• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 22 kilo verdim!

yaa saatlere uymak bu kadar önemli mi benim bir günüm bir günüme uymuyor :17: ama öğün atlamamaya veya dengelemeye özen gösteriyorum

saatlere uymak gerçekten çok önemli, çünkü beslenme düzeni oluşturuyoruz ki metabolizmamız düzene girebilsin. yemekler her gün aynı saatte vücudumuza gelirse daha sağlıklı bir hayatımız olur. metabolizma alışır her gün aynı saatlerde yemek geliceğini bilir o yüzden midede yemekleri depo yapmaz dışarıya atar çünkü bilir ki ertesi gün aynı saatte yine yemek gelicek. metabolizmamız da hızlanır bu sayede. böylece zayıflarıız. mutlaka saatlere uyalım

ayy ne güzel ya... :) tebrik ederim :) darısı bizim başımıza... peki bişey sorabilir miyim?çatlak falan kaldı mı hiç?

hayır çünkü sporda yaptım ben. ama eğer çatlaklar oluşursa lazerle onları yok ediyorlar diye biliyoruum. tıp çok ilerledi artık her şeye çözüm var

maşallah harika bir değişim
insan yeniden doğmuş gibi oluyor değil mi?:16:

evet sanki yeni bir hayata başlamış gibiyim. yeni bir dolap. yeni kıyafetler. istediğim her şeyi giyebilmenin verdiği mutluluk var. yazları bir yere gideceğim zaman eskiden pantolon giyerdim çünkü şort giyince çok dikkat çekiyordum, insanlar tuhaf bakıyorlardı sanki. ama şimdi rahat rahat istediğimi giyebiliyorum. kışta olmamıza rağmen dolabımı açıp mini eteğimi rahatça giyebilmenin verdiği mutluluk bile o kadar güzel ki. yeniden doğmuş gibiyim gerçekten de

Tuğçe'ciğim öncelikle gerçekten azminden dolayı seni kutlamak istiyorum. Ne mutlu sana ki; 18 yaşında gencecik bir hanımken buna karar verip başarmışsın;)

İnan bana, 27 yaşında evli bir bayan olan bana güzel bir örnek oldun:) Darısı başıma diyeyim.

çok teşekkür ederim :) darısı senin de başına inşallah :)

Merhaba. Ben Tuğçe. 18 yaşındayım. 165 boyundayım. Hep kilolu bir yaşam sürdüm hep. Ancak bundan 8 ay önce bir karar verdim zayıflayacağım dedim, ve sözümü de tuttum. Diyete başladım akşamları dans ettim düzenli olarak. Diyetimi kendim yaptım, diyetisyenden falan yardım almadım. İstedim sabrettim ve sonucunu aldım. Diyete başlarken 77 kiloydum ve 44 bedendim. Şimdi 55 kiloyum ve 36 bedenim. Çok mutluyum çok çok. Eki Görüntüle 551874

maşallah canım bizde kararlı olup verebilsek senın kadar mutlu olabilsek.. evde kös kös oturmaktan her tarafımız yag oldu :/ bende bir haftadır kendi diyetimi yapıyorum bakalım senın kadar basarılı olabilecek miyim :) tebrik ediyorum kilo kimseye yakışmıyor. zayıf halınle mukemmel görunuyorsun:46:

maşallah canım bizde kararlı olup verebilsek senın kadar mutlu olabilsek.. evde kös kös oturmaktan her tarafımız yag oldu :/ bende bir haftadır kendi diyetimi yapıyorum bakalım senın kadar basarılı olabilecek miyim :) tebrik ediyorum kilo kimseye yakışmıyor. zayıf halınle mukemmel görunuyorsun:46:

çok teşekkür ederim :)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Back