Tam 22 kilo verdim!

tugce534

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
44
7
36
İstanbul
Merhaba. Ben Tuğçe. 18 yaşındayım. 165 boyundayım. Hep kilolu bir yaşam sürdüm hep. Ancak bundan 8 ay önce bir karar verdim zayıflayacağım dedim, ve sözümü de tuttum. Diyete başladım akşamları dans ettim düzenli olarak. Diyetimi kendim yaptım, diyetisyenden falan yardım almadım. İstedim sabrettim ve sonucunu aldım. Diyete başlarken 77 kiloydum ve 44 bedendim. Şimdi 55 kiloyum ve 36 bedenim. Çok mutluyum çok çok. Eki Görüntüle 551874

Saatli ve planlı yemek yedim. Mesela saatlerim vardı. Sabah hep erken uyanırım güne erken başlarım sabah kahvaltımı en geç 9'a kadar yapıyorum. Daha sonra saat 11'de bir ara öğün. Sonra öğlen 13.00-14.00 arası yemeğimi mutlaka yerim. Sonra 16.00-17.00 arası bir ara öğün yiyorum. Sonra akşam 19.00 da akşam yemeğimi yiyorum. Sonra akşam 21.00 gibi son ara öğün yedim. Saatlerim hiç aksamadı. Gece geç uyumadım hep erken yattım. Onun dışında şeker, un, tuz kullanmadım. Ekmek tam buğday tükettim günde 3 dilim falan. Yemeğimden yoğurt hiç eksik olmaz, günde 3 kase light yoğurt zorunlu yiyeceğim oldu. Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Et ve tavuk yerken haşlama ya da ızgara tercih ettim. Kahvaltımdan yumurtayı eksik etmedim. Her gün mutlaka 1 bardak süt içtim. Düzenli yaşamla bu kadar zayıfladım. Yağ yememeye özen gösterdim, yemeklerimi yağsız yaptım. 15 günde 1 de kendime izin verdim hamburger, abur cubur canım ne çekerse yiyorum o günlerde. 1 aydır diyet yapmıyorum tatlılar normal yemekler yiyorum baya, ama 1 gram bile almadım. Çünkü bünye o kadar kilo verince kolay kolay almaz. Tabi hareketli olmak çok önemli ben hiç evde oturmam sürekli gezerim çok seviyorum gezmeyi. Okula giderken 2-3 durak önce inip okula yürüyorum sabahları.

süper canım allah hiç bozmasın banada irade gücü versin hadi iyi akşamlar

maşallah ya çok güzel olmuşsunarkadaşım kolların için özel bişey yaptın mı?benim kollarda şişman baya seninkiler incecik olmuş ne güzel

tebrikler seni kutluyorum bende 1.50 boyundayım 63 kg yum 55 kilo olmak istiyorum sadece 8 kg ama veremiyorum yapamıyorum ((

yaa saatlere uymak bu kadar önemli mi benim bir günüm bir günüme uymuyor ama öğün atlamamaya veya dengelemeye özen gösteriyorum

ayy ne güzel ya... :) tebrik ederim :) darısı bizim başımıza... peki bişey sorabilir miyim?çatlak falan kaldı mı hiç?

Tuğçe'ciğim öncelikle gerçekten azminden dolayı seni kutlamak istiyorum. Ne mutlu sana ki; 18 yaşında gencecik bir hanımken buna karar verip başarmışsın

İnan bana, 27 yaşında evli bir bayan olan bana güzel bir örnek oldun:) Darısı başıma diyeyim.

of of of ne olmuşsun sen böyle tebrik ederim aynı yaştayız ben de 44 bedenim bir de ben başarabilsem şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…