Taksit Yapan Doktor Biliyor musunuz?

damladamlasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
118
72
623
arkadaşalr göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat 5-6 bin tl birden çıkarmam zor acaba kredi kartıyla taksit yapan bildiğiniz doktorlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim..

Ben bugün fuat yüksel'e muayeneye gittim. 3500 tl 6 taksit dedi. Bana ayda 500 çok geldiği için şimdi de üniversite hastanelerini araştırıyorum. İnş sen yaptırabilirsin. Bir de cengiz ersezen 12 taksite estetik yapıyormuş. Onu da arştır derim.

bir sürü doktora mail attım..geri dönüş yapanlar nakit ve peşin istediklerini söylediler..çok garip geliyor estetik yaptırmak gerçekten zengin işiymiş kaç kişi bi anda 5-6 bin çıkarıp verebilir ki..para var huzur var..

Ebrulimm Aylin Hanım mail attın mı ?

fuat bey ne dedi başka bu 3.500 hastane masraflarıyla birlikte mi.genelde 4-8 bin arası bişiler duyuyodum.doktor ameliyatı gata da mı yapıyor muş? bi de görüşme ücreti ne aldı.

teşekkürler yardımınız için fuat beyle bi görüşücem..aylin hanımla ilgili netten yeterli bilgi bulamadım

benimde ilk hamileliğimden göğüslerim çok deforme oldu.,
çatladı ve inanılmaz saktı göbeğime geliyor artık.bu 2.hamileliğim allahın izniyle kuzumu doğurayım emzireyim bende istiyorum estetik.benimki toparlama olacak boyutlarından memnunum.
ama 4-5 bin çok yüksek fiyatlar.üniversite hastanesinde yaptıran yokmu acaba.burda bi bayan ankara üniversitesinde yaptırmış bir sürü işlem çok az ücret ödedim yazmış.fiyatı sordum o bayana cevap vermedi.
sanırım üniversite hast.daha uyguna yapıyor.

umarım yaptırabilirsin canım. ama 4000den fiyat açıyor. haberin olsun.ben sizi bu kadara duydum da geldim falan de ne bileyim. bana biraz pahalı kaçtı.mecburen üniversite hast. araştırıyorum şimdi.

Kızlar Boğaziçi Tıp Merkezinde oldum ameliyatımı. Fiyatları çok uygun.
3000 - 3500 TL fiyat veriyorlar. Yalnızca estetik yapılan bi hastane olduğu için ücretleri çok uygun. Kredi kartına taksit yapılıyor fakat az biraz vade farkı alıyorlar ama 100 - 200 TL falan yansıyor fiyata. O zaman bile diğer doktoların verdiği fiyat kadar olmuyo rakam. Ben çok memnun kaldım. Benim doktorum bayandı. Yalnızca cumartesi günleri geliyor. Beşiktaş'ta gidip ücretsiz görüşebilirsiniz
Sevgiler...

kaç taksit yapıyorlarmış canım. bilgin var mı?

bende dün gittim yazdığına sevinerek gitmiştim..fakat doktor bana aynı şeyi söylemedi malesef 4.500 ve bi bankanın kartına sadece 4 taksit yapıyormuş..2 hastane seçeneği var biri 4.500 diğeride 5.000 küsürdü üzüldüm

Son düzenleme:

eee tabi... herkese farklı... ben olaya direk fiyatlardan ve kocamın itarazından girdiğim için düşük tuttu. keşke detaylandırsaydım seni :)

merhaba serçe; bende boğaziçi tıp merkeziyle alakalı araştırma yaptım. bana attıkları mail dede 3500 demişlerdi. sen şuan memnunmusun? ameliyat kas üstümü oldu kas altımı bilgilendirirsen sevinirim cnm bende düşünüyorum amaa cesaret edemiyorum(

Selam cnm
benim kas üstü 225cc anatomik oldu. İki ay önce. Çok da memnunum. 4 yada 6 taksit yapıyorlardı.
Ben de uzun zaman araştırdım bi cesaret gittim. Hayatımın en doğru kararı diyebilirim. Çok da rahat bi ameliyat oldu. Hiç korkma bence. Gözünü odada kapayıp odada açıyosun. Personel süper ilgileniyo. 3 - 5 gün sonra bilemedin en geç iki haftaya her seyi unutuyosun.
Ben herkese tavsiye ederim dogrusu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…