• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takip ediliyorum, ne yapmalıyım?

23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.
O apartta sadece siz mi kaliyordunuz ki sizi takip ettigini nerden cikardiniz? gecenin bi vakti disari cikip bi abazayla konusma cesaretinize de diyecek yok. bence siz de problem olabilir takip edildigini dusunmek te psikolojik bi rahatsizlik. bi uzmana görunun bence (2. defa gelmesine sebep olmussunuz) adam sadece belli vakitlerde geliyo yuzde 90 evlidir de

Kapının önüne parketse nolur ki.
Gidip ikinci kez konuşmanız çok garip.
Adam ilkinde kız arkadaşımı bekliyorum demiş.
Baktı ki yine soruyorsun boşa çıktım senle olayım bari demiş. :KK14:

Hay ALLAH bu insanlarında hiç işi yok be kardeşim.yine biri bir hikaye yazmış gitmiş.o apartın bir güvenliği,bir sorumlusu yokmu kardeşim?hooop nereye diyen olmadımı?nasıl çıktın gittin adamın yanına?pehhhh :) :) düşünüp dururum;yalancıktan hesap açıpta,hikayeler uydurup,yorum alıp ve hatta bazen hakarete uğramak isteği nerden gelir? Bunun bi adı var mı?bu nasıl bir ego? Yada hastalık dicem?

ANLAMADIM ki neyin cesareti sizdeki
Apart dairenin önüne gelmiş hergün parketmiş siz niye rahatsız oldunuz ?
Ne cesaret karşısına o gecenin vakti dikilip hesap sormak
Yani yetikili olur en son çare polis olur yardım istenir
Bilemedim sizinkide tuhafmış....

Kendi kendine heyecan arıyorsun bence
Takip ediliyorsun tamam da inip inip gecenin körü konuşmak nedir baştan plakayı al polise şikayet et çok şikayetçiysen ve seni takip ettiğinden eminsen bu nedir yani adam bir şey yapmaya kalksa gecenin kör vakti nolcaktı sonra

Aşağı inip sürekli adamla muhattap olmana inanamıyorum.:KK57:
Gecenin o vakti seni arabaya atıp götürse ne olacak, kim duyacak?
Polisi arayın adresi verin adam beklerken gelirler zaten.

23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.
Niye cok mu guzelsin afeti devranmisin kapinda yatio? Adama inip cvp bile vermicektin o bunu kendisine bi isık olarak algiladi pesini birakmiyo.. dahada farkettirmeye caliscak kendisini

Back