- 8 Ağustos 2014
- 228
- 169
- Konu Sahibi kiskanckiz
Kaç gün kalıyor peki ? Çok teşekkür ederim yardım ve ilgi için
günlük kirpikler bunlar, sabah makyajınızla birlikte takarsınız, akşam makyajınızı silerken çıkarırsınız , rica ederim :- )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün kalıyor peki ? Çok teşekkür ederim yardım ve ilgi için
badem yağını evet çok duydum...aslında sürmek lazım... en mantıklısı da işte kolaya kaçasım var
yaa şimdi 13 lira bişey sayılmaz ama benim merakım acaba o paketi kaç kez kullanabiliosun?
valla çok beğendim çok hoş olmuş:)
25-30 lira veriosun ve 1 yıl mı gidiyor??? nasıl oluyor yahu? markasını ya da resmini bi atar mısın? yapıştırıcısıyla birlikte?
hımm..ben denemek için aldım 1-2 kez..ama içindeki yapıştırıcıyla yapıştırdım dandikti demek ki...tutmadı bile..o yüzden işte kaç kez kullanılabilir bilmiodum...
yok kirpik kıvırma makası kullanıorum zaten...:) ama badem yağına karar verdim evet..az önce bi arkadaş da yazmış.
kalıcı kirpik bile 1 ay dayanıosa... bilemedim ki 1 ay sonra nolacak? vanda çalışıorum ben..şimdi taktırıp gitsem 1 ay sonra napıcam:)
haklısın aslında.... ben 18 yaşlarımda rimele başladım..bi de salak gibi akşam temizlemiodum... şimdi hatırlıorum elime her sabah 3-5 kirpik geliodu....salak kafam.ben onu saç gibi yeniden çıkıo sanıodum o kadar gürdü ki kiripiklerim bişey olmaz sandım ama şimdi pek yok
Cnm kırığı taktik sonra rimel birbirine yapıştır. Yaninkendi kirpiklerin tl takmaya yapissinbende almıstım takma kirpik ama şöyle bi sorun var benim kirpiklerim düşük takma kirpik ise kıvrık aradaki fark cok belli kirpik kıvırıcısı bile kıvırmıyo direk kesiliyor gibi görünüyor kirpiklerim ya ben beceremyorum ya kirpik kıvırıcım iyi değil böle sorun yasayan oldumu arannızda?