Takvimime bakıp yardımcı olur musunuz lütfen 😞

Kurkmantolumatmazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
173
109
103
Arkadaşlar sizinle aylık takvimimi paylaşmak istiyorum çünkü ben yumurtlama dönemimi kaçırdım mı bilemiyorum. Eğer öyleyse boşuna ümitlenmek istemem
Uygulamaya göre ayın 20 sinde ve değerlendiremedik o gün. 19 unda değerlendirmiştk en son. İlk defa ovülasyon testiyle takip ettim bu ay ve ateşimide ölçtüm ayın 17 sine tekabül etti. 7 aydır deniyoruz. Rica etsem bakıp beni yönlendirir misiniz? (Ayın 17 sindeki ovülasyon testinide yoruma atacağım) çok teşekkür ederim

Eklentiler

• CD472EBB-8D3F-488B-9183-67B1B1D02CF1.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 63
Ovülasyonda yumurtlama gözüküyor bence 17.si. Bende senin durumundayım dün ü ve bugünü değerlendirdim yumurtlamam bugündü. Sen 18 i boş geçmişsin bende yarını boş gececegim eşim şehir dışında olacak çatlama yarın olursa diye az önce temmuz ayı gebelik planlayanlar adlı konuya yazdım danıştım gün aşırıda yeterli olur diye yorum yapmışlar. Sonuçta rahimde sperm 2 ila 5 gün yaşayabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…