• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktik maktik gönderin gelsin😂

lina_nr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
105
-14
16
24
selam kızçelerimm 🌸
Taktik maktik yok dıyoruz ama bence hayatımızda güzel yeri var 😂 size soruyorum bir erkeği muma çevircek pervane edicek yöntemler nelerdir sizce azcık taktik verin bacılar güzel fikirler vardır sizde
( evliler denemeleri başarılı olanlar daha çok yorum yaparsa sevinirim😂😘)

selam kızçelerimm 🌸
Taktik maktik yok dıyoruz ama bence hayatımızda güzel yeri var 😂 size soruyorum bir erkeği muma çevircek pervane edicek yöntemler nelerdir sizce azcık taktik verin bacılar güzel fikirler vardır sizde
İnsan yerine koyma :deli:

Ya taktik mi bilmiyorum ben yaşarken taktik yapmamıştım ama eşimle tanıştığımız zaman asla üstüne düşmemiştim o yazmadan yazmadım aramadan aramadım ya da mesajına hemen cevap vermedim konuşma sırasında hep kendime çok değer verdiğimi kendimi çok sevdiğimi ve her şeyin en iyisine layık olduğumu düşündüğümü hissettirdim. Ama bilerek taktik olsun diye değil genel tavrım hep böyle zaten. Kendimi çok seviyorum ve değer veriyorum. Eşim hiç peşimden ayrılmazdı, saat başı arardı. Her gün jestler haftada en az 2 Çiçek, ufak hediyeler beni ilgiye boğardı. Hala öyle dibimden ayrılmaz insan hisseder mi dersiniz ama bana öyle hayran duyar ki bunu çok hisseder. 3.ayda evlilik teklifi almıştım zaten 🥲🤣

taktik falan sacma geliyor bana. taktikle soguk davrandin diye sana gelse demek ki bazi probremler yaşayan- agzina edenin ona kiymetli geldigi ezik biridir. oyleleri sen onu sevip ilgi duymaya baslayinca senden sogur:)
ya da cok neseli hayat dolu kiz gibi davransan sevgili olup normale dönünce "cok degistin" der ayrilir:)
en iyisi oldugun gibi olmak
seni seven de sen böyle olduğun gibi sevsin.

ben sevgimi asiri belli ederim, cogu insana göre kötü bir taktik ama böyleyim. sevgimi, ilgimi, mutlulugumu ilk saniyeden hissettiririm, hayatimdaki insani simartmayi severim. asla da ters tepmedi. isteyip almadigim kimse olmadi ya da hic terkedilmedim..bence on numara isleyen bir taktik

IMG_4212.jpeg

selam kızçelerimm 🌸
Tek inandığım taktik çaba bir erkeği çabalatacaksın erkek kolay elde ettiği hiçbir şeui umursamaz aslında sadece erkek değil kadınlarda böyle bence

Ne taktiği Allah aşkına?
Hadi taktik var diyelim; birine işleyen diğerine işler mi?
Her insan, her ilişki, her çift parmak izi gibidir.
Önemli olan, doğru insana denk gelebilmek.
Kendin olamadığın, taktiklere ihtiyaç duyduğun, ilgi-sevgi-tutku-güven-şefkat-neşe-huzur hissedemediğin bir ilişkide zaten bulunma, sürdürme, oldurmaya çalışma. Ilişki yapmayı takıntı yapma, önce ne istediğini, kendi sınırlarını, kendinle mutlu olmayı öğren; en önemlisi bu bence.

Back