Talihim Yok Bahtim Kara

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Herkese musmutlu haftasonu diliyorum ablalarim, kardeşlerim
Benim 1 ay falan konustugum bir bey vardi fakat iliskiye dönüşmedi başından beri bana cok ilgili davrandi ben biraz mesafeli davrandim yapimdan kaynakli
Ayrica yakin arkadaslarimda hep soguk oldugum icin iliski yurutemedigimi söylüyor ondan kaybediyorsun diyolar hep
Sonra birden uzaklasmaya ilgisini azaltmaya basladi normal konusurken birden kesti mesaj atmayi o dönem de ben zor şeyler yasadim ondan dolayi derdin ne diye soramadim ustelemedim yani pek
Neyse aradan 2 bucuk ay gecti bana mesaj atti konustuk biraz niye gittigini sordum ona karsi ilgisiz oldugumdan dolayi gittigini vs soyledi en son persembe günü konustuk.
Ama artik bana karsi eski ilgisi yok gibi
Ilgisini tekrar nasil geri kazanabilirim etkileyebilirim
Biraz taktik vermenizi rica ediyorum sosyal medyadan takiplesiyoruz tel no birbirimizde ekli hikayede kafasini karistiracak şeyler mi paylasmaliyim
Kisacasi bu cocugu tekrar nasil etkileyecegim
Cok rica ediyorum hic bisey yapma, artik sevmiyor, ugrasmaya degmez vs dusunmeyin BDV olarak olaylari kestirip atmaya üstünüze yok masallah
Yapici ve etkileyici fikirler rica ediyorum sizden
Simdiden tesekkurler...

Herkese musmutlu haftasonu diliyorum ablalarim, kardeşlerim
Benim 1 ay falan konustugum bir bey vardi fakat iliskiye dönüşmedi başından beri bana cok ilgili davrandi ben biraz mesafeli davrandim yapimdan kaynakli
Ayrica yakin arkadaslarimda hep soguk oldugum icin iliski yurutemedigimi söylüyor ondan kaybediyorsun diyolar hep
Sonra birden uzaklasmaya ilgisini azaltmaya basladi normal konusurken birden kesti mesaj atmayi o dönem de ben zor şeyler yasadim ondan dolayi derdin ne diye soramadim ustelemedim yani pek
Neyse aradan 2 bucuk ay gecti bana mesaj atti konustuk biraz niye gittigini sordum ona karsi ilgisiz oldugumdan dolayi gittigini vs soyledi en son persembe günü konustuk.
Ama artik bana karsi eski ilgisi yok gibi
Ilgisini tekrar nasil geri kazanabilirim etkileyebilirim
Biraz taktik vermenizi rica ediyorum sosyal medyadan takiplesiyoruz tel no birbirimizde ekli hikayede kafasini karistiracak şeyler mi paylasmaliyim
Kisacasi bu cocugu tekrar nasil etkileyecegim
Cok rica ediyorum hic bisey yapma, artik sevmiyor, ugrasmaya degmez vs dusunmeyin BDV olarak olaylari kestirip atmaya üstünüze yok masallah
Yapici ve etkileyici fikirler rica ediyorum sizden
Simdiden tesekkurler...
Canım dertlerin dermanı var türlü türlü yollarla halledilir ama konu kalpse oraya girmek için özel çaba sarf etmene gerek yok kendin olman lazım seni eğer mesafeli halinle sevemeyip ben o mesafeleri asarim gözüyle bakmiyorsa ne yapsan nafile hem senin için doğru kişi olmadığı da anlaşılır burdan .

Çok isteseydi ilk konuştuğunuz dönemler sana bunu söylerdi ilgisizsin seninle olmak istiyorum ama bu huyun beni rahatsız ediyor vb. Kestirip atmazdı. Şimdi daha ilgili sıcak ve esprili olup kendini güzel tanıtırsan belki kalbine girersin.

geriye dönüp bir bakayım ne yaptık biz bu hatuna dedim de konu başlıkların beni benden aldı 🤣
dipteyim, sondayım
ben yoruldum hayat gelme üstüme
unutamadım
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
ben nerede yanlış yaptım?
dert bende derman sende
taht kurmuşsun kalbime

hepsini de severim 😄

adama çok da bayılmamışsınız zaten. şimdi boşluktan sarıyorsunuz.
ilgisini çekince kıymetli olmuş.
kestirip atmayalım da napalım?
siz de kaçın belki kovalar?

Siz niye onu kazanmak için bu kadar çabalıyorsunuz ki?Bırakın,birazda o çabalasın.Eğer size ilgili olsaydı 2 buçuk ay konuşmadan yapamazdı zaten.Şimdi boşluğa düşünce tekrar yazmış işte.

Madem ilgisizlikten dolayi gitmis neden aylar sonra geri geliyor yoklama almayami? Naparsan yap artik eski ilgisini uzerine cekemezsin kopru altindan baya su akmistir 2ayda.

Diğer konunda da herkes cepte olduğunu yazdı, anlamamakta diretiyorsun. Canına kastın var heralde.

Sen en iyisi ona ‘sen istediğin zaman gel bana, kapılarım hep açık. Çünkü benim canıma kastım var, acı çekmeyi seviyorum. O acıyı da sen çektir nolcak? Ben seni her zaman beklerim’ diye mesaj yaz. Farklı davranmıyorsun çünkü.

Yani ne yapılabilir ki. Gönül meselelerinde kimsenin aklında bir şey kalmasın isteniyorsa tek yapmak gereken konuşmak bence. Gidin konuşun sonra ne olursa olsun yolunuza bakın.

Bazen kesilip atılması gereken şeyleri atmak lazım. Bir ay bile sürmeyen, ilişkiye dönüşmemis bir flörte bu kadar arabesk yaklaşıp kendini heder etmek doğal bir davranış değil.
Ayrıca gerçekten hoşlanan insan gitmez. Geri dönse bile boşluktan döner size faydası olmaz. Kestirip atmayın demişsiniz ama tam da kestirip atmalık mesele fazlası var eksiği yok.

Çok isteseydi ilk konuştuğunuz dönemler sana bunu söylerdi ilgisizsin seninle olmak istiyorum ama bu huyun beni rahatsız ediyor vb. Kestirip atmazdı. Şimdi daha ilgili sıcak ve esprili olup kendini güzel tanıtırsan belki kalbine girersin.
Aslinda o zamanlar ara ara söylüyordu bana karsi acik ol hep ben ilgiliyim vs diyodu bende o zamanlar tam ilgili olmaya baslamistim ki cok zor seyler yasadim o donem pek ilgilenemedim onunla oylece havada kaldi iste :KK43:

X