• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksici Eşleri

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
a.s. a.s. a.s. kızlar burda taksicilerin işlerinin ne kadar zor olduğunu vurgulamak istiyorum hem çok tehlikeli hemde zor bir meslek gelin birlikte dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım hadi kızlar bekliyorum tüm taksici eşlerini :içelim: :içelim: :içelim: hadi koyu bi sohbete varmısınız

taksici olmak zor eşi olmak dahada zor eşimi aradığım zaman telefonunu açmazsa aklıma bin türlü şey geliyor iki ay önce eşim iş kazası yaşadı bıçaklandı 13 gün hastanede yattık o kadar zor günler yaşadımki eşimde öyle şu an bile hala iyileşmiş değil 40 günlük raporu var gerçektende zor ve çok tehlikeli bir meslek allah hiç bir taksiciye böyle şeyler yaşatmasın

merhaba arkadaşlar.benim eşimde şöför.bu bölümde ancak bu uygun geldi bana.personel servis şöförüdür.allah hepsini yardımcısı olsun.hayat çok zor.elimizden geldiğince eşlerimize destek olalım .her konuda.olalım.onların bize ihtiyaçları var.

slm kızlar,benim eskisi de taksiciydi,şimdi kendi işini yapıyor işyeri açtı,taksiyi bıraktı,hala gözüm taksi plakalarında.o plakalarda taksilerde onu ararım hep...hep gittiği yerler vardı ayrıyken küsken onu görmeye giderdim çalıştığı yerlere,saatlerce beklerdim bi aşağı bi yukarı yürürdüm gelmesini beklerdim,yada karşılaşırdık tesadüfen,ne günlerdi artık ne yazık taksiye çıkmıyo benim semtimden çok uzak bi semtte işyeri var,karşılaşmalar da bitti tabi haliyle,ama dediğim gibi tüm taksilerde onu ararım hala,olmadığını bile bile:a015:

evet taksici olmak çok zor çünkü çok büyük tehlikelere maruz kalabiliyo taksiciler ama napcan ekmek parası çalışmak zorunda eşlerimiz bizede onlara destek olmak düşer ama hep yüreğim ağzımda yaşıyorum eşimin yaşadığı olayı bir türlü atlatamadım inşallah bir daha böyle şeylerle karşılaşmayız
ayrıca yeni yılınızı kutlarım allah eşlerimize kazasız belasız hayırlı işler nasib etsin kimseyi sevdiğinin yokluğuyla sınamasın AMİN ....

merhaba kızlar ben 5senelık evlıyım eşim evlendıgımızden beri taksıcılık yapıyordu gerçekten çok zor bı meslek her an korkuyla eve bıraz geç gelse telaşlanıyordum son 1 senedır tır şoforlugu yapıyo aslında tır şöforu de gerçekten zor bı meslek gıttıgı zaman 3gunde bır gelıyor bızım ıçınde onun içinde kotu oluyo ama en onemlısı eşlerımıze zara gelmesın allah onları başımızdan eksık etmesın

benim eşimde 4 seneden beri taksicilik yapıyor. gerçektende burda yazılanlar gibi onu aradığımda ve cevap alamadığımda inanılmaz korkuyorum ve huzursuz oluyorum. işleri çok ama çok zor istanbul tarfiği bunu kat kat zorlaştırmış oluyor. ayrıca hiçbir sosyal güvenceleri yok.allahım tüm taksi şöförlerini art niyetli müşterilerden ve onların zararlarından korusun.

ben,m eşimde taksi dolmuşçu kıslarr aman ne zormuş yaa bütgün gün trafikle cebelleşmekten akşama halleri kalmıyor bu adamların yahu kaydirigubbakcemile3

bence taksiciliği bir tarafa koyarsak trafikte olmak bile çok zor. hele taksiciler bin tane insanla tek başlarına uğraşıyorlar.

Back