• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Takviyeyle saç çıkar mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Priorini ben 3 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca çok memnunundum. Ama bırakınca noldu saçlarım yağmur gibi döküldü hiç bişey yapamadım. Ağlama krizlerine girdim. O ilacın amacı kendisine bağımlı olmamızı sağlamak bence başka bir açıklaması yok. Amacım canınızı sıkmak değil. Saçlarımdan çok çektim bir çözüm bulamadım gün geçtikçe kelliğe gidiyorum.

Priorini ben 3 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca çok memnunundum. Ama bırakınca noldu saçlarım yağmur gibi döküldü hiç bişey yapamadım. Ağlama krizlerine girdim. O ilacın amacı kendisine bağımlı olmamızı sağlamak bence başka bir açıklaması yok. Amacım canınızı sıkmak değil. Saçlarımdan çok çektim bir çözüm bulamadım gün geçtikçe kelliğe gidiyorum.
Canım, bende de aynı sorunlar vardı, Ablamın banyoda bir bakım yağı gördüm, öylesine sordum, hızlı uzama için almış, ben de dökülmeye yara mı diye sordum al bir dene dedi. Ya inanılmaz faydasını gördüm, çok süper bir şey, Meğer ablam setini almış, keratin dip bakım seti olarak almış, hem likid keratin şampuanını hem de keratin dip bakım yağını alınca, katkısız keratin hediye etmişler şu an süper saçları var.

Canım, bende de aynı sorunlar vardı, Ablamın banyoda bir bakım yağı gördüm, öylesine sordum, hızlı uzama için almış, ben de dökülmeye yara mı diye sordum al bir dene dedi. Ya inanılmaz faydasını gördüm, çok süper bir şey, Meğer ablam setini almış, keratin dip bakım seti olarak almış, hem likid keratin şampuanını hem de keratin dip bakım yağını alınca, katkısız keratin hediye etmişler şu an süper saçları var.
Sağolasın bilgi için. Adı ne peki bu bakım ürünlerinin?

Saçlarımın hızlı uzamasaı için ben çok sıkıntı çektim. Deneye deneye çok yoruldum. Şimdi bir akrabam yurt dışında yaşıyor, internetten keratin dip bakım seti almış ve bana gösterdi, sordum, dedi dökülme için aldım. ben de hızlı uzatır mı deyince gözleri parladı ve aşırı memnun olduğunu süreklı kullandığını anlattı. Bana elındekı yarım şişe ürünü verdi. Ben de memnun kaldım. çok güzel işe yarıyor.

Ben de kullanıyorum ama sarımsak içinde kokmuyor, lımon kokuyor, daha da başka güzel yağlar var ısırgan badem ve çamterebentin vs. Bunu setin içindeki keratin dip bakım yağında okudum. Keratin dip bakım seti aldım içinde özel şampuanı da var ve hediye olarak saf doğal keratin verdiler. çok memnun kaldım

Bu yorumlar Pazartesi günü, farklı topiklerde farklı saatlerde yazdığınız 3 yorum.

Bu da Salı günü yazdığınız bir yorum :

Ben dökülme söz konusu olduğunda, kerastesin keratin şampuanıyla, likid keratin şampuanı arasında kararsızım. Kullananlar varsa sevınırım. Fakat likid keratinin setinde keratin dip bakım yağı da olması ve keratin hediye edilmesi daha önemli oluyor, bakalım daha sonra yazacağım.

Hangisi doğru diye sormayacağım, zira adı bende kalsın bir markanın örtülü reklamını yaptığınız anlaşılıyor.

Bu yorumlar Pazartesi günü, farklı topiklerde farklı saatlerde yazdığınız 3 yorum.

Bu da Salı günü yazdığınız bir yorum :

Hangisi doğru diye sormayacağım, zira adı bende kalsın bir markanın örtülü reklamını yaptığınız anlaşılıyor.
Evet ben de fark ettim reklam olduğunu. Burda o kadar insan var dökülmesine çare arayan, her yolu deneyen. Bu şekilde onların umuduyla oynuyorsunuz. Saçla ilgili o kadar çok araştırma yapıp birçok şey denedim. Malesef hiç bir kozmetiksel ürün çare üretmiyor. Yok gözleri parlamış mışş. Umarım bu şekilde umutla oynayanlar bu dertleri kendilerinde bulur.

Back
X