Takip programı hakkında yardım

Sadece takip sistemi işe yaramaz bence. Sadece ilaç da işe yaramaz. Mutlaka terapi de görmesi lazım. Yeni nesil zor ama kalplerine dokunmak için bir yol olmalı. Yardım almanız şart

Zaten doktor piskoterapi ve ilaç uyguluyor.Tabi ki hataları vardır aileninde en büyük hataları hep çok iyimser ve iyi niyetli olmaları ablam çok saf ve temiz kalpli bizim kızımızda tek çocuk bu durumları çok fena kullanıyor.Şuan Aile çok destekleyici ve ılıman yaklaşıyor, babadan nefret ettiğini söylüyor o yüzden eniştem geri planda duruyor adam bu yaşımdayım böyle çaresiz hissetmedim diyor.aşırı şımarık, salın bi beni ya rahat bırakın, ne istiyorsam onu yaparım diyor.2 gündür evde yoktu nerde olduğunu söylemiyor, soruyoruz tersliyor.Ablam karşısında iki büklüm, bakma bana öyle diyor.birden bastı gitti arkasından gittik sinir krizi geçirdi, arkadaşları aldı sakinleştirdi.gittiği cafenin sahibi ben böyle amaçsız bir tavır hiç görmedim diyor.İyi olduğunu bildiğiniz İstanbulda çocuk, ergen terapisti olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Gec olmadan uzunca bir sure takip edin .Tekrar kaybolursa nerede bulabileceginizi bilirsiniz .Ilaclarını hic birakmamalı yoksa işe yaramaz ki .

Gec olmadan uzunca bir sure takip edin .Tekrar kaybolursa nerede bulabileceginizi bilirsiniz .Ilaclarını hic birakmamalı yoksa işe yaramaz ki .
Anne, baba çok yoğun çalışıyor.Ben de kendimce ilgileniyorum, sürekli çocuklarımı kayınvalideme bırakıp, kızın peşine gidiyorum alıp getiriyorum bir kaç gün ben de iyi sonra gidince yine arıza çıkıyor.Dün gittiği cafe sahibi, cafenin karşısında 7 tane kendi yaşıtı çocuğun yanında fotoğrafını çekmiş, hepsi diyor uyuşturucu kullanıyor ya da torbacı bunlar diyor buraya giremez.Ben o fotoğrafı görmeden önce konuştum böyle birşey varsa lütfen söyle çözelim falan diye ama, istersen test yaptırmaya gidelim asla öyle birşey kullanmıyorum dedi.Sadece kafam allak bullak bi beni rahat bırakın diyor.Çok zor

Allah hidayet versin, beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…