taktim sogan kurune

silayahasretim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
111
0
316
Ya bu sogan kuru kullanipta gercekten faydasini goren varmi ben kullanacam ama aklimda supheler var baktim ibrahim saracoglunun sitesine tam olarak ayrinti yok sogani hergun mu haslayacam cocuk varsa cocugu dusuruyomu deneyecem ama emin degilim

sogan kürünü miyon için içeçeksiniz eger onun içinse arkadaş denedi faydası yok

sogan kürünü miyon için içeçeksiniz eger onun içinse arkadaş denedi faydası yok

Deneyip kistlerinden kurtulan, âdeti düzene giren, akıntıları normale dönen, ve hâttâ pcos atlatan bir sürü kadın biliyorum. Arkadaşınızın sonuç alamamış olması "faydası yok" demeniz için yeterli sebep değildir.

bende kist yok ama çocuk için içenler var bende adetimi bekliyorum bitsin başlayacağım umut işte belki çocuk için vesile olur.olmadı sistitten kurtulurum belki.

ben gercekten merak ediyorum sonucu adetimin duzene girmesi icin icecem bide hala olup olmadigini bilmedigin test icin tabi hamile kalmakta istiyorum ama hamilelige zarari olur diyede korkuyorum

arkadaşlar hamile olmadığınızdan emin olmanız lazım.rahmi temizlediği için.
o yüzden adetten en az 7 gün sonra başlanıo.15 gün devam edilio.akıntısı olmayanlar ve kürü uygulayanlardan akıntı gelmeye başlıo.rahmi temizlio söküp atıo herbişeyi.bende çok istedim yapmayı ama mideme çok dokunuo.devam edemedim.maydanoz suyu içiorum.ben faydasını görenleri biliorum.denemekte fayda var

faydasını göreceğinize inanarak içerseniz işe yarar bence.her kür herkese fayda edecek diye bi şart yok tabi ama denemekte fayda var.ben de 3 ay içtim soğan suyunu ne akıntım oldu ne adet oldum ne kistlerim yok oldu ama sonrasında incir kürünü de yaptım ve hamile kaldım.belki de vesile olmuştur soğan kürü bilemiyorum.soğan kürü günde 2 defa yapılıyor ve her seferinde taze hazırlanıyor aç karna ılık olarak tüketiliyor.Allah hepinize şifa versin.

bende en son 28 kasım da adet gördüm gördüm. ve adet bitimi soğan kürünü uyguladım 15 gün. hem sağ taraftaki kistim gitti hem de hamileyim. ben herkeze tavsiye ediyorum mutalak deneyin. bende aylardır çocuk istiyordum rabbiminde izniyle şuan 8.ci haftamın içindeyim

Ben de bu ay uyguladım 15 gün. Faydası olduğunu düşünüyorum, kullandığım zaman akıntılarım çoğaldı ve normalde adetlerim düzensizdir, bu ay tam zamanında adet oldum. en azından buna yaradı ve devam etmeyide düşünüyorum.

Hem ilk kullandığınız ay hamile kalacaksınız diye birşey yok, temzlemesi bile yeterli bence. Bir zararı olacağınıda düşünmüyorum ben.

kesinlikle herkez kullanmalı. iltihabı söküyor rahmi temizliyor miyomları kistleri yok ediyor adeti düzenliyo gebeliği kolaylaştırıyor. bi çok ilaçtan iyidir. tabi herşeyi rabbim bilir ama herkez denemeli

kızlar bende 2 gündür içiyorum 2 senedir dıana 35 ve diaformın kullanıyorum pco için inşallah düzelir agdetlerim çocuguk için sorun teşkil etmesinden çok korkuyorum

bende içiyotum ama bende hala beyaz akıntı yok.:uhm:sadece birkaç defa sarı akıntı oldu iltpap gelmiş onun içinmiş

arkadaslar dun doktora gittim en sonunda sonuclarimla beraber
ben bes aylik evliydim korunmuyodum bu ay adetlerim duzensizlesince vede karnimda sislik olmaya baslayinca kissten suphelenmistim dogruymus kistim var iki tarafta kucuk kucuk dedi doktor soylemedi ama pco sanirim cunku hormun bozuklugu yapmis
ancak doktor endiselenmemi kist yazisindan urkmememi soyledi cok iyi birisi dediki Allahin izniyle iyilesmeyecek bisey degil
bide cocugum olup olmadimi soyledi bende olmadi bes aydir dedim bi dahaki adetimin ucuncu gunu tekrar kan testi yapmami istedi esimdende sperm tahlili istedi ona gore tedavi uygulayacakmis ben simdi bi dahaki ayi beklerken sogan suyuda icecem acaba dogrumu yapacam bilmiyom bide adet bitiminin yedinci gunu en uygun zaman galiba

ya arkadaslar bilen varsa cevaplasin ben bes gundur sogan suyunu iciyorum akinti felan yok ustelik normalde zayiflatmasi lazim ama bende ters tepki yapti kabizlik basladi zaten karnim sisiyordu simdide
ben kaynatiyorum normal her sabah ama bi gunde bi sogan suyu iciyorum acaba yanlismi yapiyorum

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz )

topiğinde mail günü lütfen topiğe uğrayıp hazırlanan dilekçeyi gerekli yerlere mail olarak atarmısınız

lütfen herkese haber verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…