- 21 Nisan 2016
- 787
- 270
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba arkadaşlar ben bir işyerinde 2 aydır sekreter olarka çlaışıyorum rutin işler masa tozları,çay yapma,bulaşıkları mulaşık makinesine koyma vs vs Allah'tan teknokent ofis telefon yok faks vs yok o konuda rahatım ancak ofisteki benden küçük arkadaşlar geldiğim ilk günden bu yana kendilerini bir halt sanmalar,boylarından büyük laflar vs dedim ben bunlarla anlaşamam ama yine de ön yargılı olmadım yemek aralarında yanlarına gittim vs sohbetlerine katılmak istedim bir insanı elinizin tersi ile itersiniz ya onun gibi muhattap olmayarak beni devre dışı bıraktılar ben de kendi kendime '' ha öyle mi siz kimsiniz ki ağzınızdan kerpetenle laf almak için mücadele edeceğim,siz kaç kuruşluksunuz ki hayatımda sadece bir dönem olup kalan dönemlerinde işten çıkarsam olmayacak insanlarsınız ki sizi neden takayım dedim asla takmama kararı aldım birde çok değişkenler bir gün konuşuyorlar bir gün hiç pas bile vermiyorlar onun için ikili insanlardan uzak durmak lazım artık günaydın dışında mutfak olduğum zamanlarda yani denk gelirse muhattabım değilse yok çünkü ekmeğimi onlar vermiyor birde ben izin almayı takan birisiyim ama dedim ki kendi kendime ''bunlar için mi taakacasın izni salla insan kaynaklarından alırsın iznini tamam içeriden birisine de izin alınca gelemeyeceğini söylersin bitti kim çöpleri alıyor yada misafir gelirse ikramda bulunuyor kargoları kim yapıyorsa salla geç hiç takılma insansın köle değilsin'' dedim
sizlere benden nacizane tavsiyem herkes gelir geçer geride tek siz kalırsınız onun için asla kafanıza takmayın ve değerinizi bilin ve hele ki çalışansanız bir iş yerinde ne kadar mesafe o kadar kafa rahat
sizlere benden nacizane tavsiyem herkes gelir geçer geride tek siz kalırsınız onun için asla kafanıza takmayın ve değerinizi bilin ve hele ki çalışansanız bir iş yerinde ne kadar mesafe o kadar kafa rahat