• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma dişler Annemin yüzünde ödem yaptı..yardım..

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
Merhaba..Annem 55 yaşında ve komple takma diş yaptırdı....porselen değil normal takma diş...taktığı ilk gün ilk olarak dudak üstünde şişme oldu ama bu tamamen takma dişin damağından kaynaklanıyordu..1 gün sonra ise yanakları burnu ve gözü ödem şeklinde şişmeye başladı ve ağız içinde yaralar oluştu..Doktoruna bu durumu anlattık kontrole götürdük fakat böyle tepki vermesinin normal olduğunu zamanla ineceğini söyledi..Annem şuan bambaşka biri yüzü inanılmaz şekilde değişti. dudak üzerinide inanılmaz şekilde şiş takma dişten kaynaklı ama yüzü ödem yaptı..psikolojisi bozuldu aynalara bakamıyor dışarı çıkmak istemiyor..sizce bu durum normal mi ve annem eski haline gelicek mi?

madem cevap yazmıcan ne diye gönüllü olup milleti kandırıyosun burda konu açıp derimizi yazarken bile vakit harcıyoruz ..
milleti kandırma bari....

Merhaba..Annem 55 yaşında ve komple takma diş yaptırdı....porselen değil normal takma diş...taktığı ilk gün ilk olarak dudak üstünde şişme oldu ama bu tamamen takma dişin damağından kaynaklanıyordu..1 gün sonra ise yanakları burnu ve gözü ödem şeklinde şişmeye başladı ve ağız içinde yaralar oluştu..Doktoruna bu durumu anlattık kontrole götürdük fakat böyle tepki vermesinin normal olduğunu zamanla ineceğini söyledi..Annem şuan bambaşka biri yüzü inanılmaz şekilde değişti. dudak üzerinide inanılmaz şekilde şiş takma dişten kaynaklı ama yüzü ödem yaptı..psikolojisi bozuldu aynalara bakamıyor dışarı çıkmak istemiyor..sizce bu durum normal mi ve annem eski haline gelicek mi?

cevap yazamamamın sebebi aynı anda iki çocuk büyütüp ve mua. idare etmeye çalışmamdan kaynaklanıyor.sizde haklısınız hemen cevap istiyorsunuz ama araya hastalıklar filan girince her zaman hızlı cevap yazamıyorum.sizin vesilenizle herkesden özür diliyorum
takam diş annenizde böyle bir tepkiye neden olmaması gerekirdi.dişler hastanede mi yapıldı

Back