• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takip ediliyorum, ne yapmalıyım?

Senin icin gelmemisti belki gercekten biri vardi. Sen gidip buraya park etme deyince yanlis yorumlamis olabilir.

Sonucta aparttan bir tek siz gidip konusunca gece gece adamda senin dikkatini cektigini onu fark edip muhabbete bi yerden baslansin diye gittini sandi.

Muhatap olnayin adamin saplantili biri oldunu nerden cikarttiniz onu anlamadim. Yani oncesinde belki baska bi kiz vardi.

Belki gercekten saplantili ama size ne kapiya park eden arabadan.

Gece gece inip kapının önündeki arabaya mı atarlandın :D
Gel bela beni bul demişsin resmen
Egon mu fazla şişirilmiş yoksa enişten mi polis :confused:

Delilik yapıp muhattab olmuşsun bence adam üstüne alınmış ve farklı niyetle orada duruyordu. Sen dikkati üstüne cektin. Hiç muhattab bile olma bence basına dert açacaksın.

Yahu bu cahil cesareti nerden geldi arkadaşım, arabanın yanına gitmek de nedir gece vakti? Alsa seni arabaya atsa ne olacak halin, kim duyacak sesini? Yapmayın böyle Allah aşkına, yanına giderek adama cesaret vermeyin. Polise falan anlatın durumunuzu

Gece gece asagi inmemim sebebi ben ders calisirken veya film izlerken arabasinin camini acip gulmesi benim sesimi taklit etmesi islik calmasi idi. Bu beni rahatsiz ediyordu. Haklisiniz inmemem gerekiyordu ama olayin bu noktaya gelecegini bilmiyordum. Ve bana ilk konusmamizda kiz arkadasimi bekliyorum diyen adam ikinci konusmada ben oyle bir sey demedim arkadasimi bekliyorum dedim diyor. Bir insan kiz arkadasini 1 km uzakta baska apartin onunde gecenin korunde beklemez. Adam kimseyi almadan arabasini calistirip gidiyor.
Dun gece geldiginde ben ve 3 arkadasim yanimizdaki bakkala bir seyler almaya gittik bakalim adam gidecek mi gitmeyecek mi diye. Geldigimizde ise adam gitmisti. Daha sonra tekrar geldi. Ben kendime davetiye cikartmiyorum. Bir insan bir insandan rahatsizsa gidip soyler guzel dille uyarir bunu karsi apartmandaki erkek ogrencilere veya kendi apartimda tepinen kiz ogrencilere de soyledim. Bu benim en dogal hakkim. Ama gecenin korunde o arabanin yanina gidip buny demem yanlisti ama ne de olsa kameralar var ve yanimda arkadaslarim var diyerek yaptim malesef.
Apartin sahibine soylesem kalkar adami arabadan indirir agiz goz dalar. Adamda benim soyledigimi anlar ve sinirlenir bir sekilde birgun beni yalniz yakalar elbet.
Hayatimda boyle insanlar denk gelmeyince o tv lerde izledigim haberlerin basima gelmeyecegini düşünüyordum. En iyisi o geldiginde isigimi kapatmak odayi havalandirmak icin pencereyi acmamak onu gormezden gelmek. Belki gider. Belki usanir.

Apartin onune gelen her araba sizin icin geldiyse isiniz var demektir. Gecenin o saatinde cikip konusmakta ayri cesaret . Inandirici gelmedi bu konu.

23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.
sen kendin kasınmıssın ne gidion yanına adamın.he canım kacırcak senı adam fırsat beklıyor.bi bok olmaz sıkayette etsen.sanane derler adam duuruyor.zaten Allah korusun tecavüzde etse adamı salıyorlar bu ülkede.sen sessizce gir evine kıtle kapını.ailenden yardım iste

Gece gece asagi inmemim sebebi ben ders calisirken veya film izlerken arabasinin camini acip gulmesi benim sesimi taklit etmesi islik calmasi idi. Bu beni rahatsiz ediyordu. Haklisiniz inmemem gerekiyordu ama olayin bu noktaya gelecegini bilmiyordum. Ve bana ilk konusmamizda kiz arkadasimi bekliyorum diyen adam ikinci konusmada ben oyle bir sey demedim arkadasimi bekliyorum dedim diyor. Bir insan kiz arkadasini 1 km uzakta baska apartin onunde gecenin korunde beklemez. Adam kimseyi almadan arabasini calistirip gidiyor.
Dun gece geldiginde ben ve 3 arkadasim yanimizdaki bakkala bir seyler almaya gittik bakalim adam gidecek mi gitmeyecek mi diye. Geldigimizde ise adam gitmisti. Daha sonra tekrar geldi. Ben kendime davetiye cikartmiyorum. Bir insan bir insandan rahatsizsa gidip soyler guzel dille uyarir bunu karsi apartmandaki erkek ogrencilere veya kendi apartimda tepinen kiz ogrencilere de soyledim. Bu benim en dogal hakkim. Ama gecenin korunde o arabanin yanina gidip buny demem yanlisti ama ne de olsa kameralar var ve yanimda arkadaslarim var diyerek yaptim malesef.
Apartin sahibine soylesem kalkar adami arabadan indirir agiz goz dalar. Adamda benim soyledigimi anlar ve sinirlenir bir sekilde birgun beni yalniz yakalar elbet.
Hayatimda boyle insanlar denk gelmeyince o tv lerde izledigim haberlerin basima gelmeyecegini düşünüyordum. En iyisi o geldiginde isigimi kapatmak odayi havalandirmak icin pencereyi acmamak onu gormezden gelmek. Belki gider. Belki usanir.
kameralarda olsa güvenme.sen daha cok gencsın,gitme cagırsa bıle gitme baktın senı rahatsız ediyor hergün polısı ara.anında gelıyorlar zaten yıne devam ederse yıne ara.sen aslında farkettirmeyecektın.baktın rahatsız ediyor caktırmadan polısı arıcaktın.

bazi konular ironi gibi. aslinda kendi dertlerini kendileri yaratip, ancak farkedemeyip baska bi sebepten oturu ayni durumdan muzdaripmiscesine okudugum kacinci konu. yolda duran aractan size ne? rahatszlik duyulan araca yonelme niye? yalniz adam sizin icin orda degilse siz adami rahatsz etmis olmayasiniz? burasi da var olayin.

Kesinlikle muhattab olmaman lazım, benzer tavır gördüğün an polisi ara

Apartın sahibine adam sinirlenir diye söyleyemedin ama gecenin bir yarısı arabasının yanına gidip konuştun öyle mi? Adamın seni arabaya atıp kaçırmayacağını nereden biliyordun ki? Bir daha sakın ama sakın böyle bi şey yapma. Çok cahil konuşuyorsun üzgünüm. Taciz edildiğin zaman şikayet etmen gerekir

Bu kaldığın apart nasıl bir yer yani pencere kapalıyken mi sesini taklit ediyor ve odası tarafa bakan başka kimse yokmu

Sizde de bayağı cesaret varmış. Sizin apartin önünde dursa bile size ne ki neden orda durduğunu soruyorsunuz. Ve aylar sonra tekrar gorup tekrar soruyorsunuz yanına inip. Sizde onu takip ediyorsunuz gbi geldi bana. belayi ustunuze cekiyorsunuz.. bu inip konusmalariniz karşı taraf icin ,umut ışığı olarak bile yorumlanir..

Seni tanımayan adam sesini nasıl taklit ediyor yahu?
Koskoca yurtta bir senin mi sesin çıkıyor?
Gecenin 2sinde pencereyi neden açıyorsun?

Back