saatli ve planlı yemek yedim. Mesela saatlerim vardı. Sabah hep erken uyanırım güne erken başlarım sabah kahvaltımı en geç 9'a kadar yapıyorum. Daha sonra saat 11'de bir ara öğün. Sonra öğlen 13.00-14.00 arası yemeğimi mutlaka yerim. Sonra 16.00-17.00 arası bir ara öğün yiyorum. Sonra akşam 19.00 da akşam yemeğimi yiyorum. Sonra akşam 21.00 gibi son ara öğün yedim. Saatlerim hiç aksamadı. Gece geç uyumadım hep erken yattım. Onun dışında şeker, un, tuz kullanmadım. Ekmek tam buğday tükettim günde 3 dilim falan. Yemeğimden yoğurt hiç eksik olmaz, günde 3 kase light yoğurt zorunlu yiyeceğim oldu. Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Et ve tavuk yerken haşlama ya da ızgara tercih ettim. Kahvaltımdan yumurtayı eksik etmedim. Her gün mutlaka 1 bardak süt içtim. Düzenli yaşamla bu kadar zayıfladım. Yağ yememeye özen gösterdim, yemeklerimi yağsız yaptım. 15 günde 1 de kendime izin verdim hamburger, abur cubur canım ne çekerse yiyorum o günlerde. 1 aydır diyet yapmıyorum tatlılar normal yemekler yiyorum baya, ama 1 gram bile almadım. çünkü bünye o kadar kilo verince kolay kolay almaz. Tabi hareketli olmak çok önemli ben hiç evde oturmam sürekli gezerim çok seviyorum gezmeyi. Okula giderken 2-3 durak önce inip okula yürüyorum sabahları.
maşallah ya çok güzel olmuşsunarkadaşım kolların için özel bişey yaptın mı?benim kollarda şişman baya seninkiler incecik olmuş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?