- 30 Aralık 2009
- 23.004
- 90.152
- 1.123
- Konu Sahibi sahrasaren
Sendeki cesarette ayrı bir tartışılası durum
İnsan korkar yahu, ne diye gidiyorsunuz
İnsan korkar yahu, ne diye gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O apartta sadece siz mi kaliyordunuz ki sizi takip ettigini nerden cikardiniz? gecenin bi vakti disari cikip bi abazayla konusma cesaretinize de diyecek yok. bence siz de problem olabilir takip edildigini dusunmek te psikolojik bi rahatsizlik. bi uzmana görunun bence (2. defa gelmesine sebep olmussunuz) adam sadece belli vakitlerde geliyo yuzde 90 evlidir de23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.
sabah sabah çok güldüm buna yaResmen takip ediliyorum dedi gitti yattı
Bende burda konuya tav oldum yorum püskürtüyorum heheyt
Her puhagel beni takip et demişsin o da gelmiş, adama neden kızıyorsun ki? her puha maydanoz olun aman..
Hay ALLAH çok çok iyiliğinizi versin.ne güldüm,ne güldüm..gel beni takip et demişsin o da gelmiş, adama neden kızıyorsun ki? her puha maydanoz olun aman..
Kaçırılımış olmasın :)Her puha
Konu sahibi acaba nerelerde kimbilir..konuyu açmış gitmiş:)
Ay aman allah korusun..ama ikide bir gecenin bir yarısı adama catmaya giderse oda olur.Kaçırılımış olmasın :)
Her puha
Konu sahibi acaba nerelerde kimbilir..konuyu açmış gitmiş:)
Ah bu yeni nesil buldukları her akıma kapilmasalar olmaz zaten))"takip edeni takip ederim, anında takip, takibe takip" akımına kapılmış da olabiler
Niye cok mu guzelsin afeti devranmisin kapinda yatio? Adama inip cvp bile vermicektin o bunu kendisine bi isık olarak algiladi pesini birakmiyo.. dahada farkettirmeye caliscak kendisini23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.