Tam 4 yıl bekledikten sonraki hayal kırıklığı 😞

sezosin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
107
44
Yaklasik 4 yildir arkadasca görüştüğüm biri vardı ancak 7 yıllık bir kız arkadaşı olduğunu bildiğim için arkadaşça da olsa görüşmemizin doğru olmadığını söyleyip sürekli iletişimi kesiyordum. Ama bir şekilde tekrar iletişime geçiyordu. Ben de tekrar bu şekilde görüşmenin uygun olmayacağını söyleyip ya engelliyordum ya da sosyal medyadan falan çıkartıyordum. En son tekrar iletişime geçtiğinde kız arkadaşına ayrıldığını söylemişti Biz de o şekilde tam 3 yıl sonra ilk kez buluşup sahilde oturup sohbet ettik. Gayet güzel geçmişti gülüp eğlendik. Ancak ben yine kız arkadaşını stalklayıp ikisinin resimlerini silmediğini gördüm. Ama o silmişti bütün resimleri. Bunu ona sorduğumda 3 aydır hiç görüşmediklerini konuşmadıklarına kızın gururu incinmemesi için onun ayrılmasını beklediğini söyledi. Ben de yine bu şekilde görüşmeyeceğimi söyleyip yine iletişimi kestim. Sonra yaklaşık 9 ay sonra bana bir mesaj atıp silmişti WhatsApp'tan. Ben de merakımdan neden sildiğini sordum. O da yanlışlıkla olduğunu söyledi ve pek iyi olmadığını söyledi kusura bakma rahatsız ettiysem dedi. Ben de tabii neden iyi olmadığını sordum. Meğersem 16 yıllık köpeği ölmüş yaklaşık 3 hafta önce o nedenle kötü haldeymiş. Tabii daha sonra biz yine konuşmaya başladık beni tekrar ınstagram'dan ekledi Ben durumundan dolayı ona destek olmak için konuşmamı sürdürdüm. Sonra kız arkadaşıyla artık takipleşmediklerini gördüm. Kız da resimleri silmiş tamamen ayrıldıklarına emin olduktan sonra iletişime devam ettim. Sonra 4 yıl sonra ikinci kez buluştuk. Ve istemesen de ne yazık ki cinsellik yaşadık. Ancak ben cinsellikten hiç zevk alamadım. Biraz hayal kırıklığı oldu bu durum bende. Bunu söylemem çok doğru değil hoş da değil biliyorum ama cinsel organı çok küçüktü. Yani 1.93 boya göre bayağı bir küçüktü😞. Yani bu durumu tabii çaktırmadım ona. Bir de sanırım cinsellik aşamasınin başında daha erekte oldu 😞 gece bana sarılarak uyudu. İşe giderken de gayet alnımdan öperek gitti. Ancak sonrasında ben çok iletişim kurmak istemedim sanırım hayal kırıklığımdan dolayı. Onun da zaten çok böyle iletişim şekli yoktu arama gibi iki günde bir mesaj yazıyordu yine o şekilde devam etti. En son dün güzeller güzeli uykusunu almış mi diye bir mesaj attı öyle birkaç cümle ile mesajlaştık onun dışında ikimizde de görüşme talebi olmadı. Ve ben bu şekilde iletişimden çok rahatsız oluyorum. Engellesem mi diye de düşünüyorum yine ama psikolojik rahatsızlığı da olduğu için şu anda köpeği öldüğünden dolayı çok üstüne de gitmek istemiyorum. Ne yapacağım bilemedim iki arada bir deredeyim ama iletişim bir şekilde devam etmezse ve görüşme talebi de olmazsa engellemeli miyim 😞

Son düzenleme:
Arkadas edebiyle beklemiş ama. Olmaz derken de, ayrıl gel demiş, yani edebimle ayririm demek istemiş. Adamın sevgilisiyle olan fotolarını vs edebiyle tartışmaya açmış. Her şey ama her şey edep çerçevesinde olurken, birden bire bir gün bamya görünmüş, hemde en edepsiz şekilde! O bamya gorunmeyecekti! Ah bamya var ya, gitti dört sene!

Haykirdim :KK70:

Katılıyorum kadın için gerçekten zor bence ama ne yaparsın ki aşık olmuşsunuz 🫠😆
İşte uzun boylu yapılı diye cinsel organı da öyle olur sanmaları çok komik. Ama kısa bir adam da yada orta uzun bir adam da inanılmaz boyda olabiliyor.
Fiziki görünüşün cinsel organla hiç alakası yok, (kadın-erkek)
Gerçekten cinsel organlar kişiye özgü ya biraz şans önceden görmek lazım evlenirken. Birde kaliteli cinsellik yaşatması önemli. (Yeterli Ereksiyon,zamanlama vs)
Onların nasıl kriterleri varsa bizim de olması doğal bir hak.

eski eşimin de boyutu büyüktü işlevi yoktu :)

ya tabi ki bence erkeğin davranışı önemli ten uyumu ön sevişme vb

yoksa kazık kadar sert bir nesne değil olay onun da yapayı var zaten

cinsel organlar konusunu çok araştırmadım olabilir

Hahaha ilahi güldüm.😆 Ama doğru yani ten uyumu yoksa mooda giremiyorsak sadece acı verecektir. 🙄
Zamanla deneyim kazanarak davranış ve ön sevişme halledilir de ten uyumu herkesle yakalanmıyor. Varsa var yoksa yoktur maalesef.

Hahaha ilahi güldüm.😆 Ama doğru yani ten uyumu yoksa moda giremiyorsak sadece acı verecektir. 🙄
Zamanla deneyim kazanarak davranış ve ön sevişme halledilir de ten uyumu herkesle yakalanmıyor. Varsa var yoksa yoktur maalesef.

ya tabi ben mesela titizim adamın ağzı koksa teri koksa aslaaaaa sevişemem yani

kendim de öyle tertemiz olmam lazım

cinselliği sadece evlilik sonrasına saklayanların mutlaka okuması gereken bi konu sadkwjdk
herkesin bu tercihine saygı duymakla beraber bunun aslında büyük bi kumar olduğunu akılda tutmak gerek
eğer bunu nikahtan sonra yaşasaydın bu değişimi mümkün olmayan durum çok daha fazla canını sıkardı
penis boyuna sahiden yapabilecek bişey yok yani
ha adam organıyla tatmin edemez ama elle veya başka aparatlarla seni yine bi şekilde tatmin edebilir
ama bunca kadın kanlı canlı bir penisle bunu yaşarken senin penis harici şeylerle yaşaman da moralini bozabilirdi o boyutu da var
bi de son olarak, tahammülsüzlüğün cinselliğin kötü olmasıyla bi ilişkisi var bence çiftler arasında

nerden çıkardın bir tane gördüğümü :)

2. eşim ayrıca başka erkekler de gördüm merak etme
Yani bişi dicem de banlancam diye kelimeyi yazmayayım da siz anlayın . Şu sitede her şeyin havasını gördüm de ***** görmenin havasını ilk defa görüyorum . Kendin konu açmışsın ya 2022 de ilk cinsel birlikteliğim şu bu diye ee boşanma konun da yok

Yani bişi dicem de banlancam diye kelimeyi yazmayayım da siz anlayın . Şu sitede her şeyin havasını gördüm de ***** görmenin havasını ilk defa görüyorum . Kendin konu açmışsın ya 2022 de ilk cinsel birlikteliğim şu bu diye ee boşanma konun da yok

hava atmıyorum ne alaka ?

Allah vergisi bir şeyle neye hava atayım ?

2. üyeliğim şekerim çok eski üyeyim

evet eski eşim iktidarsızdı bakire boşandım

oldu mu?

ve evet ilk evliliğimde yaşadığım travma sonucu bayağ zorlandım konularım da var

Yaklasik 4 yildir arkadasca görüştüğüm biri vardı ancak 7 yıllık bir kız arkadaşı olduğunu bildiğim için arkadaşça da olsa görüşmemizin doğru olmadığını söyleyip sürekli iletişimi kesiyordum. Ama bir şekilde tekrar iletişime geçiyordu. Ben de tekrar bu şekilde görüşmenin uygun olmayacağını söyleyip ya engelliyordum ya da sosyal medyadan falan çıkartıyordum. En son tekrar iletişime geçtiğinde kız arkadaşına ayrıldığını söylemişti Biz de o şekilde tam 3 yıl sonra ilk kez buluşup sahilde oturup sohbet ettik. Gayet güzel geçmişti gülüp eğlendik. Ancak ben yine kız arkadaşını stalklayıp ikisinin resimlerini silmediğini gördüm. Ama o silmişti bütün resimleri. Bunu ona sorduğumda 3 aydır hiç görüşmediklerini konuşmadıklarına kızın gururu incinmemesi için onun ayrılmasını beklediğini söyledi. Ben de yine bu şekilde görüşmeyeceğimi söyleyip yine iletişimi kestim. Sonra yaklaşık 9 ay sonra bana bir mesaj atıp silmişti WhatsApp'tan. Ben de merakımdan neden sildiğini sordum. O da yanlışlıkla olduğunu söyledi ve pek iyi olmadığını söyledi kusura bakma rahatsız ettiysem dedi. Ben de tabii neden iyi olmadığını sordum. Meğersem 16 yıllık köpeği ölmüş yaklaşık 3 hafta önce o nedenle kötü haldeymiş. Tabii daha sonra biz yine konuşmaya başladık beni tekrar ınstagram'dan ekledi Ben durumundan dolayı ona destek olmak için konuşmamı sürdürdüm. Sonra kız arkadaşıyla artık takipleşmediklerini gördüm. Kız da resimleri silmiş tamamen ayrıldıklarına emin olduktan sonra iletişime devam ettim. Sonra 4 yıl sonra ikinci kez buluştuk. Ve istemesen de ne yazık ki cinsellik yaşadık. Ancak ben cinsellikten hiç zevk alamadım. Biraz hayal kırıklığı oldu bu durum bende. Bunu söylemem çok doğru değil hoş da değil biliyorum ama cinsel organı çok küçüktü. Yani 1.93 boya göre bayağı bir küçüktü😞. Yani bu durumu tabii çaktırmadım ona. Bir de sanırım cinsellik aşamasınin başında daha erekte oldu 😞 gece bana sarılarak uyudu. İşe giderken de gayet alnımdan öperek gitti. Ancak sonrasında ben çok iletişim kurmak istemedim sanırım hayal kırıklığımdan dolayı. Onun da zaten çok böyle iletişim şekli yoktu arama gibi iki günde bir mesaj yazıyordu yine o şekilde devam etti. En son dün güzeller güzeli uykusunu almış mi diye bir mesaj attı öyle birkaç cümle ile mesajlaştık onun dışında ikimizde de görüşme talebi olmadı. Ve ben bu şekilde iletişimden çok rahatsız oluyorum. Engellesem mi diye de düşünüyorum yine ama psikolojik rahatsızlığı da olduğu için şu anda köpeği öldüğünden dolayı çok üstüne de gitmek istemiyorum. Ne yapacağım bilemedim iki arada bir deredeyim ama iletişim bir şekilde devam etmezse ve görüşme talebi de olmazsa engellemeli miyim 😞
köpüşünun acisini unutana kadar minik çükle idare edicem diyosan sen bilirsin. 1.90 boy ve bamya kadar çük.. tahayyul edemedim

Kız tamam iyice vicdanıma oynama üzülcem yazdığım msjdan 🤣🤣🤣

yok üzülme bacım

sen benim neler çektiğimi nerden bileceksinnnn adlı şarkıyı sana yolluyorum :)

sanal ortamda yanlış anlaşılma olur sıkıntı yok

Ben her zaman sunu soylemisimdir kocaman seyi olup da hem islevi olmayacak hem de seni sonrasinda degersiz bir fahişe gibi hissetirecekse en azindan sana deger veren aldatmayacagina emin oldugun biriyle devam etmen daha doğru.Tamam iliskilerin yuzde 80i cinselliktir ama ben belki sansimi deneyecegim bu konuda biraz daha belki farkli sekilde mutlu edecek beni belki.Baktim gercekten olmuyorsa da farkli sekilde yollarimizi ayiririz diye dusunuyorum Ama onun beni tamamen birakabilecegini dusunmuyorum cunku cok deger veriyor bu her halinden belli

Allahın sopası yok diyesim geldi ahahaha .Adam sevgilisi varken sizi yoklamış size aşık olsaydı sevgilisi olmazdı sizi beklerdi kendiniiz kandırmayın.Size de zerre önem verdiği yok cinsellik için kullanılmışsınız.
Onu hissedebilecek olginluktayim cok sukur beniz kullanmak usteyip obje gibi gorenleri degersiz hissettiirenleri de gordum.Size deger veren insanin tek kelimesinde davranisinda sizi uzecek tek hareketini kelimesini goremezsiniz.Sizi kirmamak icin her hareketine dikkat eder.Bu zamana kadar da gordugum bana en cok deger veren erkekti.

X