Amin, sağolun gerçekten çok çok zormuş.Gittiği arkadşının evini bulduk orda yokmuş eniştemle ablam arabanın içinde sokakta bekliyorlar.Benimde iki evladım var artık öyle korkuyorum ki ergenliklerinden, çevrelerindeki insanlardan.Allah hepsini iyilerle karşılaştırsın , doğru yola iletsinGerçekten bu zamanda çocuk bakmak yetiştirmek ve ona gerektiğinde müdahale edebilmek çok zorAllah yardımcıları olsun demeye geldim
Onun telefonuna bu programı yüklemek mi gerekiyor, gerekmiyorsa çok iyi.Yani arkadaşında dediği gibi programı farkeder çok fena yeni nesil.Whatscan diye bi program var watsapini kopyaliyorsunuz .baska bi telefonla waatsapindaki barkodu okutorsunuz onunki sizinkine kopyalaaniyor.kimle ne yazosoyorsa sizz gorebiliyorsunuz.
Kiminle konuştuğu vs. Alsa bile içerik öğrenemez ancak mahkeme kararıyla öyle şeyler öğreniliyor.O da bir vukuat olması lazımHat sahibi döküman olarak çıkarabilir bunları
Hımm doğrudur, o zaman program kurulabilir bu işlerden anlayan birinden yardım alabilirsiniz çok iyi casus programları var bi arkadaşımın gerçi o bilgisayardı ama anlık ekran görüntüsü falan alıyodu vardır tel içinde bu tarz şeylerKiminle konuştuğu vs. Alsa bile içerik öğrenemez ancak mahkeme kararıyla öyle şeyler öğreniliyor.O da bir vukuat olması lazım
Onun telefonuna bu programı yüklemek mi gerekiyor, gerekmiyorsa çok iyi.Yani arkadaşında dediği gibi programı farkeder çok fena yeni nesil.
Hayır yok. Paralı uygulama ya da telefonu telefoncuya götürüp rood işlemi ile dosyalarına erişim sağlayabilirsiniz. Bunun dışında Google tabanlo olduğu için . Gmail find device ile yaklaşık konumunu bulabilirsiniz. Yaşı küçük olduğu için erişim saglamanizda yasal olarak bir problem olmaz. Google mail şifre ve mailini alın . Ya da kendi mailinizi Google ayarlarına kaydedin. Ancak her konumunu aradığınız da kişiye bildirim gider... Bilidirimlerden kapatabiliyor olmanız lazım. Wats up konuşmalarına tek yöntem ile ulaşabilirsiniz. Eski kayıt dosyasını watsupi tekrar kurup . Son wats up dosyası olarak adını değiştirerek. Watsupda data içerisinde mevcuttur. Yedekleme yok ise ulaşamazsınız. Yedekleme öncesi silinmisse ulaşamazsınız. Messenger i şifre ile açıp ulaşabilir. Giden mesajları getiremezsiniz. Viber kullanıyorsa Viber i kod ile taratip kendi PC tableti iz de açabilirsiniz. Ancak ayarlarında girerse görür. Mesaj ve telefon kaydına ulaşamazsınız. Belirli GSM ler simcard arama mesaj geçmişi numaralarını doküman olarak online verir. Ama icerige girmek sanırım root ile mevcut.Merhaba, 17 yaşında olan kız yeğenim ergenliğini çok ağır geçiriyor.Evden kaçtı , bir şekilde evde kalmaya başladı derken gece 12 de geliyor ve sürekli yalan söylüyor.Aile perişan ama artık sülalece etkilenmeyede başladık.Kötü birşeye alıştırılmasından korkuyoruz.Doktora götürdük ilaç kullanmaya başladı ama aşırı durumları kullanıyor.Yeğenimin kullandığı telefon hattı eniştemin üzerine.Yazışmalarını vs. Okuyabilmemiz için bir yöntem var mıdır?Telefon markası samsung android işletim sistemi.
Telefonlar mail tabanlı olduğu için . Mail yedeklemek onu şifre ile telefona kurduğu için gelebilir. Şifre ve mail gerekireşim kendine yeni telefon aldığında eskisini kızımıza verdi, belirli bişeyler yapılana kadar yani iptal edilene kadar kızımın çektiği fotoğraflar, yazdığı WhatsApp mesajları hatta dinlediği şarkılar bile eşimin telefonunada anında yüklendi. Kızın haberi olmadan eğer telefonunu alabilirse aile önceden proğramı kurmayı öğrenip kısa sürede yükleyebilirler.
Allah Hidayet versin, ailesine güç ve sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?