Resmi nikah bitince imam nikahı da düşüyor otomatik talak üç kez boşanmadir üç kez boşandıktan sonra baskasi ile evlenmeden tekrar birlikte olup evlenemez siniz diye biliyorum dini konu yasak diyanet fetva yi arayin söyler sizeKızlar öncelikle bilmiyorum bu tür şeyleri hiç konuşmadık şahit de olmadım ailem çok dindar değiller Talak nedir ve Talak hakkı nedir birde bir kaç sosyal medya sayfalarında kadınlar da boşama hakkı alabilir mehir yerine vs gibi şeyler duydum bilgili arkadaşlar varsa açıklayabilir mi?
Yasak olduğunu bilmiyordum yinede teşekkür ederimNikah kıyılırken kadına boşanma hakkı verilirse yapabilir onun dışında yapamaz. O da zaten bir talak diye biliyorum diyaneti arayın yarın sorun burda dini sorular yasak
Size bir haberim var kadınların zaten boşanma hakkı varKızlar öncelikle bilmiyorum bu tür şeyleri hiç konuşmadık şahit de olmadım ailem çok dindar değiller Talak nedir ve Talak hakkı nedir birde bir kaç sosyal medya sayfalarında kadınlar da boşama hakkı alabilir mehir yerine vs gibi şeyler duydum bilgili arkadaşlar varsa açıklayabilir mi?
Size bir haberim var kadınların zaten boşanma hakkı var
Size bir haberim var kadınların zaten boşanma hakkı var
kesinlikle boşanamazsın,öyle bir hakkın yok
hatta oturup üzerine üç tane gelmesini beklemek zorundasın
üstelik bunun için iznine de gerek yok
kırın dizinizi oturun
1 talak hakkınız var çünkü normal sıradan tebaa'dan bir kadın olarak ama hocalarımız onu bile kadınların bilmesini istemediklerinden bahsetmezlerDiyanetin hattı var sorun ben evlenirken kimse bana böyle bi hak var demedi