• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Makyajı takma kirpik takan oldu mu ????

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
kirpiklerim biraz kısa, düğünde takma kirpik sizce doğru bir fikir mi kızlar. yani daha önce hiç kullanmadım, kullanması kolay mı? aranızda kullanan olduysa tecrübesini anlatabilir mizemuszemus

ben kınamda da düğünümde de kullandım ve çok memnun kaldım herkes orginal kirpiklerim sandılar:)) Çok doğal durdu yani anlayacağın ama onlar çeşit çeşit oluyor benim kullandıgım kutu içerisinde 3 sıra düşün kirpikler vardı tek tek yapıştırdı yani. Ama kesinlikle öneririm.

canım kullandığın markayı yazabilir misin, sen kendi mi götürdün. kuaför mü taktı.
sıkıntılı bişey yani düşmesi durumu. en iyileri hangisidir acaba kalıcı olanlar

ben nişanımda da düğünümde de kullandım. benimkilerde tek tek takılanlardandı. bütün değildi. nişanımda kendim almıştım ama markasını hatırlamıyorum canım :(
düğünde de kuaför kendisi takmıştı.
çokta güzel oldu.. düşmedi hatta düğünden sonra makyajımı sildiğim halde bir kaç gün daha kalmıştı diye hatırlıyorum.
düğünümden bir kaç yakın göz fotoğrafımı koyuyorum canım..nasıl olduğunu görebilirsin

1942.jpg

1970.jpg

kesinlikle taktiricam nikahimda kuafor yetistiremedi ve takmadim ama dugunumde cok istiyorum..Arkadasim taktirmisti dugununde bayildim.resmen..........

Back