0358.jpg

cok guzel olmus sac rengin bende cok severim bu tonları ama hic kalkısamıyorum su ara :26: yandı yanacak korkuyorum

gayet başarılısın. kendi kendine bu rengi tutturmak helal valla.. :)

diyorum ya az araştırmadım :1: birçok insan da yapmaya çalışıyor bari yardımcı olayım dedim

canım renk süper olmuşşşş inşalah çok kısa sürede akmaz... birdde ben bu rengi yeşil gözlülere çok yakıştırıorumm haaa birde biraz çilleri olucak :)) çok talı oluolar yaaa

igoranın çok akmadığını duymuştum, geçen sene palette tarçın bakıra boyamıştım hem kırmızı olmuştum hem de 3 hafta sonra falan hiç boyamamış gibi olmuştum hepsi akmıştı.yıkarken bu da akıyor ama rengi kalıyor ve dahagüzelleşiyor.bakalım artık üst üste birkeç kez daha boyandı mı iyice oturur diye düşünüyorum.

çok güzel bir renk bende igoranın 7.778 di sanırım daha kızıl yoğunluklu bakır rengine boyatıcam saçlarım koyu olduğu için açılması gerekiyor malesef ondan sonraki boyamayı da kendim yapmayı planlıyordum doğru bir boya seçimi yapmışsın market boyaları belli bir süre sonra saç rengini koyulaştırıyor sanki annemde o durumu yaşadık çünkü...

Çok hoş olmuş,zemin renginin de etkisi var tabi
Koyu bir zemin üzerine böyle bir renk tutmazdı
Dipler daha turuncu gibi,uçlara doğru koyulaşmış
Güle güle kullanın

Bu arada eğer çok canlı bir bakır elde etmek istiyorsanız igora nın orange glow diye bir rengi var mix tonlarda 7.77 ye karıştırılıp uygulanabilir. Ben denemedim ama saçlarımı boyattıktan sonra ilk boyamamı öyle yapıcam.

uzun araştırmalarım sonucu tek renk tüpüyle bakırı tutturdum.igoranın 60 ml 7.77 rengiyle ve 30luk yani &9luk 60 ml oksidan kremiyle aşağıdaki renk tuttu.boyayı ankara ilkiz sokaktaki kuaför malzemesi satan yerlerden birinden aldım.bana aslında 20lik oksidan verdiler ama ben çok koyu olsun istemediğim için 30luk aldım, tercih meselesi daha koyu isteyenler öyle kullanabilir.saçımın eski rengi de açık kumraldı.tek seferde çok güzel tuttu.yalnız ilk boyadığımda bundan daha kırmızıydı ancak ikinci yıkamada böyle gayet turunculu oldu.bu gün ışığında çekilmiş resimler plduğu için olduğundan daha açık durmuşlar gerçek rengi resimlerden birkaç ton daha koyu., özellikle ışıklı mekanlarda harika duruyor.igora da çok kaliteli bir boya ben renkten de markadan da çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 331360 Eki Görüntüle 331361 Eki Görüntüle 331362

istediğim rengi yapmışsın valla çok güzel olmuş. ben cesaret edmiyorum kızıl kahve tonları kullanıyorum hep. koleston terracota saçım suan . acaba o rengin üstüne tutarmı? beyaz tenli biraz çillerim var ela gözlüyüm yakısırmı bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu arada eğer çok canlı bir bakır elde etmek istiyorsanız igora nın orange glow diye bir rengi var mix tonlarda 7.77 ye karıştırılıp uygulanabilir. Ben denemedim ama saçlarımı boyattıktan sonra ilk boyamamı öyle yapıcam.

ben de 8.77 ye katmak istiyorum. turuncusu yoğun olsun istiyorum. türkiye içinde nereden alabilirim siz nereden almayı düşünüyorsunuz e-bay amazon bağlantılı rastaldım hep

majicontrastın pure copper ında da çok yardımcı olmuştunuz. ama yıprattığını konuşmuştuk. şimdi turunculuğun devamı için bir yol arıyorum. orange glow u duymuştum ama bulamıyorum.

Haarika olmuş..
Ben bu renklere yaza doğru dönmeyii planlıyorum..
Akma bakımından en çok dayanan kızıl tonu bakırlar

majicontrastın pure copper ında da çok yardımcı olmuştunuz. ama yıprattığını konuşmuştuk. şimdi turunculuğun devamı için bir yol arıyorum. orange glow u duymuştum ama bulamıyorum.

Bende palettenin tarçın bakırını kullanıyorum çok da memnunum ama rengini biraz açmak istiyorum fazladan bi tane oksidan koysam içine rengi acılır mı ?

Tebrikler tek kelime ile mükemmel olmuş!:46::46::46:
Benimde şuan saçlarımda siyah boya var. Tam olarak bende bu rengi istiyorum sizce saçımı açıp sonra bu rengi evde kendim boyasam renk bu şekilde bende de tutar mı? :26:

Back