Selamlar arkadaşlar. Annem dış tedavisine başladı ve malesef Annemin üst dişleri tamamen çekilmek zorunda kaldı,alt kısımdaki dislere de ana dişe geçirmeli.yarim protez koyuldu , ve üst damak tümden protez olacak kullanımı nasıldır,bilgisi olan var mı ? Annem çok üzülüyor kullanamazsam diye, rahat olur mu kullanımı ? Ne yapmak lazım lütfen kendisi kullanan paylaşabilir mi ? Tutar mı damak protezi ,yemek yerken sürekli cikarmi ki ? Üzülüyorum o haline o uzuldukce
Hayir canım hic uzulmeyin kac yasinda bilmiyorum ama benim annemin dislerinin kemikleri erimesine ragmen biz hepsini implant yaptirdik nerdeyse onlari bile kemik tozlariyla tutturdular. Yengemin disleri protez yapildi yarisi takma oda ilk baslarda biraz zorlandi ama simdi iyi ilk basta takip cikarirken biraz zorlanir. Sag ve solla esit yesin cignerken tam otursun yerine. Baslarda yanak iclerinde biraz asinmalar yaralar oluyor doktoruyla iletisimde kalin. Ama geciyor. Halam iki ay kullanamamisti simdi cok aliskin memnun
Ay çok mutlu oldum şuan , annem 57 yaşında ,garibim senelerdir yarım takma diş le uğraşıyordu zaten fakat bunsefer üstte hiç diş kalmayınca yapamaz mı ki diye düşünüyordum
Ay çok mutlu oldum şuan , annem 57 yaşında ,garibim senelerdir yarım takma diş le uğraşıyordu zaten fakat bunsefer üstte hiç diş kalmayınca yapamaz mı ki diye düşünüyordum
Yok yok merak etmeyin Allah baska dert vermesin ele ayaga dusmeden boyle cocuklar sahip cikinca onlem alininca mutlu oluyorum.hicbirsey olmaz. Devlet hastanelerinde bile yapilanlar gayet iyi anneminkiler ozelde yengemle halam devlette yaptirdi hatta istanbuldaysaniz ozelden hastane ismide veririm.cok gecmis olsun