- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
Merhabalar KK'nın güzel Hatunları...
Takma tırnak kullananlarınız oldu mu hiç?
Veya protez, kalıcı oje kullananlarınız?
Bilen bilir, ben 2 çocuklu çalışan bir kadınım.
Haliyle, bakım yapmak benim için ekstra bir efor demek.
Bazen bırakın bakımı, saçıma başıma bakmaya vaktim bile olmuyor.
Günüm günüme tutmuyor kısaca.
Fakat her kadın gibi ben de bakımlı olmayı, şık görünmeyi, ellerimin de güzel görünmesini seviyorum.
O yüzden kendime bir yöntem buldum, size de bunu anlatmak istedim.
Umarım faydalı bir bilgi olur.
Ayrıca altını çizmek istiyorum, profesyönel tırnak bakımından anlayan biri değilim.
Sadece kendim için pratik ve şık olabilecek şeyleri deniyorum o kadar.
Ofisimizde bulunan bir bayan devamlı kalıcı oje yaptırıyor.
Kalıcı oje çok güzel görünen ve ev temizliği de dahil olmak üzere, eller ile yapılan her türlü şeye dayanıklı bir tırnak bakım çözümü. İyi bir yerde yaptırdığınız kalıcı oje yaklaşık olarak 4-5 hafta kalıcılığını koruyor. Tırnakları çabuk uzayan biriyseniz bu zaman değişebilir tabii ki.
Fakat pahalı bir işlem. En uygunları 100 TL'den başlıyor, şekil, desen ve yaptırılan yere göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Eğer bütçeniz ve 3 saat gibi zamanınız varsa, tabii ki güzel bir seçenek.
Ayrıca, tırnaklarınızın zamanı geldiğinde tekrar gidilip işlem yapılan yerde temizletilmesi gerek.
Kendiniz asiton vs. gibi bir malzeme ile kalıcı ojeyi çıkartamıyorsunuz.
Bunu yaptırmayı çok istedim, ancak bir türlü olmadı.
Çünkü hep araya birşey girdi, randevu aldım ailemde biri vefat etti randevuya gidemedim.
Tekrar randevu aldım bir farklı önemli işim oldu yine randevumu iptal etmek zorunda kaldım.
Sonunda gidemeyeceğime kanaat getirip bir daha randevu almadım.
Ve dedim ki, her 2-3 ayda bir bu bütçeyi kendime ayırabilir miyim?
Bunun daha uygun ve kolay yolu yok mudur?
Başladım internetten araştırmaya...
Takma tırnakta karar kıldım ve baştan deneme maksatlı hem internetten hem de yakınımdaki bir yerden takma tırnak satın aldım.
Sonuçlar umduğumdan çok daha iyi...
Öncelikle uygulaması çok kolay.
Kendi tırnağınızın boyutuna göre ayarlanabiliyor olması güzel.
İsterseniz tırnak makası ile kısalta bilir, istediğiniz şekilde törpüleyebilir.
Asiton vasıtası ile üzerinde bulunan (desenli aldıysanız eğer) deseni çıkartabilir.
İstediğiniz şekilde oje ile süsleyebilirsiniz.
Bu anlamda sınırsız seçenek sunuyor.
Kullanılan markaya göre ki ben Solingen marka olan tırnakları tercih ettim, dayanıklılığı da değişiyor.
Düzgün ve doğru bir şekilde tırnağınıza takma tırnakları yapıştırdığınız taktirde, 1 hafta boyunca (uzunluğa da bağlı olarak) zarar görmeden kullanabilirsiniz.
Ben denedim ve tatilde kullandım.
Havuza da tırnaklar ile girdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Ofiste de ellerimin güzel görünmesi beni motive ediyor.
Zaten iki çocuklu bir maraton içerisindeyim, açıkçası beni mutlu eden birşey oldu bu tırnaklar.
Hem ellerim bakımlı görünüyor, hem de bir çok kişi "tırnakların ne kadar güzel, kendin mi yaptın" gibi yorumda bulunduğunda, daha mutlu oluyorum...
Takma tırnak kullananlarınız oldu mu hiç?
Veya protez, kalıcı oje kullananlarınız?
Bilen bilir, ben 2 çocuklu çalışan bir kadınım.
Haliyle, bakım yapmak benim için ekstra bir efor demek.
Bazen bırakın bakımı, saçıma başıma bakmaya vaktim bile olmuyor.
Günüm günüme tutmuyor kısaca.
Fakat her kadın gibi ben de bakımlı olmayı, şık görünmeyi, ellerimin de güzel görünmesini seviyorum.
O yüzden kendime bir yöntem buldum, size de bunu anlatmak istedim.
Umarım faydalı bir bilgi olur.
Ayrıca altını çizmek istiyorum, profesyönel tırnak bakımından anlayan biri değilim.
Sadece kendim için pratik ve şık olabilecek şeyleri deniyorum o kadar.
Ofisimizde bulunan bir bayan devamlı kalıcı oje yaptırıyor.
Kalıcı oje çok güzel görünen ve ev temizliği de dahil olmak üzere, eller ile yapılan her türlü şeye dayanıklı bir tırnak bakım çözümü. İyi bir yerde yaptırdığınız kalıcı oje yaklaşık olarak 4-5 hafta kalıcılığını koruyor. Tırnakları çabuk uzayan biriyseniz bu zaman değişebilir tabii ki.
Fakat pahalı bir işlem. En uygunları 100 TL'den başlıyor, şekil, desen ve yaptırılan yere göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Eğer bütçeniz ve 3 saat gibi zamanınız varsa, tabii ki güzel bir seçenek.
Ayrıca, tırnaklarınızın zamanı geldiğinde tekrar gidilip işlem yapılan yerde temizletilmesi gerek.
Kendiniz asiton vs. gibi bir malzeme ile kalıcı ojeyi çıkartamıyorsunuz.
Bunu yaptırmayı çok istedim, ancak bir türlü olmadı.
Çünkü hep araya birşey girdi, randevu aldım ailemde biri vefat etti randevuya gidemedim.
Tekrar randevu aldım bir farklı önemli işim oldu yine randevumu iptal etmek zorunda kaldım.
Sonunda gidemeyeceğime kanaat getirip bir daha randevu almadım.
Ve dedim ki, her 2-3 ayda bir bu bütçeyi kendime ayırabilir miyim?
Bunun daha uygun ve kolay yolu yok mudur?
Başladım internetten araştırmaya...
Takma tırnakta karar kıldım ve baştan deneme maksatlı hem internetten hem de yakınımdaki bir yerden takma tırnak satın aldım.
Sonuçlar umduğumdan çok daha iyi...
Öncelikle uygulaması çok kolay.
Kendi tırnağınızın boyutuna göre ayarlanabiliyor olması güzel.
İsterseniz tırnak makası ile kısalta bilir, istediğiniz şekilde törpüleyebilir.
Asiton vasıtası ile üzerinde bulunan (desenli aldıysanız eğer) deseni çıkartabilir.
İstediğiniz şekilde oje ile süsleyebilirsiniz.
Bu anlamda sınırsız seçenek sunuyor.
Kullanılan markaya göre ki ben Solingen marka olan tırnakları tercih ettim, dayanıklılığı da değişiyor.
Düzgün ve doğru bir şekilde tırnağınıza takma tırnakları yapıştırdığınız taktirde, 1 hafta boyunca (uzunluğa da bağlı olarak) zarar görmeden kullanabilirsiniz.
Ben denedim ve tatilde kullandım.
Havuza da tırnaklar ile girdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Ofiste de ellerimin güzel görünmesi beni motive ediyor.
Zaten iki çocuklu bir maraton içerisindeyim, açıkçası beni mutlu eden birşey oldu bu tırnaklar.
Hem ellerim bakımlı görünüyor, hem de bir çok kişi "tırnakların ne kadar güzel, kendin mi yaptın" gibi yorumda bulunduğunda, daha mutlu oluyorum...