• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takipçi/Takip sayısı artan erkek arkadaş?

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.276
2.526
133
Merhaba hanımlar 😊

Birisiyle konuşuyorum daha yeniyiz yaklaşık bir aydır konuşuyoruz. Fakat haftada 2 kişi takipçi ekliyor. Bir haftada yaklaşık 10 kişi eklediği bir zaman dilimi oldu. Bunu önceden kafama takmadım ama bilemiyorum bazı zamanlarda çok aklımı kurcalıyor. Daha çok yeniyiz ve adı daha konulmadığı içinde ona da soramıyorum. Hesap sormak gibi olacak. Bana karşı çok nazik ve saygılıydı, yüz yüze vakit geçirirken kötü bir şey hissetmiyorum. Hatta öyle telefon vs de çok kurcalamıyor. Sizce hanımlar bu konuya kafa takmalı mıyım?

emin ol dünyanın en capkın erkegi bile date icerisinde acıp telefonunu eline almıyor bütün ilgi odagını sana veriyor bu asla bir kriter degil .
Önemli olan yazma ve haber verme sıklıgı ortadan kaybolmaması . takipciler kısmında cok fazla alakasız kadın (aynı okuldan olmayan aynı isyerinden olmayan akrabası olmayan vs) varsa uzak dur

emin ol dünyanın en capkın erkegi bile date icerisinde acıp telefonunu eline almıyor bütün ilgi odagını sana veriyor bu asla bir kriter degil .
Önemli olan yazma ve haber verme sıklıgı ortadan kaybolmaması . takipciler kısmında cok fazla alakasız kadın (aynı okuldan olmayan aynı isyerinden olmayan akrabası olmayan vs) varsa uzak dur

Doğru söylediniz, teşekkürler :)

Arayışta halaaa.Ben mi bir tek böyleyim bilmiyorum eklediği kız sayısı çoksa en başında hiç konuşmuyorum soğuyorum.İnstagramdan aranan erkeklerin beni hak etmediğini düşünürüm.

Benim erkek arkadaşlarım var liseden tanıdığım, aynı ortamda bulunmadıklari hiçbir kızı eklemezler .İlla bir reel hayat geçmişi olacak .Bence konuşmayı kes onun gözü doymaz aynaya bakmadan önüne geleni ekleyen bir tip belli ki.

Bence 1 ay az uz bir süre değil.
Z kuşağında mesela bu işler nasıl yürüyor ?
Karşılıklı beğeni varsa 1 ay yeterli bir süre zaten ilişki için niye açık açık konuşulmuyor ?
Vakit kaybı olmuyor mu diger türlü.

Merhaba hanımlar 😊

Birisiyle konuşuyorum daha yeniyiz yaklaşık bir aydır konuşuyoruz. Fakat haftada 2 kişi takipçi ekliyor. Bir haftada yaklaşık 10 kişi eklediği bir zaman dilimi oldu. Bunu önceden kafama takmadım ama bilemiyorum bazı zamanlarda çok aklımı kurcalıyor. Daha çok yeniyiz ve adı daha konulmadığı içinde ona da soramıyorum. Hesap sormak gibi olacak. Bana karşı çok nazik ve saygılıydı, yüz yüze vakit geçirirken kötü bir şey hissetmiyorum. Hatta öyle telefon vs de çok kurcalamıyor. Sizce hanımlar bu konuya kafa takmalı mıyım?
Takipçi ekliyor dediğinden kastın kız takipçiyse aranıyor demektir seninle ciddi olarak konuşmuyor yedekte birilerini hazırlıyor.

Bence 1 ay az uz bir süre değil.
Z kuşağında mesela bu işler nasıl yürüyor ?
Karşılıklı beğeni varsa 1 ay yeterli bir süre zaten ilişki için niye açık açık konuşulmuyor ?
Vakit kaybı olmuyor mu diger türlü.
Olmuyor cünkü o 1 ay icerisinde yedekledikleri 5 kisi daha oluyor hicbirisine yatırım yapmadan cinsellik yasama derdinde oluyorlar hangisiyle cinsellik yasama ihtimali daha yüksekse önce ona odaklanıyo sonra diger kızlara geciyorlar 🤦🏻‍♀️

Olmuyor cünkü o 1 ay icerisinde yedekledikleri 5 kisi daha oluyor hicbirisine yatırım yapmadan cinsellik yasama derdinde oluyorlar hangisiyle cinsellik yasama ihtimali daha yüksekse önce ona odaklanıyo sonra diger kızlara geciyorlar 🤦🏻‍♀️
Ayyyynen öyle günümüz erkekleri 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Doğru kişiyi arayan kızlara bol sabır diliyorum, erkeklerin %96 sı böyle şu an

Back